Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

4η «στροφή» πριν το φινάλε-Για την τιμή των όπλων υποδέχεται τον γνώριμο Δομοκό

Την προσπάθεια του στο περιφερειακό πρωτάθλημα συνεχίζει η ομάδα του Αίολου, η οποία παρά τις αντίξοες συνθήκες κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς κόντρα στον Πυργετό και να χάσει μόνο με 2-0.
Η ομάδα του Σπύρου Κολόκα υποδέχεται την Κυριακή 10 Μαρτίου στο Καρπενήσι τον Αχιλλέα Δομοκού του Σπύρου Κολόκα. Μπορεί να μην υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο οι Ευρυτάνες δεν θα παραδοθούν αμαχητί και θα διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ο Αίολος βρίσκεται στην 11η θέση, στην οποία και θα τερματίσει, έχοντας μόλις 4 πόντους. Ο Δομοκός μετρά δυο συνεχόμενες νίκες και έχει ανέβει στην θέση έχοντας 25 βαθμούς και «αέρα» 5 βαθμών από την παραμονή.
Η Κυριακάτικη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου, θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι και είναι στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου. Την συνάντηση θα διευθύνει ο Γιώργος Κονίδας από την Φωκίδα με βοηθούς τον Στέλιο Καραγιάννη και τον Γρηγόρη Δαμανιανό από τον ίδιο σύνδεσμο.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας
Οι ποδοσφαιριστές του Αιόλου έδωσαν δυο φιλικά τις προηγούμενες ημέρες. Την Τετάρτη (Μαζί με την Ποταμιά) νίκησαν στο Δημοτικό Στάδιο με 3-1 την Μυρίκη, ενώ την Παρασκευή ήρθαν 2-2 στο προπονητικό κέντρο με τα Άγραφα.

Χωρίς τιμωρημένο
Το ποινολόγιο της Ευρυτανικής ομάδας είναι κενό και αυτή την εβδομάδα. Κανείς ποδοσφαιριστής του Αίολου δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τιμωρίας, αν και αρκετοί βρίσκονται στο όριο καρτών.

5η φορά αντιμέτωποι
Ο Αίολος θα  αντιμετωπίσει μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο για 5η φορά τον Αχιλλέα Δομοκού. Οι Φθιωτοί έχουν το απόλυτο νικών (Συνολικά τέρματα 11-1), καθώς επικράτησαν ισάριθμες φορές στα μπαράζ ανόδου, και νίκησαν στο πρώτο γύρο και στο φιλικό του Οκτωβρίου που έγινε στον Δομοκό.

«επίσκεψη» Κονίδα
Ο ρέφερι Γιώργος Κονίδας θα διευθύνει για φορά φέτος αναμέτρηση του Αίολου στο Καρπενήσι. Είχε σφυρίξει το ματς της ς αγωνιστικής ανάμεσα σε Αίολο και Α.Ο. Καρδίτσας, που έληξε υπέρ των Θεσσαλών με 0-2.

Κλείνει με Φθιωτούς
Ο Αίολος στα τελευταία δυο ματς στο Καρπενήσι θα αντιμετωπίσει εντός έδρας δυο ομάδας της Φθιώτιδας. Πρόκειται για τον προσεχή αντίπαλο Αχιλλέα Δομοκού και την Λαμία, που υποδέχεται την 2η αγωνιστική. Ενδιάμεσα υπάρχει ματς το Σάββατο (16/3) στο Βελεστίνο με τον τοπικό Ρήγα και στις 24/3 εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ελασσόνα.

19η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος)

Αίολος-Αχιλλέας Δομοκού 10-3-2013 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 15.00
Διαιτητής: Γεώργιος Κονίδας(ΣΔΠ Φωκίδας)
1ος Βοηθός: Στυλιανός Καραγιάννης(ΣΔΠ Φωκίδας)
2ος Βοηθός: Γρηγόριος Δαμιανός(ΣΔΠ Φωκίδας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χρήστος Κούγκουλος(ΣΔΠ Τρικάλων)




Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος