Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Απορρίφθηκε η ένσταση της Ποταμιάς-Στις 3 το Σάββατο(16-3) ο τελικός ΑΠΟΚ-Μυρίκη


Συνεδρίασε πριν από λίγο το συμβούλιο της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Το μείζον θέμα φυσικά ήταν η ένσταση-καταγγελία της Ποταμιάς για αντικανονική συμμετοχή στον ημιτελικό του Σαββάτου (ΑΠΟΚ-Ποταμιά 2-0) του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΚ Μπάμπη Καρβέλη.
Η ΕΠΣ Ευρυτανίας απέρριψε την ένσταση της Ποταμιάς και ως εκ τούτου ο ΑΠΟΚ βρίσκεται στον τελικό παρά την παράβαση, που έκανε και την συμμετοχή ποδοσφαιριστή του (Μιχάλης Νούλας), που δεν είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνος, αλλά χρησιμοποιήθηκε.
Για να είχε τύχη η Ποταμιά θα έπρεπε να είχε κάνει ένσταση στο γήπεδο για πλαστοπροσωπία ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΚ, κάτι που δεν αντιλήφθηκε εκείνη την στιγμή. Η Ποταμιά έκανε την Δευτέρα ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή.
Στα γραφεία της ΕΠΣΕ κατά την διάρκεια της συνεδρίασης παραβρέθηκαν οι παράγοντες του ΑΠΟΚ Νεκτάριος Καρδαμπίκης και Ανδρέας Κατσακιώρης και από πλευράς Ποταμιάς ο προπονητής Σπύρος Κολόκας και ο παράγοντας Γιώργος Μάναλης. Παρών ήταν επίσης και ο πρώην Πρόεδρος της Μυρίκης Γιώργος Λιάγκας.
Η ώρα έναρξης του Σαββατιάτικου τελικού (16-3) μεταξύ ΑΠΟΚ και Μυρίκης προγραμματίστηκε για τις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο.