Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Εξ αναβολής συνάντηση για τους πρωταθλητές Ευρυτανίας

Με αρκετά προβλήματα ο αποδεκατισμένος Αίολος υποδέχεται αύριο Τετάρτη 30 Ιανουαρίου τον Δωτιέα Αγιάς σε εξ αναβολής αναμέτρηση για το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου. Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας, που έχουν και νέα προβλήματα  θα παραταχθούν με 11αδα ανάγκης.
Το έργο της ομάδας είναι δύσκολο απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και άπαντες θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τα προσχήματα και να αποφύγουν μια νέα συντριβή. Το 6-0 από τον Α.Ο. Καρδίτσας σίγουρα πλήγωσε το ηθικό των παικτών, οι οποίοι θα επιδιώξουν να αφήσουν στο παρελθόν την συντριβή που δέχτηκαν.
Ο Δωτιέας Αγιάς προέρχεται από μεγάλη νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο Λαμία και βρίσκεται στην 3η θέση με την Ελασσόνα, έχοντας 19 βαθμούς και +4 από την παραμονή. Ο Αίολος παραμένει στην ούρα και χωρίς νίκη με 1 βαθμό και -14 από την παραμονή.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30/1 στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι. Είναι στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου και είχε αναβληθεί πριν 15 ημέρες. Άρχοντας της αναμέτρησης είναι ο Δημήτρης Κουφογιάννης από την Φωκίδα, με βοηθούς τον Στέλιο Καραγιάννη και τον Γιώργο Τσανούσα.

Με μια προπόνηση
Μόνο την Δευτέρα 28/1 προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Σπύρου Κολόκα. Η προπόνηση έγινε στο Δημοτικό στάδιο με την συμμετοχή λίγων ποδοσφαιριστών.

Πολλά προβλήματα
Με πληθώρα προβλημάτων υποδέχεται την Αγία Αίολος. Στα πολλά προβλήματα τραυματισμών προστέθηκε το διάστρεμμα του καλύτερου παίκτη της ομάδας Άλεξ Μπακαλίδης, που δίνει μάχη να προλάβει το Κυριακάτικο ματς με τον Αμπελωνιακό. Παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο Χρήστος Τσαρτσαράς που μεταγράφηκε στην Δόξα Κρανούλας. Ως εκ τούτου υπάρχουν πολλά προβλήματα στον καταρτισμό της 11αδας, αφού κόντρα στον Α.Ο.Κ. ο Αίολος είχε αποστολή μόλις 13 ποδοσφαιριστών.

Τις κάνει 100 ο Ζαραβέλης


Ιστορικής σημασίας θα είναι το αυριανό παιχνίδι για τον Χάρη Ζαραβέλη. Ο μεσοαμυντικός του Αιόλου θα συμπληρώσει τις 100 συμμετοχές στην Δ΄ Εθνική, στην οποία έχει αγωνιστεί επίσης με την Μυρίκη και τον ΑΠΟΚ.

12η αγωνιστική Περιφερειακού Πρωταθλήματος (4ος Όμιλος)

Αίολος-Δωτιέας Αγιάς 30-1-2012 Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 15:00
Διαιτητής: Δημήτριος Κουφογιάννης(ΣΔΠ Φωκίδας)
1ος Βοηθός: Στέλιος Καραγιάννης(ΣΔΠ Φωκίδας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Τσανούσας(ΣΔΠ Φωκίδας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αθανάσιος Κλειτσάκης(ΣΔΠ Φθιώτιδας)

* Το “Evrytania Sport” θα σας ενημερώνει και  στην αρχική του σελίδα για την εξέλιξη της αναμέτρησης του Αίολου με την Aγιά.

Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Κολλημένος