Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚ Βελούχι-Μυρίκη για πρώτη φορά ζευγάρι τελικού πρωταθλήματος


Μετά και την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για κατακύρωση του ημιτελικού ΑΠΟΚ Βελούχι-Άγραφα υπέρ της Καρπενησιώτικης ομάδας με 3-0 στα χαρτιά η ομάδα του Γιάννη Φλωράκη θα συμμετάσχει τελικά στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Εκεί θα αντιμετωπίσει την πρώτη της κανονικής διάρκειας Μυρίκη, με την ομάδα του Βασίλη Φούκα να αποκλείει στα ημιτελικά με δυο νίκες την Κρέντη. Πρόκειται για τις δυο ομάδες με τα περισσότερα πρωταθλήματα (10 ο ΑΠΟΚ και 4 Μυρίκη) και τις περισσότερες παρουσίες στην Δ΄ Εθνική. Δεν έχουν ωστόσο ποτέ «κονταροχτυπηθεί» σε τελικούς play off. Είχαν τεθεί αντιμέτωποι και στον τελικό κυπέλλου, όπου οι «κυανόλευκοι» νίκησαν με 2-0.
Ο πρώτος τελικός θα γίνει με τυπικά γηπεδούχο τον ΑΠΟΚ στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενήσι το Σαββατοκύριακο 27/28 Απριλίου και ο δεύτερος τελικός την Μεγάλη Τετάρτη 1/5 στο ίδιο γήπεδο με γηπεδούχο την Μυρίκη, όπου θα υπάρξει και η απονομή.
Ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Ευρυτανίας θα αντιμετωπίσει στον 7ο Όμιλο των play off ανόδου στην Γ΄ Εθνική την Στυλίδα, την Ένωση Άσπρα Σπίτια/Αντίκυρα και την Κύμη.