Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚ Βελούχι-Άγραφα 2-2

Πανηγυρική πρόκριση στους τελικούς αγώνες των Play Off της Α΄ Κατηγορίας Ευρυτανίας πήρε ο Κατσαντώνης Αγράφων, ο οποίος αναδείχτηκε ισόπαλος απέναντι στο Βελούχι με σκορ 2-2. Τα Άγραφα πέρασαν στους τελικούς χάρης τα εκτός έδρας γκολ που σημείωσαν.
Ο δεύτερος ημιτελικός των Play Off της Α΄ Κατηγορίας Ευρυτανίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6/4 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε  με μικρή καθυστέρηση και συγκεκριμένα στις 4.15 το απόγευμα.
Η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση έγινε κάτω από συννεφιά, αλλά υψηλή θερμοκρασία και περίπου 250 φίλαθλους. Ο κόσμος αυτή την φορά είδε 4 γκολ και αποζημιώθηκε, παράλληλα το ματς είχε σασπένς ως το τέλος και θύμισε πρόωρο τελικό.
Η ομάδα του Γιάννη Φλωράκη παρότι είχε την εδαφική υπεροχή και τις ευκαιρίες, «χτυπήθηκε» από τις αντεπιθέσεις των Αγράφων και βρέθηκε στις αρχές της επανάληψης να χάνει με σκορ 0-2. Οι Καρπενησιώτες με αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν στην ισοφάριση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, όμως παρότι είχαν χρόνο δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για το 3ο τέρμα. Το Βελούχι έχασε στο 1ο μέρος από τραυματισμό τον πιο ποιοτικό του παίκτη τον Δημήτρη Ζαλοκώστα και για 1η φορά δεν κατακτά στην ιστορία του το πρωτάθλημα Ευρυτανίας.
Τα Άγραφα του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου, παίζοντας ψυχωμένα με πάθος και με σωστή τακτική κατάφεραν να πάρουν μια σπουδαία και ιστορική πρόκριση κόντρα στον ΑΠΟΚ. «Χτύπησαν» μέσα από αντεπιθέσεις και πέτυχαν δυο πολύτιμα τέρματα, στην συνέχεια είχαν ένα νεκρό διάστημα και δέχτηκαν πολύ γρήγορα την ισοφάριση. Έπαιξαν όμως με μυαλό και έσπασαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, κρατώντας την πολύτιμη ισοπαλία.
Τα Άγραφα περιμένουν τον αυριανό τελικό για να μάθουν τον αντίπαλο τους στους τελικούς, ο οποίος θα είναι είτε η Μυρίκη είτε η Κρέντη.

Ενστάσεις εκατέρωθεν
Το 3ο ημίχρονο του παιχνιδιού παίχτηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του παιχνιδιού. Οι δυο ομάδες κατέθεσαν ένταση για τις καταστάσεις υγείας των αντίπαλων ομάδων, ισχυριζόμενοι ότι είχαν άλλη ημερομηνία και ότι προστέθηκαν από κάτω παράνομα ονόματα ποδοσφαιριστών, χωρίς να έχουν εξεταστεί από ιατρό. Ο ΑΠΟΚ έκανε ένταση για τον ποδοσφαιριστή των Αγράφων Χρήστο Μάνο και τα Άγραφα για τα χειμερινά αποκτήματα του ΑΠΟΚ Μιχάλη Νούλα και Πάνο Κουτσονίκα. Οι καταστάσεις υγείας των ομάδων έχουν ημερομηνία Σεπτεμβρίου του 2012 και οι 3 ποδοσφαιριστές αποκτήθηκαν το 2013. Με ενδιαφέρον αναμένονται οι αποφάσεις της ΕΠΣΕ μέσα στην εβδομάδα. Σύμφωνα με πληρφορίες την ίδια παρατυπία έχουν κάνει και άλλες ομάδες της Ευρυτανίας, ενώ ο κανονισμός προβλέπει μηδενισμό και των δυο ομάδων και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Βροντερό παρών
Για ακόμη ένα παιχνίδι ΑΠΟΚ-Άγραφα προσέλκυσε πλήθος κόσμου. Τον ημιτελικό παρακολούθησαν περίπου 250 φίλαθλοι του ποδοσφαίρου και αυτή την φορά είδαν ένα άκρως συναρπαστικό ματς.


Ντεμπούτο Δ. Τίκα


Για πρώτη φορά σφύριξε στην Ευρυτανία ο Δημήτρης Τίκας. Ο Καρδιτσιώτης ρέφερι είχε εκτελέσει χρέη 1ου βοηθού στον 1ο ημιτελικό των δυο ομάδων. Η διαιτησία του ήταν αρκετά καλή.

Και η ΕΠΣ στο γήπεδο
Τον ημιτελικό παρακολούθησαν αρκετά μέλη της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Παρών ήταν στο Δημοτικό στάδιο ο Πρόεδρος της Δημήτρης Πεταρούδης, ο ταμίας Θανάσης Τσατσαράγκος, ο έφορος Κώστας Κατσαδούρος και το μέλος Κώστας Χούπας.



Το σχήμα του ΑΠΟΚ
Ο ΑΠΟΚ ξεκίνησε με γκολκίπερ τον Κόκκοτο. Δεξιός μπακ ήταν ο Ζαχαρόπουλος και αριστερός ο Συγκελόπουλος. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξε ο Κρασιάς, με τον Ξαγάρα. Στα αμυντικά χαφ αγωνίστηκε ο Ζαλοκώστας με τον Κουτσονίκα και ο Μπόνιας ήταν πιο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Δεξιός μέσος ξεκίνησε ο Φλωράκης και αριστερός ο Τσιλιμέκης. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Κουτσουπιάς.

Η παράταξη του Κατσαντώνη
Την εστία του Κατσαντώνη υπερασπίστηκε ο Καραγιώργος. Δεξιός οπισθοφύλακας ξεκίνησε ο Θεοχάρης και αριστερός ο Γιαννιώτης. Στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Μπισμπίκης με τον Αρκουμάνη. Στα αμυντικά χαφ έπαιξε ο αρχηγός Ντότσικας και ο νεαρός Αντωνίου. Δεξιός μέσος ήταν ο Μάρκης και αριστερός το νέο απόκτημα Μάνος. Σε ρόλο επιτελικού μέσου έπαιξε ο Ζαπαντιώτης και στην κορυφή της επίθεσης άρχισε ο Αρουτίδης.

Απόκτημα της τελευταίας στιγμής


Πριν μερικά 24ωρα έκανε την 1η εγγραφή με τα Άγραφα ο 19χρονος υψηλόσωμος αριστερός μέσος Χρήστος Μάνος. Ο ποδοσφαιριστής έκανε το ντεμπούτο του με τον Κατσαντώνη σε ένα πολύ κρίσιμο ματς, που παίζονταν όλη η χρονιά. Η διοίκηση της ομάδας τήρησε σιγή ιχθύος και απέκρυπτε την ύπαρξη του ποδοσφαιριστή μέχρι την ώρα του αγώνα.

Έβγαλαν τα λεφτά τους «Ζάπα»-«Αρού»
Τα χειμερινά αποκτήματα του Κατσαντώνη Γιώργος Ζαπαντιώτης και Κώστας Αρουτίδης πέτυχαν δυο πολύτιμα γκολ σε μια καθοριστική αναμέτρηση, τα οποία ήταν και τα πρώτα τους με τα ΆΓΡΑΦΑ. Οι ποδοσφαιριστές απέδωσαν πλήρως πλέον και σίγουρα είναι δυο πετυχημένες μεταγραφές.

Επιστροφή για 3

 
3 νέα πρόσωπα μπήκαν στην 11αδα του Γιάννη Φλωράκη. Ο Κώστας Μπόνιας πήρε θέση στο κέντρο, ο Αντώνης Ζαχαρόπουλος στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Πάνος Κουτσονίκας στα αμυντικά χαφ. Αντικατέστησαν τους: Κώστα Γιαννόπουλο, Τάκη Σαϊτη και Μιχάλη Νούλα. Οι δυο τελευταίοι χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή.

11δάτοι Αρουτίδης-Μάνος
2 αλλαγές είχε ο Νίκος Τριανταφυλλόπουλος στην αρχική του 11αδα εν σύγκριση με τον 1ο ημιτελικό. Στο βασικό σχήμα μπήκε ο Χρήστος Μάνος και ο επιθετικός Κώστας Αρουτίδης. Αμφότεροι αντικατέστησαν τους αδερφούς Καλύβα, ο Κώστας απουσίαζε λόγω της στρατιωτικής του θητείας και ο Ταξιάρχης μπήκε αλλαγή στις καθυστερήσεις.

Πρόκριση με το εκτός έδρας γκολ
Τα Άγραφα πέρασαν στους τελικούς χάρις τον κανόνα του εκτός έδρας γκολ. Και πέρυσι ο τεχνικός των Αγράφων Νίκος Τριανταφυλλόπουλος είχε προκριθεί στους τελικούς με τον Αίολο κόντρα στην Κρέντη με τον κανόνα του εκτός έδρας γκολ (2-2 ξανά). Κοινό  σημείο επίσης του Αίολου και  των φετινών Αγράφων είναι ότι τερμάτισαν στην θέση και είναι πιθανό να βρουν τον 1ο της κανονικής διάρκειας στον τελικό.

Χάνει το πρωτάθλημα για 1η φορά
Το Βελούχι χάνει για 1η φορά το πρωτάθλημα. Το έχει κατακτήσει σε όλες τις συμμετοχές του στην Α΄ τοπική κατηγορία, 10 συνολικά. Ωστόσο ο ιστορικός σύλλογος παρά τα πολλά προβλήματα, που αντιμετώπισε κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο και να μην μείνει χωρίς τίτλο.

Ξύπνησαν «φαντάσματα»
Τα «φαντάσματα» του τελικού του πρωταθλήματος το 2011 ξύπνησαν στα τελευταία λεπτά. Τότε ο Κατσαντώνης είχε προηγηθεί του ΑΠΟΚ στις αρχές του δεύτερου μέρους με 0-2 και οι «κυανόλευκοι» με γκολ στις καθυστερήσεις είχαν κατακτήσει τον τίτλο. Η αναμέτρηση αυτή με την σημερινή είχε αρκετά κοινά σημεία, αλλά είχε happy end για τους Αγραφιώτες.

Α΄ Mέρος

Έλεγχος στα δίχτυα
Και σε αυτό τον ημιτελικό ΑΠΟΚ-Άγραφα έγινε πριν την έναρξη έλεγχο στα δίχτυα και των δυο τερμάτων από τους βοηθούς.



Άργησαν να βρουν ρυθμό


Νευρικό ήταν το ξεκίνημα και για τις δυο ομάδες, που άργησαν αρκετά λεπτά να βρουν ρυθμό. Η εικόνα θύμιζε την συνέχεια του 1ου ημιτελικού. Την 1η σημαντική στιγμή στο ματσ είχε στο 21ο λεπτό ο ΑΠΟΚ με εκφρασή τον βραχύσωμο Δημήτρη Τσιλιμέκη (Φωτογραφία).



Κυνήγησαν τις αντεπιθέσεις
Τα Άγραφα έπαιξαν υποδειγματικά την κόντρα-επίθεση και  έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία τους. Απείλησαν μέσα από αντεπιθέσεις.

Πρόβλημα με την σημαία
Πρόβλημα στα πρώτα λεπτά είχε με την σημαία του ο δεύτερος βοηθός Λάμπρος Κολοκώτσιος. Μετά την παρέμβαση του ρέφερι αποκαταστάθηκε και το σημαιάκι επανήλθε στην αρχική του κατάσταση. Πρόβλημα με την σημαία αντιμετώπισε και ο επόπτης Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος, με τις σημαίες να αντικαθιστώνται στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.




«Ζάπα» και γκολ


Στο 23ο λεπτό ο 43χρονος μέσος Γιώργος Ζαπαντιώτης με μια περίτεχνη ενέργεια, τρύπησε την άμυνα του ΑΠΟΚ και πλάσαρε υποδειγματικά τον Θεοδόση Κόκκοτο. Πέτυχε το 0-1 και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Το τέρμα πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους παίκτες των Αγράφων.






Εναλλαγές
Τα χαφ των δυο ομάδων άλλαξαν πτέρυγες στα τελευταία λεπτά του 1ου μέρους. Από πλευράς ΑΠΟΚ θέση άλλαξαν οι Δημήτρης Τσιλιμέκης και Γιάννης Φλωράκης και για τα για Άγραφα για μικρό χρονικό διάστημα οι μέσοι Πάνος Μάρκης και Χρήστος Μάνος.

Διαμαρτυρίες για πέναλτι


Στο 33ο λεπτό ο ΑΠΟΚ ζήτησε πέναλτι σε επαφή που είχε η μπάλα με το χέρι του Φάνη Μπισμπίκη (Φωτογραφία) μετά από προσπάθεια του Δημήτρη Ζαλοκώστα. Ο διαιτητής Δημήτρης Τίκας υπέδειξε σωστά να συνεχιστεί το ματς, αφού δεν υπήρχε πρόθεση από τον έμπειρο Αγρινιώτη αμυντικό.

Ανούσια υπεροχή


Οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή, όμως απείλησαν μόνο από στημένα και σε ελάχιστες στιγμές. Eυκαιρία έχασε ο ΑΠΟΚ με τον Γιάννη Φλωράκη (Φωτογραφία) στο 39ο λεπτό.



Έχασε «Μούτς»














Με την συμπλήρωση του 45ου λεπτού ο Δημήτρης Ζαλοκώστας του Βελουχίου χτυπήθηκε μέσα στην περιοχή κατά λάθος από τον συμπαίκτη του Γιάννη Φλωράκη και αποχώρησε τραυματίας. Την θέση του πήρε ο επιθετικός Τάκης Σαϊτης.





Οι καλύτερες φάσεις
6΄: Μακρινό σουτ του Μπόνια πέρασε πάνω από το αριστερό «Γ» των Αγράφων.
21΄: Ο Μπόνιας έκλεψε από τον Ζαπαντιώτη και έκανε την κάθετη πάσα στην «πλάτη» της άμυνας, βρήκε μέσα στην περιοχή και δεξιά τον Τσιλιμέκη, ο οποίος ανακόπηκε από τον Καραγιώργο και στην επαναφορά ο Κουτσονίκας πλάσαρε αδύναμα με τον Μπισμπίκη να απομακρύνει.
23΄: Ο Ντότσικας πάσαρε στον Ζαπαντιώτη, αυτός  πέταξε την μπάλα μπροστά έξυπνα, την ακολούθησε και μπήκε τετ α τετ στην περιοχή του ΑΠΟΚ και με όμορφο σουτ στο αριστερό «παραθυράκι» του Κόκκοτου πέτυχε το 0-1 κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς.
25΄: Δυνατό σουτ του Ζαπαντιώτη εκτός περιοχής πέρασε λίγο πάνω από το τέρμα του ΑΠΟΚ.
39΄: Ο Μπόνιας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Κρασιάς κατέβασε στο πρώτο δοκάρι και τα διαδοχικά σουτ του Φλωράκη κόντραραν σε αμυντικούς και στην συνέχεια η μπάλα έφυγε άουτ.
44΄: Σουτ του Μπόνια εκτός περιοχής και αριστερά μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας των Αγράφων.

Β΄ Μέρος

Ίδια τακτική
Ίδια τακτική ακολούθησαν και στις αρχές της επανάληψης οι δυο ομάδες.

Από το κεφάλι του Αρουτίδη


Στο 55ο λεπτό ο Κώστας Αρουτίδης με κεφαλιά εκτός περιοχής έπειτα από σέντρα του Γιώργου Ζαπαντιώτη διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έδωσε σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Ο Θεσσαλονικός φορ του Κατσαντώνη πανηγύρισε έξαλλα το τέρμα που πέτυχε, ενώ είχε σκοράρει στην ίδια εστία κόντρα στον ΑΠΟΚ στον τελικό κυπέλλου του 2011 με τα χρώματα του Απεραντιακού.






Διπλή αλλαγή


Ο Γιάννης Φλωράκης, βλέποντας ότι η ομάδα του βρίσκεται πίσω στο σκορ, έβαλε όλα του τα όπλα στην μάχη. Στο 54ο λεπτό πέρασε στον αγώνα τον μέσο Κώστα Κρίντα (Φωτογραφία) και τον επιθετικό Μιχάλη Νούλα.



3λεπτη ανατροπή

 












Τα πάνω-κάτω έφερε στο ματς ο ΑΠΟΚ μέσα σε μόλις 3 λεπτά κατάφερε να κάνει το Come Back. Στο 57ο λεπτό ο Βασίλης Συγκελόπουλος ξανά με απευθείας κόρνερ ισοφάρισε σε 2-2 και 2 λεπτά έπειτα οι αλλαγές του ΑΠΟΚ συνδυάστηκαν ο Τάκης Σαϊτης βρήκε τον Μιχάλη Νούλα, που νίκησε με δυνατό σουτ τον Καραγιώργο και ισοφάρισε στο τελικό 2-2.





Σταμάτησε στα 2
Ο ΑΠΟΚ δεν είχε την ίδια αποτελεσματικότητα, ήταν η ομάδα που κυνηγούσε το σκορ μέχρι το τέλος. Έχασε 2-3 καλές μικροευκαιρίες και δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή.



Κοντά στο 2-3


Τα Άγραφα στα τελευταία λεπτά βρήκαν πολλούς χώρους και έφτασαν μια ανάσα από το 2ο τέρμα. Σημαντική ευκαιρία έχασε ο Πάνος Γαλανός (Φωτογραφία) στο 81ο λεπτό και 6 λεπτά αργότερα ο Χρήστος Μάνος, που σταματήθηκε από τον Κόκκοτο.




Σωστή διαχείριση
Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν υποδειγματικά στο τελευταίο 20λεπτο το ευνοϊκό για αυτούς σκορ. Έπαιξαν έξυπνα παιχνίδι σκοπιμότητας και τελικά δικαιώθηκαν. Η σωστή διαχείριση του ματς είναι κάτι, που έλλειπε από τα Άγραφα.

Οι καλύτερες φάσεις
50΄: Ο Μάνος έπαιξε το 1-2 με τον Ζαπαντιώτη, ο πρώτο μπήκε στην περιοχή από αριστερά στην συνέχεια σέντραρε και ο Ζαχαρόπουλος ανέκοψε με το κεφάλι προ του Αρουτίδη και ο Κρασιάς απομάκρυνε στην συνέχεια.
52΄: Ο Συγκελόπουλος χτύπησε κόρνερ από δεξιά και ο Κουτσουπιάς πήρε την κεφαλιά από κοντά στο δεύτερο δοκάρι με τον Καραγιώργος να μπλοκάρει εύκολα στην δεξιά του γωνία.
55΄: Ο Μάρκης ξεκίνησε πίσω από το κέντρο, έκανε την πάσα για τον Ζαπαντιώτη, που σέντραρε από μακρινή απόσταση και δεξιά, ο Αρουτίδης πήρε την κεφαλιά εκτός περιοχής προ του Κόκκοτου και η μπάλα κατέληξε αργά και χαμηλά στην αριστερή γωνία του ΑΠΟΚ για το 0-2.
57΄: Ο Συγκελόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, η μπάλα χτύπησε στην συμβολή δεξιού κάθετου και οριζόντιου δοκαριού και κατέληξε στα δίχτυα (1-2).
59΄: Ο Σαϊτης έκανε όμορφα την μπαλιά από αριστερά και άνοιξε δεξιά στον Νούλα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το κενό, μπήκε στην περιοχή απέναντι στον Καραγιώργο και με δυνατό σουτ ψηλά στην δεξιά του γωνία ισοφάρισε σε 2-2.
68΄: Ο Αρουτίδης ελίχτηκε εκτός περιοχής και σούταρε αρκετά πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.
69΄: Ο Μπόνιας άνοιξε δεξιά στον Φλωράκη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από δεξιά, σέντραρε και ο Νούλας στο δεύτερο δοκάρι από το ύψος της περιοχής έπιασε την κεφαλιά ,που πέρασε αρκετά πάνω από τα δοκάρια του Βελουχίου.
71΄: Γυριστό σουτ του Κουτσουπιά από τα όρια της περιοχής απέκρουσε σε κόρνερ από την αριστερή του γωνία ο γκολκίπερ των Αγράφων.
75΄: Τεχνικό φάουλ του Συγκελόπουλου από δεξιά πέρασε λίγο πάνω από το δεξί «Γ» των φιλοξενούμενων.
81΄: Ο Μάρκης έκανε από δεξιά την μπαλιά για τον Γαλανό, που σούταρε από καλή θέση μέσα από την περιοχή άουτ από το δεξί δοκάρι του ΑΠΟΚ.
84΄: Νέα εκτέλεση κόρνερ του Συγκελόπουλου από δεξιά, που είχε πορεία προς τα δίχτυα απέκρουσε σωτήρια με το κεφάλι ο Ζαπαντιώτης σε νέο κόρνερ.
87΄: Ο Ζαπαντιώτης έκανε την μπαλιά για τον Μάνο, ο οποίος πέρασε εξαιρετικά έναν αντίπαλο του, μπήκε στην περιοχή από αριστερά τετ α τετ με τον Κόκκοτο και ο παίκτης των Αγράφων ανακόπηκε από τον πορτιέρο του Βελουχίου, που μπλόκαρε σωτήρια.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί
Το τελικό σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Τίκα βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρόκριση τους. Παράλληλα μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου και φώναξαν δυνατά τρεις φορές το όνομα της ομάδας τους.





Στο καναβάτσο
Αντίθετα συναισθήματα ήταν αυτά που επικράτησαν στους γηπεδούχους, αφού οι ποδοσφαιριστές τους βρέθηκαν πεσμένοι στο έδαφος και απογοητευμένοι για την εξέλιξη του ημιτελικού.


Κίτρινες Κάρτες
Ζαχαρόπουλος, Μπόνιας, Σαϊτης, Νούλας, Αντωνίου, Κόγιας

Διακριθέντες
ΑΠΟΚ Βελούχι: Συγκελόπουλος, Νούλας
Άγραφα: Ζαπαντιώτης, Αρουτίδης, Αρκουμάνης, Μάνος, Μάρκης

Δηλώσεις Προπονητών

Γιάννης Φλωράκης (ΑΠΟΚ Βελούχι): «Είναι μια πικρή μέρα για μας, το θέμα είναι να μην βάλουν κάτω το κεφάλι οι διοικούντες και οι ποδοσφαιριστές και να συνεχίσουν. Η ομάδα έχει ιστορία και θα συνεχίσει να έχει και στο μέλλον. Όσον αφορά το παιχνίδι θεωρώ ότι δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα. Στο ποδόσφαιρο βέβαια δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάλα εν αντιθέσει με τον αντίπαλο, που προσπάθησε να παίξει αντιποδόσφαιρο. Τελικά σήμερα κέρδισε το αντιποδόσφαιρο. Δεν έχω κανένα παράπονο βέβαια, ότι μπορεί ο καθένας κάνει, δεν έχω παράπονο ούτε από την διαιτησία, ούτε από κανένα. Απλά χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ, διότι δεν κερδίσαμε και δεν περάσαμε, στα μπαράζ έτσι όπως τα έχουν κάνει, τα έχουν φτιάξει για ορισμένες ομάδες και δεν νομίζω ότι συμφέρει την καλύτερη ομάδα τα δυο παιχνίδια. Πιστεύω ότι στα τρία παιχνίδια θα πέρναγε η καλύτερη ομάδα. Στα δυο παιχνίδια πηγαίνει περισσότερο στην τύχη και τυχαίνει να περνάνε ομάδες με τα εκτός έδρας γκολ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους δικούς μου ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια, που κάνανε δυο μήνες που ήμασταν μαζί. Προσπάθησαν όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούσανε και πιστεύω ότι το μέλλον είναι όλο μπροστά τους. Καταφέραμε και πήραμε το κύπελλο και παραλίγο να φτάσουμε και στον τελικό του πρωταθλήματος.»

Νίκος Τριανταφυλλόπουλος (Άγραφα): «Ολοκληρώσαμε σήμερα την πρώτη σειρά των αγώνων μπαράζ, με πρόκριση στον τελικό απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους. Συνεχίζουμε με πίστη και θέληση, για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι το πρωτάθλημα.»







Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Κόκκοτος, Ζαχαρόπουλος, Συγκελόπουλος, Κρασιάς, Ξαγάρας, Ζαλοκώστας(45΄ λ.τρ. Σαϊτης), Μπόνιας, Κουτσονίκας(54΄ Κρίντας), Κουτσουπιάς, Φλωράκης, Τσιλιμέκης Δ.(54΄ Νούλας)

Άγραφα (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος): Καραγιώργος, Θεοχάρης(65΄ Κόγιας), Γιαννιώτης, Αρκουμάνης, Μπισμπίκης, Αντωνίου, Μάρκης(91΄ Καλύβας Τ.), Ντότσικας, Αρουτίδης(78΄ Γαλανός), Ζαπαντιώτης, Μάνος

Διαιτητής: Δημήτρης Τίκας (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)










































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος