Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Νηρέας Λαμίας: «Εκφράζουμε ευχαριστίες για την μαζική και δυναμική παρουσία του φίλαθλου κόσμου»


Η ομάδα πόλο του Νηρέα Λαμίας εξέδωσε δελτίο τύπου, με το οποίο ευχαριστεί την στήριξη που είχε από το φίλαθλο κοινό στην χτεσινή αναμέτρηση στο Καρπενήσι με τον Πανιώνιο, που την έφερε για πρώτη φορά στο final 4 του κυπέλλου.
Εκφράζει ακόμη τις ευχαριστίες του για τον Δήμαρχο Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη, τους συνεργάτες του για την άψογη φιλοξενία. Ιδιαίτερη μνεία κάνει για τους Φθιωτούς εκδρομείς, οι οποίοι μετέτρεψαν το Καρπενήσι, ως φυσική έδρα της ομάδας, τους οποίους καλεί να είναι κοντά στην ομάδα στο μέλλον για να γράψουν μαζί νέες επιτυχίες.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:
Θέμα: Ευχαριστήριο μήνυμα του Δ.Σ. του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας προς το φίλαθλο κοινό
Το Δ.Σ. , οι παίκτες και όλοι οι συντελεστές του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας, θα θέλαμε να εκφράσουμε στον φίλαθλο κόσμο της Φθιώτιδας, αλλά και της Ευρυτανίας τις θερμότατες και από βάθους καρδίας ευχαριστίες για την μαζική και δυναμική παρουσία τους στον προημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον Δήμαρχο Καρπενησίου και τους συνεργάτες του για την άψογη φιλοξενία της αποστολής και των φιλάθλων.
Όλοι μαζί ζήσαμε μία ακόμη ιστορική στιγμή σε ένα «παραμύθι» που βρίσκεται ακόμη στην απαρχή του. Το εγχώριο οικοδόμημα του πόλο ζει πρωτόγνωρες στιγμές για τα δεδομένα του. Στιγμές που δημιουργεί με την αγάπη του και την τεράστια συνεισφορά του ένας κόσμος διψασμένος για διακρίσεις. Ένα σύνολο που έχει το προνόμιο να έχει ενωμένη μία ολόκληρη πόλη και αρραγή μία περιφέρεια να υποστηρίζει το δημιούργημα του, τον δικό σας «ΝΗΡΕΑ» Λαμίας.
Η δική σας ισχυρή παρουσία τόσο ως προς τον παλμό, όσο και ως προς την επίδειξη αθλητικού πολιτισμού, μετέτρεψε το Καρπενήσι σε πρωτεύουσα του Ν. Φθιώτιδας και την κατά συνθήκη έδρα σε φυσική! Με κεκτημένη λοιπόν την ταχύτητα από αυτή την μεγαλειώδη επικράτηση ενάντια σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας, σας καλούμε να συγγράψουμε – θέλουμε να πιστεύουμε ως οικοδεσπότες αυτή την φορά -  μία ακόμη νέα ιστορική σελίδα σε αυτό το «ταξίδι» προς το όνειρο.

Σας ευχαριστούμε