Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Φραγκίστα-Απεραντιακός 1-2

Ο αδιάφορος βαθμολογικά Απεραντιακός κατάφερε να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την σαιζόν, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 της Φραγκίστας, η οποία πλέον βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όσον αφορά την υπόθεση-σωτηρία.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου στο γήπεδο της Δυτικής Φραγκίστας και άρχισε στις 3. Ήταν στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας. Ένα λεπτό πριν το φινάλε οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και ενώ όλα έδειχναν πως η «μπίλια» θα κάτσει στην ισοπαλία.
Η Φραγκίστα παρουσιάστηκε νωθρή και νευρική σε έναν αγώνα, που είχε χαρακτήρα τελικού για αυτήν. Δεν έδειξε πως έχει το βαθμολογικό κίνητρο, μη μπορώντας σε κανένα σημείο του αγώνα να επιβάλλει τον ρυθμό της. Ακόμη και ο ένας βαθμός της ισοπαλίας θα ήταν πολύ σημαντικός για αυτήν. Τελικά δεν κατακτήθηκε ούτε αυτός.  Η ομάδα του Γιώργου Περούλα παρέμεινε στην τελευταία θέση με τρεις βαθμούς και χωρίς νίκη.
Ο Απεραντιακός έπαιξε με σύνθεση ανάγκης και αποδεκατισμένος από τις πολλές ελλείψεις. Επιπλέον παρουσιάστηκαν προβλήματα τραυματισμών κατά την διάρκεια του 90λεπτου. Η νεανική και ψυχωμένη ομάδα του Δημήτρη Τσιγαρίδα με γκολ στο 89΄ έφτασε στην κατάκτηση των 3 βαθμών και ολοκλήρωσε την θετική για αυτήν σαιζόν στους 15 πόντους (Τερματίζει στην 6η θέση, εφόσον δεν κερδίσει ο Άγιος Προκόπιος την Ποταμιά).
Η Φραγκίστα αγωνίζεται στο τελευταίο παιχνίδι της σαιζόν σε ένα εκτός έδρας ματς-τελικό απέναντι στην Παλαιοκατούνα, ενώ ο Απεραντιακός έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική.

Υψηλό ενδιαφέρον
Αρκετοί φίλοι της Δυτικής Ευρυτανίας, περίπου 50 στον αριθμό είδαν το παιχνίδι, που είχε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι θεατές βρέθηκαν και στην κερκίδα, αλλά και έξω από την περίφραξη του γηπέδου.



Ελ Ταχάν ο αντικαταστάτης


Ο αρχικά ορισθείς πρώτος βοηθός Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος μετακινήθηκε στον αγώνα Παλαιοκατούνα-Μυρίκη, καθώς ο ρέφερι αυτού του αγώνα Βασίλης Λάμπρου αντικαταστάθηκε λόγω έκτακτου κωλύματος. Τελικά χρέη επόπτη στο παιχνίδι της Φραγκίστας εκτέλεσε ο Μίλτος Ελ Ταχάν.

Αλλαγή και στον παρατηρητή


Ο Θανάσης Τσατσαράγκος ήταν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα παρατηρητής αγώνα, αντικαθιστώντας τον Κώστα Χούπα.

Θέλει νίκη με 3 γκολ
Περίπλοκα και δύσκολα είναι τα πράγματα για την Φραγκίστα για την παραμονή της στην Α΄ ΕΠΣΕ. Την τελευταία αγωνιστική και συγκεκριμένα το Σάββατο 23 Μαρτίου θα παίξει εκτός έδρας με την Παλαιοκατούνα και χρειάζεται νίκη με 3 γκολ διαφορά, ώστε να υπερκαλύψει το 0-2 του πρώτου αγώνα. Σε περίπτωση νίκης της με 2 γκολ οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν σε αγώνα μπαράζ , ενώ η ομάδα του Γιώργου Περούλα οδηγείται στην Β΄ Κατηγορία με ήττα και ισοπαλία, ακόμη και εάν κερδίσει με 1 γκολ διαφορά. Εφόσον είχε αποσπάσει έστω το «Χ» κόντρα στον Απεραντιακό στο τελευταίο παιχνίδι θα βολευόταν με νίκη με οποιοδήποτε σκορ.

Μόλις 1 αλλαγή
Ο Γιώργος Περούλας επέλεξε μόλις μια αλλαγή στο αρχικό του σχήμα. Άρχισε ο Πάνος Γερονίκος αντί του απόντα Πάνου Καζάκου. Πολλές απουσίες (όχι όμως βασικών) είχε η Φραγκίστα και περιορισμένες λύσεις από τον πάγκο.

Σαν την μύγα…μες το γάλα


Ότι καλύτερο έχει να επιδείξει και την τρέχουσα σαιζόν η ομάδα της Δυτικής Ευρυτανίας είναι ο νεαρός Γιάννης Μπισμπίκης. Ο ποδοσφαιριστής έχει όλα τα προσόντα να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία.


Τελευταίο εντός
Στα 8 εντός έδρας παιχνίδια, που έδωσε στο γήπεδο της η Φραγκίστα κατάφερε να αποσπάσει μόλις ισοπαλία και μάλιστα κόντρα στον ΑΠΟΚ!. Είχε 7 ήττες και τέρματα 6-19.

Παρουσία Ε. Τσιγαρίδα


Τον αγώνα παρακολούθησε ο Βαγγέλης Τσιγαρίδας και μάλιστα το δεύτερο ημίχρονο από τον πάγκο των γηπεδούχων. Ο 49χρονος μετακινήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από το Κεράσοβο και δεν έχει καταγράψει φέτος κάποια συμμετοχή.

Κοντά στο κύπελλο ήθους
Προς τιμήν του ο Α.Π.Ο.Δ.Φ. είναι η μοναδική ομάδα της Α΄ Κατηγορίας, που διεκδικεί το κύπελλο ήθους. Δεν έχει δεχτεί ακόμη καμία κόκκινη κάρτα και εάν το καταφέρει αυτό και στο ματς της Παλαιοκατούνας θα κατακτήσει αυτό το διόλου ευκαταφρόνητο βραβείο.

Ξεπέρασε τους 500-Αρνητικό ρεκόρ γκολ…αλλά θετικό πρόσημο
Κατάφερε να βελτιώσει το αγωνιστικό και το εξωαγωνιστικό του προφίλ ο Απεραντιακός ύστερα από την κάκιστη περυσινή σαιζόν με τις συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης και του τεχνικού Δημήτρη Τσιγαρίδα, που πιστώνεται σπουδαίο μερίδιο στην αναμόρφωση της ομάδας. Πιθανόν την νέα χρονιά να τεθούν ξανά στόχοι 4αδας, ύστερα από τις δυο τελευταίες μεταβατικές περιόδους μετά την συμμετοχή στην Δ΄ Εθνική. Παρότι κινδύνεψε μέχρι ένα σημείο όσον αφορά την παραμονή τελικά κατάφερε να ανεβάσει «στροφές» και να φτάσει τους 15 πόντους (Άρχισε με -2 από περυσινή τιμωρία). Ξεπέρασε τους 500 βαθμούς στην Α΄ ΕΠΣΕ, φτάνοντας συνολικά τους 504. Η συγκομιδή των μόλις 10 τερμάτων είναι η χειρότερη στην ιστορία της ομάδας, ύστερα από τα 18, που είχαν σημειωθεί την σαιζόν 1995-1996 (Πρώτη παρουσία της ομάδας στην Α΄ Κατηγορία).

Αγωνίστηκαν σε όλα


Δυο ποδοσφαιριστές των νικητών συμμετείχαν και στα 16 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Πρόκειται για τον Κώστα Κουτσοθανάση (Φωτογραφία) και τον Δημήτρη Μπισμπίκη. Ο Δημήτρης Τσιγαρίδας χρησιμοποίησε συνολικά 34 ποδοσφαιριστές στην Α΄ ΕΠΣΕ (36 συν τους Κώστα Μπακούση και Δημήτρη Ανδρεάκη, που έπαιξαν στο κύπελλο).

Με «μισή» ομάδα
Με πολλές απουσίες ταξίδεψε στην Δυτική Ευρυτανία η ομάδα του Δημήτρη Τσιγαρίδα, που είχε αποστολή μόλις 13 ατόμων. Έλειπαν οι: Στάθης Φακίτσας, Σεραφείμ Κολοκύθας, Άκης Ανδρεάκης, Νίκος Κωστής, Πάνος Σιαλμάς (Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές ήταν δηλωμένοι στον πάγκο, αλλά απόντες), ενώ εκτός αποστολής ήταν και οι: Κώστας Κονιαβίτης, Στέφανος Γούλας, Ανδρόνικος Μιχαήλ, Αλέκος Οικονόμου και Γιάννης Μπαΐκούσης.

Με 8 κάτω των 20


Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με 8 ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών στην αρχική τους ενδεκάδα. Μοναδικοί «μεγάλοι» ήταν οι: Φάνης Ντζίμας (Φωτογραφία), Δημήτρης Ζήκας και Κώστας Κουτσοθανάσης.

Πήραν χρόνο συμμετοχής












 
 













Με 5 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές μετά την ήττα από τα Άγραφα άρχισαν οι φιλοξενούμενοι. Συγκεκριμένα ξεκίνησαν οι: Πάνος Γενιτσαρόπουλος (Έπαιξε τερματοφύλακας και τα πήγε καλά), Βασίλης Διομήδης (Είχε να αγωνιστεί αρκετό καιρό), Γιάννης Γιαννής, Μίλτος Σκαρμούτσος (3η συμμετοχή και δεύτερη ως βασικός) και Στέφανος Καμαρέτσος.

Το αγαπημένο 2-1-Το σερί της Δυτικής Ευρυτανίας
Οι 4 από τις 5 νίκες του Απεραντιακού σημειώθηκαν με 2-1 (Μέσα-έξω με Φραγκίστα και μέσα-έξω με Παλαιοκατούνα). Ενώ ήταν το 3ο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα στην Δυτική Ευρυτανία, ύστερα από αυτά με Άγιο Προκόπιο και Αναγέννηση.
Με 2-1 υπέρ των Απεράντιων έχουν λήξει μάλιστα οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα στους Φραγκιστιανούς.

Μόνιμα Κολοκύθας & Χ. Κατσίκης














Παρών στον πάγκο των γηπεδούχων ήταν ο πρόεδρος Αντώνης Κολοκύθας, όπως και ο αντιπρόεδρος Χρήστος Γαλανός (Δεν έχει λείψει από κανένα ματς). Την αποστολή του Απεραντιακού συνόδεψε ο παράγοντας του συλλόγου Χριστόφορος Κατσίκης, ενώ στο τέλος του παιχνιδιού κατέφτασε στο γήπεδο ο Βασίλης Κατσίκης. Οι παραπάνω διοικητικοί αποτελούν τους «στυλοβάτες» των δυο συλλόγων.

Ο Παπαντζίμας της Δόξας


Στον πάγκο του Απεραντιακού κάθισε ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Ραπτοπούλου Λάμπρος Παπαντζίμας, που θα αγωνιστεί με την «ακριτική» ομάδα στην Β΄ Κατηγορία.

Α΄ Μέρος

Καλύτερα με γκολ ο Απεραντιακός, ισορρόπησε και ισοφάρισε η Φραγκίστα
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα κατάφεραν να προηγηθούν. Η Φραγκίστα βελτιώθηκε μετά το 30΄, δημιουργώντας ορισμένες ευκαιρίες και ισοφάρισε λίγο πριν την συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών.

Γρήγορη απώλεια


Μόλις στο 8΄ ο Βοιωτός Γιάννης Κατσίφας αντιμετώπισε πρόβλημα στον τετρακέφαλο και αντικαταστάθηκε από τον Δημήτρη Μπισμπίκη.


Το πρώτο γκολ του Τόσκα


Στην δεύτερη μόλις του παρουσία με τα χρώματα του Απεραντιακού ο 19χρονος Ενρίκο Τόσκα βρήκε δίχτυα. Με ωραίο σουτ στο 22΄ πραγματοποίησε το 0-1 για την ομάδα του.




«Κιτρινίστηκε» δικαιολογημένα


Ο έμπειρος ανασταλτικός μέσος των γηπεδούχων Ηλίας Λάμπρου αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο 19΄ από τον ρέφερι Χριστόφορο Χατζηθεοδώρου, ύστερα από έντονη διαμαρτυρία.

Διαμαρτυρίες και ακυρωθέν γκολ


Μια υπόδειξη οφσάιντ του Μίλτου Ελ Ταχάν στο 33΄ προκάλεσε τις «φωνές» των παιχτών της Φραγκίστας, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι η μπάλα γύρισε πίσω από αντίπαλο παίχτη. Στο 41΄ ο Γιάννης Γιαννής έστειλε την μπάλα με διαγώνιο πλασέ στα αντίπαλα δίχτυα, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ που έκανε στον Κώστα Μάκκα.


Ισοφάριση Π. Γερονίκου-Ζήτησαν οφσάιντ


Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. «Δράστης» ήταν ο Πάνος Γερονίκος, που σκόραρε το πρώτο του φετινό τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν οφσάιντ στην αρχή της φάσης προς τον 2ο βοηθό Ελ Ταχάν, θεωρώντας πως ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν εκτεθειμένος. 



Οι καλύτερες φάσεις
9΄: Σουτ του Μπισμπίκη Ι. εκτός περιοχής και δεξιά κατέληξε έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γενιτσαρόπουλου.
12΄: Ο Διομήδης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, την προσπάθεια του Γιαννή μέσα από την περιοχή ανέκοψε την τελευταία στιγμή ο Ντάλλας.
19΄: Ο Γιαννής κινήθηκε από αριστερά και πάσαρε στον Τόσκα, το σουτ του οποίου εκτός περιοχής μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Σάλτης.
22΄: Αράουτ του Διομήδη από δεξιά, ο Λάμπρου απομάκρυνε προσωρινά και ο Τόσκα με χαμηλό σουτ από το ύψος της περιοχής σημάδεψε την αριστερή γωνία της Φραγκίστας (0-1).
29΄: Ο Σερπάνος στριφογύρισε από της περιοχής, σούταρε, αλλά η μπάλα κατέληξε έξω από το δεξί δοκάρι του Γενιτσαρόπουλου.
30΄: Σέντρα του Μπισμπίκη Ι. από δεξιά, κεφαλιά του Γερονίκου στο δεύτερο δοκάρι έφυγε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Απεραντιακού.
42΄: Βαθιά μπαλιά του Σερπάνου, ο Μπισμπίκης Β. κινήθηκε στην «πλάτη» της αντίπαλης άμυνας και «τσίμπησε» την μπάλα με το κεφάλι προ του Γενιτσαρόπουλου, ο Γερονίκος βρέθηκε σε κενό τέρμα από δεξιά εντός περιοχής και πλάσαρε εύστοχα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
43΄: Μακρινό σουτ του Κουτσοθανάση έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Β΄ Μέρος

Προσπάθειες Φραγκίστας-Γκολ φιλοξενούμενων
Ύστερα από το «ανιαρό» πρώτο 15λεπτο η Φραγκίστα προσπάθησε να σκοράρει, χάνοντας δυο πολύ καλές ευκαιρίες. Μετά το 80΄ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί, που απείλησαν και κατάφεραν ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση των 90΄ να σκοράρουν από στημένη μπάλα.

Τα πρώτα λεπτά από την κερκίδα
Ο τεχνικός του Απεραντιακού Δημήτρης Τσιγαρίδας είδε τα πρώτα 6-7 λεπτά του παιχνιδιού από την κερκίδα, στην οποία βρισκόταν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Κρέντης, με τους οποίους υπήρξε συμπαίχτης για 1,5 χρόνο και διατηρεί άριστες σχέσεις. Μεταξύ αυτών ήταν και ο προπονητής-παίχτης Κώστας Μάκκας.


Ζήτησε να κλείσει η πόρτα
Ο ρέφερι Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου κατευθύνθηκε στο 54΄ στον παρατηρητή Θανάση Τσατσαράγκο, ζητώντας να κλείσει η πόρτα, που οδηγεί από τις κερκίδες στον αγωνιστικό χώρο. Από εκείνο το σημείο παρακολουθούσε τον αγώνα ο πρώην πρόεδρος της Φραγκίστας Λεωνίδας Τελώνης.



Έξω και ο Ζήκας


Δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα ο στόπερ του Απεραντιακού Δημήτρης Ζήκας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε και τέθηκε νοκ-άουτ.


Τσιγαρίδας=Βαθμοί


Κλήθηκε να αγωνιστεί εσπευσμένα και έδωσε τον καλύτερο του εαυτό ο προπονητής-παίχτης των φιλοξενούμενων Δημήτρης Τσιγαρίδας. Έχει παίξει συνολικά σε τρία ημίχρονα (Είχαν προηγηθεί αυτά με Άγιο Προκόπιο και Παλαιοκατούνα) και σε αμφότερα η ομάδα του κέρδισε με γκολ σε αυτά τα διαστήματα!.

Τεράστια ευκαιρία από Περούλα


Στο 77΄ ο προπονητής-παίχτης των γηπεδούχων Γιώργος Περούλας αστόχησε από πλεονεκτική θέση, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Νωρίτερα καλή ευκαιρία είχε απολέσει ο Δημήτρης Σερπάνος.



Είσοδος Γαλανού


Ο αντιπρόεδρος της Φραγκίστας Χρήστος Γαλανός εξ αιτίας της έλλειψης αναπληρωματικών πέρασε στην κορυφή της επίθεσης στο τελευταίο 5λεπτο, καταγράφοντας την πρώτη του φετινή συμμετοχή.

Απειλητικά στον βοηθό














Μια υπόδειξη οφσάιντ του Λάμπρου Κολοκώτσιου στον Χρήστο Γαλανό οδήγησε τον συμπαίχτη του τελευταίου Βασίλη Μπισμπίκη στο 88ολεπτο  να διαμαρτυρηθεί έντονα στον βοηθό και να «κιτρινιστεί».


Με φάουλ του Δ. Μπισμπίκη


Με μια υποδειγματική εκτέλεση φάουλ ο Δημήτρης Μπισμπίκης χάρισε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σκόραρε στο 89ο λεπτό το πρώτο του φετινό γκολ, το οποίο αφιέρωσε στον συμπαίχτη του Γιάννη Κατσίφα. Ο 21χρονος Μπισμπίκης «πίκρανε» μάλιστα τον κατά 5 χρόνια μεγαλύτερο αδερφό του, ο οποίος αγωνίζεται στην Φραγκίστα.





Ανέβηκε και ο πορτιέρο


Στα τελευταία λεπτά του αγώνα και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις προωθήθηκε και ο τερματοφύλακας των «βυσσινί» Χρήστος Σάλτης.


Οι καλύτερες φάσεις
60΄: Πλάγιο του Μπισμπίκη Β. από δεξιά, γυριστή κεφαλιά του Λάμπρου μπλόκαρε εύκολα ο Γενιτσαρόπουλος.
62΄: Ο Μπισμπίκης Ι. πάσαρε στον Σερπάνο, το σουτ του οποίου μέσα από την περιοχή και αριστερά απέκρουσε σωτήρια στην δεξιά του γωνία ο τερματοφύλακας του Απεραντιακού.
65΄: Πολύ ωραία προσωπική προσπάθεια και σουτ του Μπισμπίκη Ι. από δεξιά απέκρουσε στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ ο Γενιτσαρόπουλος.
75΄: Πάσα του Μπισμπίκη Δ. στον Ράμμο, το χλιαρό σουτ του οποίου εκτός περιοχής μπλόκαρε εύκολα ο Σάλτης.
77΄: Ο Μπισμπίκης Β. εκτέλεσε αράουτ από δεξιά, ο Λάμπρου έπιασε την πρώτη κεφαλιά, ο Σερπάνος πάσαρε στον Περούλα, ο οποίος μέσα από την περιοχή και αριστερά σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γενιτσαρόπουλου.
80΄: Ο Μπισμπίκης Δ. κατέβασε όμορφα έξω από την περιοχή και αριστερά και σούταρε μονοκόμματα λίγο έξω από το δεξί «Γ» του Σάλτη.
82΄; Μπαλιά του Μπισμπίκη Δ. στον Σκαρμούτσο, ο οποίος δεν κατάφερε από κοντά να πιάσει το σουτ και να σκοράρει.
89΄: Ο Μπισμπίκης Δ. με μακρινή δυνατή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα να «καρφωθεί» στην δεξιά γωνία της Φραγκίστας, κάνοντας το 1-2.

Κίτρινες Κάρτες
Μπισμπίκης Β., Λάμπρου, Ζήκας

Διακριθέντες
Φραγκίστα: Μπισμπίκης Ι., Γερονίκος
Απεραντιακός:  Μπισμπίκης Δ., Ράμμος, Τόσκα, Ντζίμας

Δηλώσεις Προπονητών

Γιώργος Περούλας (Φραγκίστα): «Είμαστε άξιοι της μοίρας μας για την άσχημη βαθμολογική θέση, που βρισκόμαστε. Σήμερα, αν και η ομάδα της Βαλαώρας κατέβηκε ελλιπής με πολλές απουσίες στο ενεργητικό της εμείς δεν το εκμεταλλευτήκαμε αυτό καθόλου, μπήκαμε στο παιχνίδι και αντί να κοιτάξουμε να το πάρουμε συνεχώς τσακωνόμασταν μεταξύ μας και υπήρχε ένταση. Καταδικάζω αυτήν την συμπεριφορά των παιχτών μου και μέσα στο γήπεδο και μέσα στα αποδυτήρια, που συνεχίστηκε η ένταση. Η ομάδα του Απεραντιακού εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και μπόρεσε με 2-3 καλές επιθέσεις να πάρει τους 3 βαθμούς. Συγχαίρω για άλλη μια φορά τον φίλο μου Δημήτρη Τσιγαρίδα, που έπαιξε με πολλούς μικρούς παίχτες και για την συμπεριφορά των παιχτών του και μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο»

Δημήτρης Τσιγαρίδας (Απεραντιακός): «Για εμάς τελείωσε το φετινό πρωτάθλημα, που ήταν ένας πραγματικά γολγοθάς. Είμαστε ευχαριστημένοι, που μέσα στην χρονιά καταφέραμε να αλλάξουμε την ομάδα, που ήταν σαν διαλυμένη, προσπαθήσαμε και φτιάξαμε πράγματα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Μαζέψαμε νέα παιδιά στην ομάδα, παλεύοντας και για το μέλλον της, όχι μόνο για το παρόν. Συγχαρητήρια στους παίχτες και στους ανθρώπους, που ασχολήθηκαν με την ομάδα. Εμείς για φέτος είμαστε ευχαριστημένοι , εύχομαι στην δική μου ομάδα και σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία σε όποιον στόχο θέσουν, υγεία σε όλους. Όσον αφορά την ομάδα της Φραγκίστας της εύχομαι στον τελευταίο αγώνα ότι το καλύτερο, το ίδιο και στην Αναγέννηση. Ο καλύτερος να κερδίσει. Εύχομαι να πάρει το πρωτάθλημα ο καλύτερος στην Ευρυτανία.»

Συνθέσεις Ομάδων

Φραγκίστα (Γιώργος Περούλας): Σάλτης Χ., Μακρής, Μάκκας, Περούλας Γ., Ντάλλας Κ., Λάμπρου, Μπισμπίκης Β.(Κ-Γ), Κατσαδούρος, Γερονίκος Π.(77΄ Σάλτης Α.), Μπισμπίκης Ι., Σερπάνος Δ.(85΄ Γαλανός)

Απεραντιακός (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Γενιτσαρόπουλος, Διομήδης, Σκαρμούτσος, Γιαννής, Καμαρέτσος, Ζήκας(66΄ λ.τρ Τσιγαρίδας), Ράμμος, Κουτσοθανάσης Κ., Τόσκα, Κατσίφας(8΄ λ.τρ Μπισμπίκης Δ.), Ντζίμας

Διαιτητής: Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Λάμπρος Κολοκώτσιος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν(ΕΠΣ Ευρυτανίας)





























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος