Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Με αήττητο σερί 5 παιχνιδιών ο Αμπελωνιακός για ματς-τελικό

Κομβικής σημασίας παιχνίδι στο Καρπενήσι θα δώσει ο Αμπελωνιακός. Οι «πράσινοι» βρίσκεται στην 9η θέση, έχοντας 14 πόντους έναν λιγότερο από την γραμμή της παραμονής και κοντά στον Ρήγα Φεραίο και τον Ανδρούτσο Γραβιάς. Το νεανικό συγκρότημα του Βασίλη Νάρη παρουσιάζει σαφές επιθετικό πρόβλημα, καθώς έχει σκοράρει μόλις 7 φορές, εκ των οποίων τα 4 γκολ σημειώθηκαν στο νικηφόρο 4-2 επί του Δομοκού.
Κατάφερε να φύγει αλώβητο από το Βελεστίνο με το ισόπαλο σκορ απέναντι στον Ρήγα να το κρατά σε τροχιά σωτηρίας. Ο Αμπελωνιακός, που εντυπωσίασε πέρυσι αγνοεί την εκτός έδρας νίκη, έχει μόνο τρεις στο γήπεδο του και θα επιδιώξει απέναντι στον Αίολο να πάρει τους πρώτους του 3 βαθμούς εκτός Λάρισας. Βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, καθώς στα τελευταία 5 παιχνίδια δεν έχει γνωρίσει κάποια ήττα!. Να υπενθυμίσουμε ότι στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου επικράτησε με 2-0, παίρνοντας το πρώτο «τρίποντο» και στο μυαλό όλων δεν χωρά άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη. Αξίζει να αναφερθεί πως 5 από τα 12 παιχνίδια των περυσινών κυπελλούχων Λάρισας έχουν λήξει ισόπαλα με 0-0.
Στο παιχνίδι του Βελεστίνου ο Βασίλης Νάρης παρέταξε την εξής σύνθεση: Παπαγιάννης, Μαυρίδης, Τζιαρτζάνης, Κομισόπουλος, Μπουρουζίκας, Μπίκος, Πασχαλίδης, Βούκιας(37΄ Δημολιός), Τσιάλτας(87΄ Λάιος), Αλεξανδρής(80΄ Καρυπίδης), Πρικάκης

Απουσία Κομισόπουλου-Μαυρίδη

 












Ένα βασικό στέλεχος θα απουσιάσει από το παιχνίδι του Καρπενησίου. Συγκεκριμένα δεν θα αγωνιστεί ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Κομισόπουλος, που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον Ρήγα. Απών θα είναι για πρώτη φορά και ο νεαρός Γιάννης Μαυρίδης, που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.

Τα αποτελέσματα του Αμπελωνιακού στο πρωτάθλημα


Αχιλλέας Δομοκού-Αμπελωνιακός 3-0 α.α.
Αμπελωνιακός-Ρήγας Φεραίος 0-0
Αμπελωνιακός-Αίολος 2-0(Μπίκος, Δημολιός)
Λαμία-Αμπελωνιακός 1-0
Αμπελωνιακός-Δωτιέας Αγιάς 0-2
Α.Ο. Καρδίτσας-Αμπελωνιακός 0-0
Ελασσόνα-Αμπελωνιακός 1-0
Αμπελωνιακός-Λεοντάρι 1-0(Δημολιός)
Αμπελωνιακός-Ανδρούτσος Γραβιάς 0-0
Πυργετός Λάρισας-Αμπελωνιακός 0-0
Αμπελωνιακός-Αχιλλέας Δομοκού  4-2(2 Αλεξανδρής, 2 Μπίκος)
Ρήγας Φεραίος-Αμπελωνιακός 0-0

Οι συμμετοχές


Αλεξανδρής
11
Μαυρίδης
11
Δημολιός
11
Μπίκος
11
Σιαμαντούρας
10
Μπουρουζίκας
10
Πασχαλίδης
10
Λάιος
10
Βούκιας
10
Παπαγιάννης
9
Κομισόπουλος
9
Τζιαρτζάνης
8
Τασούλης
8
Τσιάλτας
7
Καρυπίδης
5
Παπαδόπουλος
2
Τσούτσας
2
Πρικάκης
2
Μαγγίνης
1
Παραφέστας
1

Οι σκόρερ


Μπίκος
3
Δημολιός
2
Αλεξανδρής
2

Ο αγώνας του πρώτου γύρου

Αμπελωνιακός-Αίολος 2-0 3η Αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος) 
Δημοτικό Στάδιο Αμπελώνος Κυριακή 4-11-2012


Σκόρερ: 28΄ Μπίκος, 31΄ Δημολιός
Διαιτητής: Θεοχάρης(ΣΔΠ Θεσσαλίας)

Συνθέσεις Ομάδων

Αμπελωνιακός (Βασίλης Νάρης) : Παπαδόπουλος, Μαυρίδης, Τασούλης, Κομισόπουλος, Μπουρουζίκας, Μπίκος, Λάϊος, Πασχαλίδης(63΄ λ.τρ. Τσιάλτας), Σιαμαντούρας(77΄ Βούκιας), Αλεξανδρής(88΄ Παραφέστας), Δημολιός

Αίολος (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος) : Κατελούζος, Τριανταφυλλόπουλος(57΄ Ηλιάδης), Νικολάου, Κατσίκας, Ντουφεκιάς, Πολυτσέρης, Κολόκας(79΄ Χρυσαφόπουλος), Ζαραβέλης, Μπακαλίδης, Χρυσικός(21΄ λ.τρ. Ράικος), Τσαρτσαράς


Ενίσχυση με Πρικάκη


Τον Αντώνη Πρικάκη ενέταξαν στο δυναμικό τους οι «πράσινοι». Είναι γεννημένος το 1987 και έχει αγωνιστεί στον Τύρναβο, στον ΠΑΟ Κρουσσώνος, στους νέους της ΑΕΛ, στον Αλμυρό, στον Ηρόδοτο και στους Νέους ΟΦΗ, ενώ μέχρι πρόσφατα ο αριστεροπόδαρος Κρητικός ποδοσφαιριστής  άνηκε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης (Football League 2).

Και νέα κίνηση: Κολιός


Το δεύτερο του απόκτημα ανακοίνωσε  ο Αμπελωνιακός. Πήρε τον νεαρό αμυντικό Βαγγέλη Κολιό(Γεννημένος το 1990), ο οποίος αγωνιζόταν στον Οικονόμο Τσαριτσάνης(Πρωταθλητής της Δ΄ την σαιζόν 2010-2011), ενώ έχει παίξει επίσης στην Ελασσόνα και στην ομάδα νέων της ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής θα ντεμπουτάρει απέναντι στον Αίολο.

Δεύτερη φορά στο Καρπενήσι


Άλλη μια φορά έχει παίξει επί Ευρυτανικού εδάφος ο Αμπελωνιακός. Είχε κερδίσει πέρυσι 1-0 τον άτυχο ΑΠΟΚ με τέρμα του Γιώργου Κακαβίτση, που πλέον αγωνίζεται στην Football League 2 με τον Τύρναβο 2005.

Τα στοιχεία του αγώνα

ΑΠΟΚ Βελούχι-Αμπελωνιακός 0-1 14η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος) Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Σκόρερ: 16΄ Κακαβίτσης
Αποβολή: 91΄ Συγκκελόπουλος
Διαιτητής: Κωνσταντάκης(ΣΔΠ Αχαΐας)

Συνθέσεις ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι (Παύλος Σερμπέσης) : Ρεσίτης, Πασσάς, Συγκελόπουλος, Πολυτσέρης, Ζαλοκώστας, Ζαραβέλης(55΄ Κουρλός), Μπόνιας(46΄ λ.τρ. Γενιτσαρόπουλος Κ.), Ντουφεκιάς, Μπακαλίδης, Γεωργακόπουλος, Κατσαδούρος(87΄ Φλωράκης)

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας) : Κατσίβελος, Κωτούλας, Τζιαρτζάνης, Μπουρουζίκας, Γκόλτσος, Μπίκος, Κούρο(90΄ Κομισόπουλος), Φλέγγας, Κακαβίτσης, Χατζηλιόντας(84΄ Βουκιάς), Φτίκας(74΄ Αλεξανδρής)


Δοκιμάστηκαν στον Ολυμπιακό!

 












Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Αμπελωνιακού πέρασαν από τα δοκιμαστικά «τεστ» του Ολυμπιακού τον Δεκέμβριο. Πρόκειται για τον Δημήτρη Δημολιό, τον Βασίλη Λάιο (Είναι δανεικοί από τον Τύρναβο 2005), τον Κώστα Πασχαλίδη και τον Γιάννη Μαυρίδη. Άπαντες εντάχτηκαν το περασμένο καλοκαίρι στην Λαρισινή ομάδα.




















Φωτογραφίες: www.larisagoal.gr, www.athleticlarissa.gr, Εφημερίδα Αλήθεια Ν. Καρδίτσας