Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Το ''Evrytania Sport'' είναι 2 χρονών!


Το site μας αισίως συμπλήρωσε τον 2 χρόνο λειτουργίας του και «έσβησε τα δεύτερα κεράκια του». Η πρώτη και μοναδική αθλητική ιστοσελίδα της Ευρυτανίας συνέχισε το 2012 δυναμικά και ήταν παρούσα σε όλα τα αθλητικά γεγονότα του νομού μας.
Το ''Evrytania Sport'' αύξησε σε σημαντικό ποσοστό το αναγνωστικό κοινό του. Η σελίδα μας δέχεται πλέον καθημερινά περισσότερους από 500 μοναδικούς επισκέπτες. Έχουμε την υποχρέωση να συνεχίσουμε και το 2013 με τον ίδιο ζήλο την αθλητική ενημέρωση, χάρης στην αγάπη και την στήριξη σας.  
Προσπαθήσαμε να σας παρέχουμε γρήγορη, άμεση και έγκυρη ενημέρωση για τα αθλητικά δρώμενα του νομού μας. Οι συνεργάτες της σελίδας μας βρισκόντουσαν σε όλα τα γήπεδα του νομού μας και προσπάθησαν να σας μεταδώσουν πληρέστατα κάθε αθλητικό γεγονός.
Παράλληλα σας παρουσιάσαμε βίντεο από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της Ευρυτανίας. Ορισμένες προγραμματισμένες βιντεοσκοπήσεις αναβλήθηκαν εξ αιτίας της βροχόπτωσης.
Συνεχίστηκε με επιτυχία η ζωντανή ενημέρωση των αναμετρήσεων του τοπικού της Ευρυτανίας, του περιφερειακού πρωταθλήματος, των μικτών ομάδων, των αναμετρήσεων των μπαράζ ανόδου στην Δ΄ Εθνική, των αγώνων του τουρνουά μπάσκετ, αλλά και όλων των φιλικών που διεξάγονται στην Ευρυτανία.
Παρουσιάστηκαν αρκετά αφιερώματα, καθώς και πλήρη παρουσίαση του εκάστοτε αντιπάλου της ομάδας μας στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Δώσαμε την ευκαιρία να μιλήσουν στην σελίδα μας ποδοσφαιριστές του 4ου ομίλου από όλα τα σωματεία. Δημοσιεύτηκαν σχεδόν από κάθε ομάδα συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της Α΄ Κατηγορίας Ευρυτανίας. 
Οι συνεργάτες του site μας νοιώθουν την ανάγκη να σας ευχαριστήσουν για την στήριξη σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!!