Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Α.Ο. Καρδίτσας-Αίολος 6-0

Παίζοντας με πολλά προβλήματα απουσιών ο Αίολος γνώρισε την συντριβή από τον Α.Ο. Καρδίτσας με το εντυπωσιακό 6-0. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκορ στο φετινό πρωτάθλημα του 4ου ομίλου. Οι Ευρυτάνες γνώρισαν για 4η φορά (Οι προηγούμενες 3 ήταν το 96-97) στην ιστορία τους την ήττα με 6-0 στην Δ΄ Εθνική.
Η συνάντηση διεξήχθη την Κυριακή 26/1 στο Δημοτικό στάδιο Μητρόπολης και ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου και έγινε σε έναν κάκιστο και λασπωμένο αγωνιστικό χώρο παρουσία περίπου 80 φιλάθλων.
Οι Καρδιτσιώτες του Βάϊου Καραγιάννη χωρίς να δυσκολευτούν έφτασαν εύκολα στο εντυπωσιακό σκορ και πήραν ένα εύκολο «τρίποντο». Κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό και άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες. Είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων και έπαιξαν τον Αίολο στο μισό γήπεδο. Προσέφεραν θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους, καθώς πέτυχαν αρκετά όμορφα τέρματα. Χατ-τρικ σημείωσε ο φορ Δημήτρης Ζιώγας, ο οποίος απομακρύνθηκε στον πίνακα των σκόρερ, φτάνοντας τα 8 γκολ.
Ο Αίολος του Σπύρου Κολόκα παρατάχτηκε αποδεκατισμένος και με αποστολή μόλις 13 ατόμων. Το έργο της Ευρυτανικής ομάδας δεν ήταν καθόλου εύκολο, αφού συν τις αγωνιστικής απραξίας απουσίαζαν αρκετοί βασικοί και από το 12ο λεπτό και έπειτα έπαιζε χωρίς το αστέρι της τον Άλεξ Μπακαλίδης. Ο Αίολος έπαιξε αμυντικά και με αρκετές αλλαγές στις θέσεις των ποδοσφαιριστών. Δεν κατάφερε να μπει στο πνεύμα του αγώνα και δέχτηκε την πιο βαριά ήττα του στην κατηγορία.
Ο Α.Ο. Καρδίτσας παρέμεινε στην 2η θέση και έφτασε στους 20 βαθμούς και μείωσε στους 9 από την πρωτοπόρο Λαμία. Ο Αίολος παραμένει στην τελευταία θέση με 1 πόντο και απέχει 14 βαθμούς από τις θέσεις σωτηρίας. Την ερχόμενη 14η αγωνιστική ο Α.Ο.Κ παίζει εκτός με την πρωτοπόρο Λαμία στο ντέρμπι κορυφής και ο Αίολος υποδέχεται τον Αμπελωνιακό. Μεσοβδόμαδα η ομάδα της Ευρυτανίας παίξει στις 30/1 στο Καρπενήσι στο εξ αναβολής ματς με τον Δωτιέα Αγιάς.

Ισοφάρισε την πιο βαριά ήττα
Ο Αίολος γνώρισε από τον Α.Ο.Κ. την πιο βαριά ήττα στην ιστορία του στην Δ΄ Εθνική. Είχε ηττηθεί στην προηγούμενη παρουσία του στην κατηγορία την σεζόν 96-97 εκτός έδρας από τον Άγιο Ματθαίο, τον Ηρακλή Σοφάδων και τον Αχιλλέα Μπάρας με 6-0.

Ανακάτεψε την «τράπουλα»
Πολλές αλλαγές σε θέσεις στο βασικό σχήμα έκανε ο προπονητής του Αίολου Σπύρου Κολόκας. Γκολκίπερ ήταν ο Κατελούζος. Στο δεξί άκρο της άμυνας ξεκίνησε ο Κατσαρής και στο αριστερό ο Τριανταφυλλόπουλος, που τις περισσότερες φορές σύγκλινε και  γίνονταν τρίτος στόπερ. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξε ο Ηλιάδης με τον Νικολάου. Στα αμυντικά χαφ ξεκίνησε ο Ζαραβέλης με τον Ράικο. Δεξιός μέσος ήταν ο Χρυσαφόπουλος και αριστερός ο Τσαρτσαράς. Ελεύθερο ρόλο στον άξονα στην μεσαία γραμμή είχε ο Μπακαλίδης και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Κατσίκας.

Λιγοστοί φίλαθλοι
Γύρω στα 80 άτομα παρακολούθησαν την αναμέτρηση των δυο ομάδων στην Μητρόπολη. Οι θεατές ήταν όρθιοι γύρω από την περίφραξη του γηπέδου, αφού δεν διαθέτει κερκίδες. Ο Α.Ο.Κ. έχει μετακομίσει εκεί στις τελευταίες αγωνιστικές, αφού δεν έχει άδεια να αγωνιστεί στο Δημοτικό στάδιο Καρδίτσας. Το ματς έγινε κάτω από συννεφιά, αλλά ιδανική θερμοκρασία και συνθήκες για ποδόσφαιρο.


Κάκιστο γήπεδο
Κακή ήταν η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο μεγαλύτερο μέρος του. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν λασπώδης και επικίνδυνος για τραυματισμούς. Βέβαια είχε επιβαρυνθεί από τις βροχοπτώσεις και τους συνεχείς αγώνες, αφού είναι η έδρα της Δόξας Μητρόπολης (Ομάδα της Α΄ ΕΠΣ Καρδίτσας).




Με 13αδα
Με αποστολή μόλις 13 ατόμων ταξίδεψε στην Καρδίτσα η ομάδα του Αίολου, δείγμα των πολλών και σημαντικών απουσιών. Το υπόλοιπο της σεζόν χάνουν οι: Βασίλης Ντουφεκιάς και Βασίλης Κολόκας, που είναι τραυματίες. Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο αμυντικός Ζάχος Πολυτσέρης. Απουσίαζε επίσης οι στρατευμένοι Μάκης Χρυσικός και Πάνος Αζακάς, ο Νίκος Κορέντζελος, ο φοιτητής Μιχάλης Νούλας, ο Ταξιάρχης Γούλας, ο γκολκίπερ Κώστας Λάππας και ο Γιώργος Γραβιάς.

4 καινούργιοι στην 11αδα


Με 4 αλλαγές στο βασικό σχήμα ξεκίνησε ο Αίολος σε σχέση με το ματς κόντρα στην Λαμία για την 11η αγωνιστική. Στην 11αδα επέστρεψε ο αρχηγός Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος, ο Νίκος Νικολάου που εξέτισε την ποινή του, ο Γιάννης Ηλιάδης και ο Χρήστος Κατσαρής. Πήραν τις θέσεις των : Βασίλη Ντουφεκιά, Ζάχου Πολυτσέρη, Βασίλη Κολόκα και Ηρακλή Καρατσίκη. Οι τρεις πρώτοι είναι τραυματίες και δεν έπαιξαν για δεύτερη φορά σε παιχνίδι της ομάδας τους.

Τελευταίο ματς


Ο Χρήστος Τσαρτσαράς απέναντι στην παλιά του ομάδα φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα του Αίολου, αφού από αύριο Δευτέρα 28/1 θα είναι παίκτης της Δόξας Κρανούλας Ν. Ιωαννίνων και θα παίζει στην Football League II.

Είδαν το ματς Κατσίκας-Ρεσίτης
Μεταξύ των άλλων την αναμέτρηση παρακολούθησε ο Δημήτρης Κατσίκας, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή του Αίολου Χρήστου, ο οποίος είναι και προπονητής ποδοσφαίρου, αλλά και ο Ευρυτάνας πρώην γκολκίπερ του Α.Ο.Κ. ο Ευρυτάνας Δημήτρης Ρεσίτης.

Οι διοικητικοί των Ευρυτάνων
Χωρίς φιλάθλους βρέθηκε στην Καρδίτσα ο τελευταίος Αίολος, αλλά η διοικητική παρουσία ήταν ξανά έντονη. Παρών ήταν ο πρόεδρος Ταξιάρχης Χρυσικός, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Λερογιάννης, ο γενικός γραμματέας Σεραφείμ Λερογιάννης και ο φίλος της ομάδας Σταύρος Μαντής.


Παρουσίες της Αναγέννησης
Το παιχνίδι είδαν επίσης ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Καρδίτσας Βασίλης Μπούρμπος (Τα προηγούμενα χρόνια ήταν στην προεδρία της Α.Ε. Μουζακίου, που έπαιζε στον 4ο όμιλο) και ο εξαιρετικός επιθετικός της ομάδας Σωκράτης Μπουντούρης (Πέρυσι αγωνίζονταν σε αυτή την κατηγορία). Η Αναγέννηση αγωνίστηκε την περασμένη Τετάρτη και ηττήθηκε με 3-0 από την Κασσιώπη Κέρκυρας και δεν είχε το Σαββατοκύριακο αγωνιστική δραστηριότητα. 


Νέο ρεκόρ
Το 6-0 του Α.Ο. Καρδίτσας είναι ρεκόρ μεγαλύτερου σκορ στο φετινό πρωτάθλημα στην κατηγορία. Το προηγούμενο  ρεκόρ το είχαν οι Καρδιτσιώτες στο 4-0 επί του Αχιλλέα Δομοκού, όπως και ο Ανδρούτσος Γραβιάς, που είχε νικήσει τον Αίολο με το ίδιο σκορ.

4 εντός
Διαδοχικά παιχνίδια στο Καρπενήσι έχει ο Αίολος, ο οποίος αντιμετωπίζει κατά σειρά Δωτιέα Αγιάς (30/1), Αμπελωνιακό (3/2), Λεοντάρι (10/2) και Ανδρούτσο Γραβιάς (24/2). Πριν το ματς με την Γραβιά υπάρχει το ρεπό της ομάδας.

Μια κίτρινη

 












Μόλις μια φορά έβγαλε από το τσεπάκι του την κίτρινη κάρτα ο ρέφερι Δημήτρης Θεοχάρης. Κιτρίνισε στο δεύτερο μέρος και στα μισά περίπου τον Αλέξανδρο Αρχοντή των γηπεδούχων.

Σέντερ φορ ο Κατσίκας-Λίμπερο ο Ηλιάδης

 












Σε διαφορετική θέση από ότι τον έχουμε συνηθίσει να αγωνίζεται  με τον Απεραντικό πρόπερσι με τα Άγραφα και στα φιλικά του ΑΠΟΚ πέρυσι και στο φετινό πρωτάθλημα του 4ου ομίλου αγωνίστηκε ο Χρήστος Κατσίκας. Ο 27χρονος Καρδιτσιώτης από λίμπερο και τελευταίος στην άμυνα έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης. Αντίθετη πορεία είχε ο έμπειρος Γιάννης Ηλιάδης, ο οποίος στα τελευταία ματς με τον Αίολο αγωνίζονταν στην επίθεση γύρισε στην γνώριμη  θέση για τον ίδιο στο κέντρο της άμυνας. Σε νέες θέσεις έπαιξαν επίσης ο Νίκος Νικολάου, που από αριστερό μπακ έγινε στόπερ, ο Χρήστος Κατσαρής που έπαιξε για πρώτη φορά δεξί μπακ και ο Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος, που «μετακόμισε» από το δεξί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο «γκολτζής» Ζιώγας


3 φορές έστειλε την μπάλα να «αναπαυτεί» στην εστία της Ευρυτανικής ομάδας. Πρόκειται για τον 32χρονο επιθετικό του Α.Ο.Κ. Δημήτρη Ζιώγα, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και βρίσκεται στην πρώτη θέση των πίνακα σκόρερ του ομίλου με 8 γκολ. Ήταν το πρώτο χατ-τρικ, που σημειώθηκε στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Βολιώτης φορ είχε αναδειχτεί ξανά πρώτος σκόρερ στην κατηγορία και συγκεκριμένα το 2008 με τον Αστέρα Ιτέας με 26 γκολ.

Βασικός ο Αμίλης


Ο ταλαντούχος πορτιέρο Βασίλης Αμίλης επέστρεψε στην βασική 11αδα του Α.Ο.Κ. και πήρε την θέση του τιμωρημένου Γιάννη Τάτσιου. Στον πάγο έμεινε ο γκολκίπερ Θοδωρής Σαλαγιάννης, που ντεμπούταρε για λίγα λεπτά στο Βελεστίνο.

Παρών ο Μεσιακάρης
Στον πάγκο των γηπεδούχων ήταν ο τραυματίας έμπειρος μέσος Δήμος Μεσιακάρης, ο οποίος πριν μερικές εβδομάδες χειρουργήθηκε στην Λάρισα. Παρακολούθησε τις προσπάθειες των συμπαικτών του και βρέθηκε κοντά στην ομάδα του.

Α΄ Μέρος

Έχασε νωρίς τον «Μπάκα»


Μόλις στο 7ο λεπτό ο ικανότατος μεσοεπιθετικός Άλεξ Μπακαλίδης του Αίολου απέφυγε όμορφα τον Άκη Τσέλιο, ο παίκτης του ΑΟΚ του έκανε ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα και ο Μπακαλίδης έπεσε στο έδαφος και σφάδαζε από τους πόνους. Ο Μπακαλίδης αποχώρησε πέντε λεπτά αργότερα μετά από το χτύπημα στο αστράγαλο και υπέστη ξανά διάστρεμμα. Προς έκπληξη πολλών ο ρέφερι δεν κιτρίνισε τον μέσο τον γηπεδούχων και του έκανε μόνο παρατηρήσεις. Ο Γιάννης Δαράβαλης πέρασε νωρίς στην θέση του τραυματία παίκτη του Αίολου.







Πρώτες στιγμές
Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά ο Α.Ο.Κ. πήρε τα ηνία του ματς και επέβαλλε τον ρυθμό του. Απείλησε 3 φορές μέσα σε 3 λεπτά προτού ανοίξει το σκορ. Εκφραστές των πρώτων ευκαιριών ήταν ο Δημήτρης Ζιώγας και ο Άκης Τσέλιος. Καλή στιγμή έχασε στο 31ο λεπτό ο Άκης Τσέλιος (2 & 3 Φωτογραφία Κάτω).





Άνοιξε το σκορ ο Κωνσταντινίδης


Με την συμπλήρωση του 15ου λεπτού ο κεντρικός αμυντικός Δήμος Κωνσταντινίδης με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Άκη Τσέλιου άνοιξε το σκορ. Ο πρώην παίχτης του Ταυρωπού σκόραρε για πρώτη φορά φέτος.




Ζήτησαν πέναλτι


Η τοπική ομάδα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 23ο λεπτό σε μαρκάρισμα του Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλου πάνω στον Νίκο Κούρκουλα (Φωτογραφία). Ο διαιτητής Θεοχάρης άφησε να συνεχιστεί το παιχνίδι, αφού δεν είδε κάποια παράβαση.

Ανέλαβε δράση ο Ζιώγας
Ο εξαιρετικός επιθετικός Δημήτρης Ζιώγας ανέλαβε δράση και στο 39ο και 44ο λεπτό σκόραρε δυο φορές καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη και διαμορφώνοντας το 3-0. Τροφοδοτήθηκε από τον Τσέλιο, ο οποίος δημιούργησε και τα τρια πρώτα γκολ, καθώς μοίρασε ασίστ.




Επιθετικό πρόβλημα
Μετά την αποχώρηση του Άλεξ Μπακαλίδη η δυσκολία στην επιθετική ανάπτυξη των Ευρυτάνων ήταν εμφανής. Δεν κατάφεραν να απειλήσουν και ελάχιστες φορές βρέθηκαν στην επίθεση.

Οι καλύτερες φάσεις
11΄: Ο Τσιρογιάννης σέντραρε από δεξιά και η κοντινή κεφαλιά του Ζιώγα έφυγε άουτ από το δεξί δοκάρι.
12΄: Ο Τσιρογιάννης πάσαρε στον Ζιώγα, ο οποίος ελίχτηκε μέσα στην περιοχή και από κοντά σούταρε άουτ από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.
13΄: Όμορφο δυνατό σουτ του Τσέλιου εκτός περιοχής έφυγε λίγο πάνω από το δεξί «Γ» του Αίολου.
15΄: Ο Τσέλιος εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά σαν κοντινό κόρνερ και ο στόπερ Κωνσταντινίδης πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά από κοντά πέτυχε το 1-0.
18΄: Ο Δαράβαλης έκλεψε από τον Κούρκουλα και σούταρε από τα όρια της περιοχής αρκετά άουτ.
23΄: Ο Τσέλιος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο προωθημένος Κούρκουλας έπεσε μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Τριανταφυλλόπουλου και στην συνέχεια σουτ του Κόκκινου από πλάγια αριστερά πέρασε πάνω από το τέρμα του Αίολου. Στην φάση αυτή οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στην επαφή, που είχαν Κούρκουλας-Τριανταφυλλόπουλος.
31΄: Ο Κατελούζος έκανε έγκαιρη έξοδο και ανέκοψε εκτός περιοχής τον Τσέλιο, στην συνέχεια ο Τσέλιος σούταρε εκτός περιοχής και πλάγια δεξιά, αλλά ο Τριανταφυλλόπουλος απέκρουσε σωτήρια.
39΄: Ο Τσέλιος τροφοδότησε τον Ζιώγα, που από κοντά με σουτ στην δεξιά γωνία του Αίολου διαμόρφωσε το 2-0.
44΄: Ο Τσέλιος βρήκε ξανά τον Ζιώγα ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κατελούζου πετυχαίνοντας το 3-0.

Β΄ μέρος

Ορεξάτος
Παρότι είχε καθαρίσει την νίκη ο Α.Ο.Κ. μπήκε ορεξάτος στο δεύτερο μέρος και χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση σκόραρε στα πρώτα 26 λεπτά της επανάληψης άλλα 3 τέρματα για το τελικό 6-0.

Βρήκε δίχτυα ο Καραγιώργος


Ο δεξιός οπισθοφύλακας Ηλίας Καραγιώργος στο 53ο λεπτό με έξοχο μακρινό σουτ πέτυχε ένα όμορφο τέρμα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Πέτυχε το πρώτο του τέρμα, επιστρέφοντας από τιμωρία. Να τονιστεί πως ο 24χρονος είχε τιμωρηθεί πριν από καιρό από την διοίκηση λόγω της αδικαιολόγητης απουσίας του από τις προπονήσεις.

6-0 από Τσέλιο και Ζώγια


Ο δημιουργός των πρώτων τερμάτων Άκης Τσέλιος (Φωτογραφία) χρίστηκε σκόρερ στο 63ο λεπτό, όπου μετά από όμορφο σουτ από τα όρια της περιοχής έγραψε το 5-0. Ο Τσέλιος πέτυχε το δεύτερο του γκολ και μάλιστα πάλι απέναντι στον Αίολο. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 71΄ ο Δημήτρης Ζιώγας μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα του Αίολου. Ο επιθετικός του Α.Ο.Κ. σκόραρε το 3ο του προσωπικό τέρμα, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.



Πάπιες στον αγωνιστικό χώρο
Μετά το 6ο γκολ των Καρδιτσιωτών έκαναν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο δυο όμορφες πάπιες. Το ματς διακόπηκε για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να απομακρυνθούν εκτός γηπέδου τα δυο ζώα.




Έσβησε μηχανές
Ο Α.Ο.Κ. έριξε την απόδοση του και κυκλοφόρησε περισσότερο την μπάλα, έχοντας δυο τρεις καλές στιγμές να πετύχει ακόμη και 7ο τέρμα.

Ίδια εικόνα
Το δεύτερο 45λεπτο δεν επεφύλασσε κάτι διαφορετικό για την Ευρυτανική ομάδα, η  οποία συνέχισε να απογοητεύει, βρισκόμενη σε κάκιστη μέρα.

Οι καλύτερες φάσεις
53΄: Ο Καραγιώργος με πανέμορφο σουτ από μακρινή απόσταση και πλάγια δεξιά έστειλε την μπάλα να καρφωθεί στο δεξί «παραθυράκι» του Αίολου (4-0).
57΄: Δυνατό σουτ του Παππά εκτός περιοχής πέρασε πάνω από το τέρμα των φιλοξενούμενων.
60΄: Ο Τσαρτσαράς σέντραρε από δεξιά και την αδύναμη κεφαλιά του Κατσίκα μπλόκαρε χωρίς δυσκολία ο Αμίλης.
63΄: Ο Μανασής πάσαρε από δεξιά στον Τσέλιο, που από το ύψος της περιοχής με ωραίο σουτ στο δεξί «Γ» του Κατελούζου πραγματοποίησε το 5-0.
71΄: Ο Ηλιάδης εκτέλεσε το ελεύθερο και έκανε τραγικό λάθος, βρήκε τον Μανασή, ο οποίος πάσαρε στον Ζιώγα που σαν σε προπόνηση με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0.
73΄: Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Τσαρτσαρά από θέση πλάγια αριστερά πέρασε πάνω από τέρμα των γηπεδούχων.
78΄: Ο Μανασής έκανε όμορφη προσπάθεια από αριστερά,  μπήκε στην περιοχή και από πλάγια έκανε το βολέ, που έφυγε πάνω το τέρμα του Αίολου.
81΄: Ο Παπαυεγγέλου έκανε σέντρα από αριστερά και η κοντινή κεφαλιά του Ζιώγα έφυγε ελάχιστα εκατοστά άουτ από το δοκάρι του Αίολου.

Κίτρινες Κάρτες
Αρχοντής

Διακριθέντες
Α.Ο. Καρδίτσας: Ζιώγας, Τσέλιος, Καραγιώργος, Κωνσταντινίδης, Τσιρογιάννης
Αίολος : -

Δηλώσεις Προπονητών

Βάϊος Καραγιάννης (Α.Ο. Καρδίτσας): «Η νίκη πριν το ματς δεν φαίνονταν εύκολη και ευτυχώς τα παιδιά πήραν σοβαρά το παιχνίδι. Από ότι μίλησα με τους ανθρώπους της αντίπαλης ομάδας, μου είπαν ότι είχανε 8 ελλείψεις. Όταν μια ομάδα έχει 8 ελλείψεις πόσο καλά να σταθεί στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι δικαιολογία για τον αντίπαλο, αλλά αν είχαμε και εμείς 8 ελλείψεις θα ήμασταν τα ίδια και χειρότερα. Η συνέχεια είναι δύσκολη, κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Την Κυριακή παίζουμε στην Λαμία, αν θέλουμε να λέμε ότι έχουμε καλή ομάδα πρέπει να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Το θετικό αποτέλεσμα για μένα είναι η νίκη.»

Σπύρος Κολόκας (Αίολος): «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρδίτσας. Εμείς ήρθαμε με χίλιαδυο προβλήματα να παίξουμε σήμερα τον αγώνα, με πολλούς τραυματισμούς και δυο βδομάδες δεν κάναμε επαρκή προπόνηση, οπότε το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Συνεχίζουμε όμως και ότι μας βγει. Το κίνητρο για την συνέχεια είναι οι εμπειρίες. Συνεχίζουμε με τα παιδιά που υπάρχουν, έστω και με αυτούς τους 11 που υπάρχουν, γιατί είναι αμαρτία να τα παρατήσουμε.»




Συνθέσεις Ομάδων

Α.Ο. Καρδίτσας (Βάιος Καραγιάννης): Αμίλης, Καραγιώργος, Πουρνάρας, Κωνσταντινίδης, Κούρκουλας, Τσέλιος(74΄ Τσουπαρέλος), Αρχοντής, Παππάς, Ζιώγας, Κόκκινος(66΄ Παπαευαγγέλου), Τσιρογιάννης(60΄ Μανασής)

Αίολος (Σπύρος Κολόκας): Κατελούζος, Κατσαρής, Τριανταφυλλόπουλος, Νικολάου, Ηλιάδης, Ζαραβέλης, Χρυσαφόπουλος(66΄ Καρατσίκης), Ράικος, Κατσίκας, Μπακαλίδης(12΄ λ.τρ. Δαράβαλης), Τσαρτσαράς

Διαιτητής : Δημήτρης Θεοχάρης (ΣΔΠ Θεσσαλίας)
1ος Βοηθός : Χρήστος Ζήσιμος (ΣΔΠ Θεσσαλίας)
2ος Βοηθός : Χρήστος Γιάννης (ΣΔΠ Θεσσαλίας)



























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος