Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Αουρέλ Τσακάλι: «Θέλουμε ανάλογη βαθμολογική συγκομιδή, το παιχνίδι με τον Αίολο θα είναι διαφορετικό από την πρεμιέρα»

Αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Δ΄ Εθνική και έχει συμβάλλει στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, η οποία είναι η δεύτερη καλύτερη στον όμιλο, καθώς η εστία της έχει «παραβιαστεί» μόλις 4 φορές. Πρόκειται για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό του Δωτιέα Αγιάς Αουρέλ Τσακάλι, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας, μιλώντας για το παιχνίδι της Κυριακής (20-1/12η αγωνιστική του 4ου Ομίλου το Περιφερειακού Πρωταθλήματος) με τον Αίολο, αλλά και για την γενικότερη πορεία του Δωτιεά.
Κρίνει ως επιτυχημένη την πορεία του πρώτου γύρου, καθώς η Αγιά είναι μια νεοφώτιστη ομάδα. Για το προηγούμενο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο μας λέει πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και ότι το συγκρότημα του Κώστα Μάγγου επηρεάστηκε από την 20ημερη διακοπή των γιορτών. Για το εναπομείναντα ματς πρωταθλήματος  στοχεύει σε ανάλογη συγκομιδή βαθμών, ώστε ο Δωτιέας να παραμείνει στις πρώτες θέσεις και να συμμετάσχει στην νέα Γ΄ Εθνική. Όσον αφορά τον αγώνα με τους Καρπενησιώτες θεωρεί ότι χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η γνώμη του είναι ότι το παιχνίδι στην Ευρυτανία θα είναι διαφορετικό από το 2-0 της Αγιάς.
Ο Αουρέλ Τσακάλι είναι γεννημένος στις 12-11-1993. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας του Δωτιέα και αγωνίζεται σε αυτόν για 7 χρόνια. Κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρυσι με την Λαρισινή ομάδα. Έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια(10) του πρώτου γύρου του ομίλου και μάλιστα όλα 90λεπτα, αποτελώντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του κ. Μάγγου και καλύπτοντας 1 από τις 3 θέσεις των ποδοσφαιριστών κάτω των 20 ετών!.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Evrytania Sport: Αουρέλ να σε καλωσορίσουμε στην σελίδα μας. Μίλησε μας για την πορεία της ομάδας σου στον πρώτο γύρο.
Αουρέλ Τσακάλι: «Η πορεία της ομάδας μετά το τέλος του πρώτο γύρου κρίνεται επιτυχημένη. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία. Θα μπορούσαμε να έχουμε και καλύτερη συγκομιδή βαθμών.»

Evrytania Sport: Ήρθατε στο τελευταίο μας ισόπαλοι με τον Ρήγα Φεραίο. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα;
Αουρέλ Τσακάλι: «Το αποτέλεσμα με τον Ρήγα Φεραίο ήταν δίκαιο. Φανήκαμε σαφώς επηρεασμένοι από την διακοπή του πρωταθλήματος.»

Evrytania Sport: Ποιος ο στόχος της ομάδας στην συνέχεια και τι να περιμένουμε από εσάς στον δεύτερο γύρο;
Αουρέλ Τσακάλι: «Στον δεύτερο γύρο περιμένουμε μια συγκομιδή βαθμών ανάλογη του πρώτου γύρου με σκοπό η ομάδα να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.»

Evrytania Sport: Την Κυριακή(20-1) ταξιδεύετε στο Καρπενήσι και αντιμετωπίζετε τον Αίολο. Τι στοχεύετε από αυτό το ματς και τι θυμάσαι από το παιχνίδι του α΄ γύρου; Κλείνοντας σε ευχαριστούμε για την κουβέντα.
Αουρέλ Τσακάλι: «Σίγουρα η βαθμολογική θέση του Αιόλου δεν είναι αυτή, που περίμεναν οι διοικούντες και ο κόσμος, για αυτό βλέπουμε το ματς, όπως όλα τα άλλα, χωρίς να υποτιμούμε τον αντίπαλο. Κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά και για αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή την Κυριακή. Όσο για το ματς του πρώτου γύρου ήταν πρεμιέρα για εμάς και για τον Αίολο, καταφέραμε και κερδίσαμε, αλλά πιστεύω ότι το Κυριακάτικο ματς θα είναι τελείως διαφορετικό.»

Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος