Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Μηδενίστηκε και ο ΑΠΟΚ για τις καταστάσεις υγείας


Την ίδια τύχη είχε και η έφεση των Αγράφων εναντίον της ομάδας του Βελουχίου. Τα Άγραφα κέρδισαν την έφεση στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων και μηδενίστηκε και ο ΑΠΟΚ. 
Τα Άγραφα έκαναν έφεση για την πρωτόδικη απόφαση της ΕΠΣΕ και η δευτεροβάθμια επιτροπή συνεδρίασε εκτάκτως την Δευτέρα 29/4 στις 12 το μεσημέρι. Η έφεση αφορούσε αντικανονική συμμετοχή για τις καταστάσεις υγείας των Νούλα και Κουτσονίκα του ΑΠΟΚ.
Επιπλέον οι δυο ομάδες τιμωρήθηκαν με χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ και έγινε ανάκληση της απόφασης της προηγούμενης συνεδρίασης της επιτροπής εφέσεων.
Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις ο τίτλος είναι πιθανό να καταλήξει στα χαρτιά στην Μυρίκη χωρίς την διεξαγωγή τελικών αγώνων. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ εθνική ήταν μέχρι την Παρασκευή (26/4). Είναι πιθανό να γίνει μια εξαίρεση για τον πρωταθλητή Ευρυτανίας λόγω των εφέσεων. 

Αναλυτικά η απόφαση της επιτροπής εφέσεων:
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του  σωματείου  ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ κατά της  υπ΄αριθμ. 727/17-4-2013  απόφασης  της ΠΕ/ ΕΠΣ  ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ και του σωματείου ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ.
Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει  στην  ουσία την υπόθεση. Ανακαλεί  την υπ΄αριθμ.73/24-4-2013 απόφασης της παρούσας επιτροπής. Μηδενίζει αμφότερες τις ομάδες ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ και ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ  στον μεταξύ τους  αγώνα της 6-4-2013. Επιβάλλει στο καθένα σωματείο χρηματική  ποινή  τριακοσίων (300)  ευρώ.