Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Άγραφα-ΑΠΟΚ Βελούχι 0-0

Ισόπαλος χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε ο 1ος ημιτελικός των Play Off ανάμεσα στα Άγραφα και τον ΑΠΟΚ. Μετά από ένα κλειστό ματς καμία ομάδα δεν κατάφερε να κυριαρχήσει και να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς.
Ο 1ος ημιτελικός διεξήχθη το Σάββατο 30/3 στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 4 το απόγευμα. Έγινε κάτω από καλές καιρικές συνθήκες και παρουσία περίπου 250 φιλάθλων.
Τα Άγραφα του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου πρόσεξαν περισσότερα τα νώτα τους και έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία του Καραγιώργου. Είχαν ορισμένες εξάρσεις ανά διαστήματα, όπου φάνηκαν σε ελάχιστες περιπτώσεις απειλητικοί κυρίως μέσα από αντεπιθέσεις. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο 45λεπτο, ο Κατσαντώνης οπισθοχώρησε αρκετά στο δεύτερο μέρος.
Οι «κυανόλευκοι» του Γιάννη Φλωράκη είχε την ελαφριά πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς. Ωστόσο ο ΑΠΟΚ κατάφερε να δημιουργήσει μόλις μια κλασσική ευκαιρία με την κεφαλιά του Γιώργου Κρασιά. Πρόσεξαν αρκετά τα μετόπισθεν, όπως και ο αντίπαλος τους. Ήταν αρκετά απειλητικοί στα τελευταία λεπτά του 2ου μέρους, όπου είχαν την υπεροχή και πίεσαν τους γηπεδούχους.
Οι ομάδες θα αναμετρηθούν το ερχόμενο Σάββατο 6/4 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου στο παιχνίδι, που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς των μπαράζ.

Πλήθος κόσμου
Γύρω στα 250 άτομα παρακολούθησαν τον 1ο ημιτελικό των Play Off. Η αναμέτρηση προσέλκυσε αρκετούς φιλάθλους από την περιοχή του Καρπενησίου. Ευνόησε επίσης και ο καιρός, όπως και η κρισιμότητα της αναμέτρησης.




Ντεμπούτο αδερφών Τίκα
 













Ο Καρδιτσιώτης διαιτητής Τριαντάφυλλος Τίκας σφύριξε για πρώτη φορά αναμέτρηση στην Ευρυτανία. Βοηθός του ήταν ο αδερφός του Δημήτρης, ο οποίος διεύθυνε ματς μετά από αρκετούς μήνες κάνοντας και αυτός ντεμπούτο στα γήπεδα του νομού μας. Η παρουσία των αδερφών Τίκα στην Ευρυτανική διαιτησία δίνουν άλλο πρεστίζ στο νομό μας, καθώς είναι αξιολογημένοι σε επαγγελματικές κατηγορίες. Οι αδερφοί Τίκα είχαν διευθύνει πριν 2 χρόνια και κάτι μήνες την αναμέτρηση Απεραντιακός-Αγρότης Λιανοκλαδίου για την Δ΄ Εθνική ως διαιτητές του συνδέσμου Καρδίτσας. Δεύτερος βοηθός ήταν ο Ευρυτάνας Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος.

Η διάταξη του Κατσαντώνη
Την εστία του Κατσαντώνη υπερασπίστηκε ο Καραγιώργος. Δεξιός μπακ ξεκίνησε ο Θεοχάρης και αριστερός ο Γιαννιώτης. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξε ο Μπισμπίκης με τον Αρκουμάνη. Στα αμυντικά χαφ έπαιξε ο Ντότσικας με τον Αντωνίου. Δεξιός μέσος άρχισε ο Ταξιάρχης Καλύβας και αριστερός ο αδερφός του Κώστας. Ελεύθερο ρόλο στον άξονα είχε ο Ζαπαντιώτης και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μάρκης.

Το σχήμα του ΑΠΟΚ
Το τέρμα του Βελουχίου υπερασπίστηκε ο Κόκκοτος. Στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής ήταν ο Τσιλιμέκης και στο αριστερό ο Συγκελόπουλος. Στα σέντερ μπακ έπαιξε ο Κρασιάς με τον Ξαγάρα. Στα αμυντικά χαφ άρχισε ο Ζαλοκώστας με τον νεαρό Γιαννόπουλο. Δεξιός μέσος άρχισε ο Φλωράκης και αριστερός ο Νούλας. Μπροστά από τα δυο αμυντικά χαφ έπαιξε ο Κουτσουπιάς και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Σαϊτης.

Κλείδωσαν το κέντρο
Γιάννης Φλωράκης και Νίκος Τριανταφυλλόπουλος παρέταξαν τις ομάδες του με γεμάτο κέντρο, που είχε σαν αποτέλεσμα και οι δυο να παίξουν ποδόσφαιρο αντιπαραγωγικό.

Στην 11αδα ο Γιαννιώτης


Ο νεαρός αριστερός μπακ Κώστας Γιαννιώτης ξεκίνησε στο βασικό σχήμα των Αγράφων, παίρνοντας την θέση του Λεωνίδα Κόγια που απουσίαζε σε σχολική εκδρομής. Οι υπόλοιποι 10 ήταν οι ίδιοι με το ματς της περασμένης Κυριακής.

Καινούργια πρόσωπα στο Βελούχι














Ο ΑΠΟΚ είχε αρκετές διαφοροποιήσεις στην 11αδα. Επέστρεφαν στο αρχικό σχήμα 4 ποδοσφαιριστές. Ο Δημήτρης Ζαλοκώστας μαζί με τον ενωσιακό Κώστα Γιαννόπουλο πήραν θέση στα χαφ, ο Μιχάλης Νούλας (Για πρώτο παιχνίδι βασικός) στο κέντρο και ο Τάκης Σαϊτης στην κορυφή της επίθεσης. Πήραν τις θέσεις των: Πάνου Κουτσονίκα (Τιμωρημένος), Αντώνης Ζαχαρόπουλος (Τραυματίας), Κώστας Μπόνιας (Μπήκε αλλαγή) και Σάκης Τσιλίκα (Αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος).

Η μάχη των «ενωσιακών»














Οι ενωσιακοί ποδοσφαιριστές κάτω των 17 ετών αγωνίστηκαν στα αμυντικά χαφ και όχι σε θέσεις, που έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται. Ο Πάνος Αντωνίου «μετακόμισε» στα χαφ από δεξί μπακ σε σχέση με το προηγούμενο ματς και ο Κώστας Γιαννόπουλος μετακινήθηκε στον άξονα και όχι στο δεξί άκρο της άμυνας που αγωνίζεται συνήθως.

Προβλήματα στον ΑΠΟΚ
Αρκετά προβλήματα αντιμετώπισε την περασμένη εβδομάδα ο ΑΠΟΚ. Πέραν του τιμωρημένου Πάνου Κουτσονίκα (Είδε το ματς από την κερκίδα), εκτός έμειναν ο τραυματίας μέσος Κώστας Κρίντας (Ήταν στο γήπεδο), ο δεξιός μπακ Αντώνης Ζαχαρόπουλος και σαν αλλαγή έπαιξε ο Κώστας Μπόνιας που υπέφερε από πνευμονία.


Σχεδόν όλοι
Αντίθετα στην ομάδα των Αγράφων πέραν του Λεωνίδα Κόγια που βρίσκονταν σε εκδρομή και του Γιώργου Πανόπουλου, που έχει αποχωρήσει από την ομάδα δεν υπήρχαν άλλες απουσίες(Μόνιμα τραυματίας είναι ο Γιώργος Βούρτσας).

Το 0-3 έγινε 0-0
Την περασμένη Κυριακή για την 18η αγωνιστική της Α΄ Ευρυτανίας ο ΑΠΟΚ είχε κερδίσει στο ίδιο γήπεδο με 3-0. Στα ημιτελικά όμως των μπαράζ η αναμέτρηση ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

Τι ισχύει στον επαναληπτικό
Ο ΑΠΟΚ προκρίνεται στον τελικό εφόσον νικήσει με οποιοδήποτε σκορ. Τα Άγραφα περνούν στον τελικό με νίκη, αλλά και με ισοπαλία με γκολ. Με το ίδιο σκορ οι ομάδες οδηγούνται σε 30λεπτη παράταση ή και πέναλτι εάν χρειαστεί.

Ξεχώρισαν Κρασιάς-Ζαλοκώστας


Για ακόμη ένα ματς ο 42χρονος Γιώργος Κρασιάς είχε αρκετά καλή παρουσία στο κέντρο της άμυνας και έχασε την καλύτερη ευκαιρία του ματς. Ο μέσος Δημήτρης Ζαλοκώστας (Φωτογραφία) έπαιξε στα χαφ και μέχρι να αλλάξει θέση να περάσει δεξιά ήταν ο κινητήριος μοχλός του ΑΠΟΚ έχοντας πάρει πολλές πρωτοβουλίες.

Σταθερός ο Καραγιώργος-Έκοβε ο Αρκουμάνης














Αυτή την φορά ο γκολκίπερ Καραγιώργος είχε σταθερότητα στις επεμβάσεις του και κράτησε το μηδέν. Στο προηγούμενο ματς ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής των Αγράφων, αφού βρέθηκε σε άσχημη μέρα. Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις ο στόπερ Κώστας Αρκουμάνης, που ανέκοψε αρκετές φορές τους παίκτες του ΑΠΟΚ.

Παρών ο Δήμος
Ακόμη μια αναμέτρηση του ΑΠΟΚ παρακολούθησε ο Δήμος Αθανασίου. Ωστόσο αυτή την φορά είδε την αγαπημένη του ομάδα να έρχεται ισόπαλη.


Πρώτη απώλεια με Φλωράκη
Το Βελούχι μετρούσε συνεχόμενες νίκες στον πάγκο του με τον Γιάννη Φλωράκη. Ο ΑΠΟΚ μετά από αρκετές νίκες «σκόνταψε» και ήρθε ισόπαλος.

Οι διοικητικοί
Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο πρόεδρος των Αγράφων Γιάννης Τσιγαρίδας και στελέχη του Δ.Σ. : Νίκος Δροσίνης, Δημήτρης Δροσίνης και Ταξιάρχης Σβερώνης. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος Θύμιος Μιχόπουλος. Από πλευράς του ΑΠΟΚ το παρών έδωσαν οι: Κώστας Πασσάς, Ανδρέας Κατσακιώρης, Νεκτάριος Καρδαμπίκης και Γιώργος Νικολακόπουλος. Το ματς είδαν και οι πρώην πρόεδροι της ομάδας Άρης Τσιούνης και Νίκος Γκορόγιας.

Α΄ Μέρος

Έλεγχος στα δίχτυα
Οι δυο βοηθοί Δημήτρης Τίκας και Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος έκαναν έλεγχο στα δίχτυα των δυο τερμάτων. Είναι κάτι που σπάνια γίνεται σε αναμετρήσεις του τοπικού Ευρυτανίας.



Στην μεσαία γραμμή
Παιχνίδι κέντρου έγινε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αφού οι δυο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τα πατήματα τους.

Άναψαν τα αίματα


Μόλις στο 2ο λεπτό ένα σκληρό μαρκάρισμα του Φάνη Μπισμπίκη (Φωτογραφία) πάνω στον Γιάννη Φλωράκη άναψε τα αίματα. Ο ρέφερι κιτρίνισε τον στόπερ του Κατσαντώνη και προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο παίκτη του ΑΠΟΚ.




Πρώτες απειλητικές στιγμές


Ο ΑΠΟΚ δημιούργησε στο 23ο λεπτό την πρώτη του απειλητική στιγμή μετά από γρήγορη εναλλαγή της μπάλας από Κουτσουπιά και Ζαλοκώστα, ο Νούλας μπήκε στην περιοχή και ανακόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Θεοχάρη. Δυο λεπτά αργότερα ο Ταξιάρχης Καλύβας (Φωτογραφία) σούταρε εκτός περιοχής και ο Θεοδόσης Κόκκοτος μάζεψε. Αυτό ήταν το 1ο σουτ της αναμέτρησης. 


Από μια ευκαιρία


Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δυο ομάδες να χάνουν από μια ευκαιρία. Πρώτα ο Κώστας Καλύβας (Φωτογραφία) στο 33ο λεπτό δεν βρήκε στόχο και 7 λεπτά αργότερα ο Γιάννης Φλωράκης ανακόπηκε σε κόρνερ την τελευταία στιγμή από τον Κώστα Αρκουμάνη.





Διαμαρτυρίες για κόκκινη
Στο 32ο λεπτό ο Φάνης Μπισμπίκης ανέκοψε με το χέρι προσπάθεια του Γιάννη Φλωράκη. Ο ρέφερι Τίκας θεώρησε ότι δεν υπήρχε πρόθεση και άφησε το ματς να εξελιχτεί. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν, θεωρώντας ότι υπήρχε παράβαση, η οποία συνεπάγονταν με 2η κίτρινη και αποβολή του στόπερ των «πορτοκαλί».

 
Οι καλύτερες φάσεις
25΄: Αδύναμο σουτ του Καλύβα Τ. εκτός περιοχής και θέση δεξιά μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κόκκοτος.
26΄: Ο Καλύβας Κ. πάσαρε στον Ζαπαντιώτη, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής χαμηλά άουτ από το δεξί δοκάρι του ΑΠΟΚ.
33΄: Ο Ζαπαντιώτης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος, πήρε ύψος, ο Κρασιάς απέκρουσε με το κεφάλι και το σουτ του Καλύβα Κ. από το ύψος του πέναλτι πέρασε  λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι.
40΄: Μετά από λάθος του Θεοχάρη στο κέντρο, ο Νούλας κινήθηκε από αριστερά έκανε την κούρσα πάσαρε στον Φλωράκη που μπήκε στην περιοχή από αριστερά έφτασε στην γωνία της μικρής περιοχής γύρισε για τον Σαϊτη, αλλά ο Αρκουμάνης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Β΄ Μέρος

Είσοδος Αρουτίδη-Άλλαξε τα χαφ


Με την έναρξη του 2ου μέρους ο Κώστας Αρουτίδης (Φωτογραφία) πέρασε στην κορυφή της επίθεσης των Αγράφων, αντικαθιστώντας τον Ταξιάρχη Καλύβα. Ο Πάνος Μάρκης πέρασε στην φυσική του άκρη στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Εσωτερική αλλαγή έκανε και ο ΑΠΟΚ αλλάζοντας θέση στους παίκτες της μεσαίας γραμμή ο Μιχάλης Νούλας μετακινήθηκε δεξιά και ο Γιάννης Φλωράκης αριστερά.

Συγκρούστηκαν στο κεφάλι-Ράμματα σε Φλωράκη


Στο 55ο λεπτό Βασίλης Ντότσικας των Αγράφων και Γιάννης Φλωράκης του ΑΠΟΚ συγκρούστηκαν στο κεφάλι σε μια μονομαχία στην μεσαία γραμμή. Δυνατότερα χτύπησε ο Γιάννης Φλωράκης, στον οποίον προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες συνεχίζοντας ωστόσο κανονικά το ματς. Μετά τον αγώνα ο παίκτης του ΑΠΟΚ διακομίστηκε στο γενικό νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου του έγιναν 4 ράμματα στο κεφάλι.





Ανέβηκε ο ΑΠΟΚ-Από τα πόδια του Συγκελόπουλου


Μετά το 55ο λεπτό ο ΑΠΟΚ ανέβασε την απόδοση του και ήταν πιο πιεστικός, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Οι περισσότερες ευκαιρίες έγιναν από στημένες φάσεις του αριστερού αμυντικού Βασίλης Συγκελόπουλου.



Με κόντρα-επίθεση τα Άγραφα


Οι γηπεδούχοι διαφύλαξαν το μηδέν και κυνήγησαν το γκολ μέσα από αντεπιθέσεις. Κατάφεραν στα τελευταία λεπτά του ματς μόνο να «επισκεφτούν» αρκετές φορές την εστία του Βελουχίου. Ο έμπειρος Γιώργος Ζαπαντιώτης (Φωτογραφία) στο 84ο λεπτό εκτέλεσε φάουλ, με τον Θεοδόση Κόκκοτο να μπλοκάρει εύκολα.


Μέσα Μπόνιας-Τσιλίκας














Ο ΑΠΟΚ έκανε δυο αλλαγές ο Σάκης Τσιλίκας αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης και ο Κώστας Μπόνιας μπήκε πιο μετά στα χαφ. Ο Δημήτρης Ζαλοκώστας μετακινήθηκε στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.



Άστοχος ο Κρασιάς


Ο γερόλυκος Γιώργος Κρασιάς λίγο έλλειψε στο 72΄ να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Μετά από φάουλ του Βασίλη Συγκελόπουλου, η κεφαλιά του Κρασιά έφυγε ελάχιστα άουτ. Η συγκεκριμένη ευκαιρία ήταν η καλύτερη της αναμέτρησης.



Προειδοποίηση σε Φλωράκη
Ο διαιτητής Τριαντάφυλλος Τίκας στο 74΄ προειδοποίησε τον τεχνικό του ΑΠΟΚ Γιάννη Φλωράκη ότι εάν διαμαρτυρηθεί ξανά θα περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου.


Νέα θέση για Μάρκη


Η αποχώρηση του Κώστα Γιαννιώτη λόγω ενοχλήσεων έφερε τον Πάνο Μάρκη στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Σάκη Θεοχάρη στο αριστερό. Ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος μπήκε ως αλλαγή και πέρασε στο δεξί άκρο της άμυνας. Αρχικώς στην θέση του Γιαννιώτη υπήρχε σκέψη να μπει ο Πάνος Ζωχάκης, ωστόσο οι άνθρωποι των Αγράφων αντιλήφθηκαν έγκαιρα ότι εάν γίνονταν αυτή η αλλαγή θα έπαιζαν με 2 μικρούς.


Οι καλύτερες φάσεις
58΄: Ο Συγκελόπουλος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Αντωνίου απέκρουσε με το κεφάλι και το γυριστό σουτ του Ζαλοκώστα από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι.
65΄: Αδύναμη εκτέλεση φάουλ του Συγκελόπουλου από καλή θέση μπλόκαρε εύκολα ο Καραγιώργος.
72΄: Ο Συγκελόπουλος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και η κοντινή κεφαλιά του Κρασιά στο δεύτερο δοκάρι πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κατσαντώνη.
80΄: Ο Φλωράκης έκανε την μπαλιά για τον Τσιλίκα, ο οποίος μέσα από την περιοχή και αριστερά σούταρε βεβιασμένα άουτ από το δεξί δοκάρι.
84΄: Εκτέλεση φάουλ του Ζαπαντιώτη από θέση αριστερά μπλόκαρε εύκολα ο Κόκκοτος στην αριστερή του γωνία.

Έφυγαν χωρίς να δουν γκολ
Το θέαμα δεν αποζημίωσε τον αρκετό κόσμο που είδε το ματς. Οι φίλαθλοι έφυγαν από το αθλητικό κέντρο χωρίς να δουν κάποιο γκολ.



Κίτρινες Κάρτες
Αρκουμάνης, Μπισμπίκης, Κρασιάς

Διακριθέντες
Άγραφα: Αρκουμάνης, Αντωνίου, Ντότσικας
ΑΠΟΚ Βελούχι: Κρασιάς, Ζαλοκώστας, Τσιλιμέκης

Δηλώσεις Προπονητών

Νίκος Τριανταφυλλόπουλος (Άγραφα): «Στο σημερινό πρώτο αγώνα μπαράζ απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο και φαβορί του θεσμού δείξαμε για μια ακόμη φορά σημάδια κατωτερότητας σε πολλά σημεία. Θα προσπαθήσουμε μέσα στην εβδομάδα, που θα διανύσουμε να τα διορθώσουμε. για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση μας στους τελικούς.»





Γιάννης Φλωράκης (ΑΠΟΚ Βελούχι): «Νομίζω ότι το άγχος κυριάρχησε και στις δυο ομάδες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο επηρέασε και εμάς σε αρκετό βαθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα από τον αντίπαλο, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες. Βέβαια δεν ευτυχήσαμε να βάλουμε το γκολ και ευτυχώς που δεν το πληρώσαμε σε κάποιες φάσεις. που αδρανήσαμε στην άμυνα μας. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την υπερπροσπάθεια, που έχουν κάνει μέχρι τώρα. Δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό που θα πω, είχαμε αρκετές απουσίες, είχαμε έναν τιμωρημένο, αρκετούς αρρώστους, καταφέραμε και ετοιμάσαμε μια 11αδα αξιόμαχη και νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει την νίκη. Αυτό που μετράει όμως σε αυτά τα παιχνίδια, είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω στην άμυνα μας. Έχουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας και νομίζω ότι εμείς θα περάσουμε στον τελικό του πρωταθλήματος. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα των Αγράφων και της εύχομαι καλή συνέχεια.» 

Συνθέσεις Ομάδων

Άγραφα (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος): Καραγιώργος, Θεοχάρης, Γιαννιώτης(75΄ Αθανασόπουλος), Αρκουμάνης, Μπισμπίκης, Αντωνίου, Μάρκης, Ντότσικας, Καλύβας Τ.(46΄ Αρουτίδης), Ζαπαντιώτης, Καλύβας Κ.(87΄ Γαλανός)

ΑΠΟΚ Βελούχι (Γιάννης Φλωράκης): Κόκκοτος, Τσιλιμέκης, Συγκελόπουλος, Κρασιάς, Ξαγάρας, Ζαλοκώστας, Γιαννόπουλος, Κουτσουπιάς, Νούλας(69΄ Μπόνιας), Σαϊτης(60΄ Τσιλίκας), Φλωράκης

Διαιτητής: Τριαντάφυλλος Τίκας (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός:  Δημήτρης Τίκας (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)






































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος