Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Λαμία-Αίολος 3-0

Με 3αρα υποδέχτηκε το 2013 η ομάδα του Αίολου, αφού γνώρισε ακόμη μια βαριά ήττα στο πρώτο ματς της χρονιάς. Ηττήθηκε από την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα του ομίλου Λαμία στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου.
Η αναμέτρηση έγινε στο Δημοτικό αθλητικό κέντρο Λαμίας την Κυριακή 13/1. Ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι και ήταν στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του Περιφερειακού Πρωταθλήματος του 4ου ομίλου. Έγινε κάτω από ηλιοφάνεια και καλές καιρικές συνθήκες και με την παρουσία περίπου 300 φιλάθλων.
Η πρωταθλήτρια χειμώνα Λαμία του Λάκη Παπανικολάου χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης έκλεισε ιδανικά τον πρώτο γύρο, πετυχαίνοντας άλλη μια νίκη. Είχε από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης την πρωτοβουλία των κινήσεων και σκόραρε νωρίς με τον έμπειρο μέσο Μιχάλη Καλύβα, που βρέθηκε σε εξαιρετικό απόγευμα, ενώ διπλασίασε λίγο πριν την ανάπαυλα τα τέρματα της με τον ψηλόσωμο στόπερ Τόλυ Παϊζάνο. Οι Φθιωτοί έριξαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος, κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων εν όψει της συνέχειας και 5 λεπτά πριν την λήξη ο Κώστας Μαλισσόβας τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Ο Αίολος στο ντεμπούτο του Σπύρου Κολόκα, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα αρνητικά αποτέλεσματα. Έπαιξε με αμυντικούς προσανατολισμούς και στα 90λεπτα, προσπαθώντας να περιορίσει και να κλείσει έναν δυνατότερο αντίπαλο. Ορισμένες αδράνειες της Ευρυτανικής άμυνας απέφεραν τα νικητήρια τέρματα των γηπεδούχων. Ο Αίολος προσπάθησε να βγει στην επίθεση, όμως ούτε και σε αυτό το ματς είχε καλή ανάπτυξη, δείχνοντας ότι υστερεί και σε αυτό το κομμάτι.
Η Λαμία συνεχίζει να φιγουράρει στην κορυφή και έφτασε τους 28 βαθμούς και αύξησε την διαφορά στους 12 από τις ομάδες, που την ακολουθούν. Αντίθετη πορεία έχει ο Αίολος που παραμένει στον πάτο με μόλις 1 βαθμό, 1 μόλις γκολ και στο -12 από την παραμονή. Την πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου ο Αίολος υποδέχεται την επόμενη Κυριακή(20-1) στο Καρπενήσι τον Δωτιέα Αγιάς και η Φθιωτική ομάδα στον ΔΑΚ την Ελασσόνα.

Το σχήμα των Ευρυτάνων
Ο Σπύρος Κολόκας παρέταξε γκολκίπερ τον Δημήτρη Κατελούζο. Δεξιός οπισθοφύλακας ξεκίνησε ο Ζάχος Πολυτσέρης και αριστερός ο Χρήστος Τσαρτσαράς. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξε ο Βασίλης Κολόκας, με τον Βασίλη Ντουφεκιά. Στα αμυντικά χαφ αγωνίστηκε ο Χρήστος Κατσίκας, με τον Χάρη Ζαραβέλη. Δεξιός μέσος ξεκίνησε ο Κώστας Χρυσαφόπουλος και αριστερός ο Νίκος Ράικος. Σαν επιτελικός μέσος σε ελεύθερο ρόλο αγωνίστηκε ο Άλεξ Μπακαλίδης και στην κορυφή της επίθεσης άρχισε ο Ηρακλής Καρατσίκης.

Αρκετός κόσμος
Γύρω στα 250 με 300 άτομα βρέθηκαν στο ΔΑΚ της Λαμίας και είδαν τους πρωτοπόρους να επιτυγχάνουν ακόμη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.


Σε κακή κατάσταση το γήπεδο
Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου δεν βρίσκονταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ο χλοοτάπητας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και σε αρκετά σημεία είναι λασπώδης και επικίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.


Οι παράγοντες του ΑΠΟΚ
Έντονο ήταν ο Ευρυτανικό στοιχείο στην Λαμία. Το ματς είδαν 3 διοικητικά στελέχη του ΑΠΟΚ και πρόκειται για τους: Ανδρέα Κατσακιώρη, Στέλιο Σώμαλη και Νεκτάριο Καρδαμπίκη, καθώς και ο πρώην παράγοντας της ομάδας Τάκης Κατσακιώρης. Παρών ήταν επίσης το μέλος της ΕΠΣΕ Κώστας Κατσαδούρος, ο θείος του ποδοσφαιριστή Ζάχου Πολυτσέρη κ. Γιώργος, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή Βασίλη Κολόκα κ. Γιώργος και ο αδερφός του Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Αίολου Ταξιάρχης Χρυσικός, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Λερογιάννης, ο γενικός γραμματέας Σεραφείμ Λερογιάννης και ο φίλος της ομάδας Σταύρος Μαντής.


Πρώτο ματς Κολόκα


Με ήττα συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Σπύρου Κολόκα στον πάγκο του Αίολου. Μάλιστα ήταν το πρώτο παιχνίδι του 47χρονου τεχνικού στην κατηγορία σε αυτό τον ρόλο. Οι Ευρυτάνες με την συμπλήρωση του πρώτου γύρου έχουν αλλάξει μέχρι στιγμής 4 προπονητές.

Σε γνώριμα λημέρια
Το ντεμπούτο του κ. Κολόκα έγινε σε γνώριμα λημέρια, καθώς έχει αρκετές αναμνήσεις από την Λαμία, αφού έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του ιστορικού σωματείου. Μάλιστα είχε αρκετές συνομιλίες και συζητήσεις με παλιούς γνωστούς, όπως και ο δημοσιογράφος Κώστας Αποστολόπουλος.



Παλιοί συμπαίκτες οι δυο κόουτς
Οι δυο προπονητές Λάκης Παπανικολάου της Λαμίας και Σπύρος Κολόκας του Αίολου φόρεσαν κατά το παρελθόν την φανέλα της Λαμίας και υπήρξαν συμπαίκτες. Διατηρούν ακόμη πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Μάλιστα η συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε κάτω από ευχάριστο, φιλικό κλίμα και με αρκετή δόση χιούμορ από τον Σπύρο Κολόκα.


Στο ΔΑΚ Τσάμης-Μπαϊκούσης
Μεταξύ των άλλων την αναμέτρηση παρακολούθησε ο προπονητής ποδοσφαίρου και παλαίμαχος παίκτης της Λαμίας Νίκος Τσάμης, ο οποίος είναι πατέρας του γκολκίπερ της Αναγέννησης Καρδίτσας Γιώργου, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Απεραντιακό. Το ματς είδε και ο Λαμιώτης μέσος του Απεραντιακού Γιάννης Μπαϊκούσης, που είχε συνομιλία με τον περσινό του συμπαίκτη στην Κρέντη Κώστα Χρυσαφόπουλο. Ο νεαρός Χρυσαφόπουλος αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο  από τον Αίολο.



Τιμωρημένος ο Νικολάου
Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος αριστερός μπακ Νίκος Νικολάου, ο οποίος ταξίδεψε στην Λαμία με την αποστολή του Αίολου. Απουσίαζαν επίσης οι: Ταξιάρχης Γούλας, Μιχάλης Νούλας, Νίκος Κορέντζελος και Γιώργος Γραβιάς. Στον πάγκο έμειναν οι : Κώστας Λάππας, Γιάννης Ηλιάδης και Μάκης Χρυσικός.

Ελάχιστες διαφοροποιήσεις


Τρεις αλλαγές στην βασική 11αδα έκανε ο Σπύρος Κολόκας σε σύγκριση με το ματς της 10ης αγωνιστικής με την Ελασσόνα. Βασικός ξεκίνησε ο νεαρός Ηρακλής Καρατσίκης, ο ψηλόσωμος Βασίλης Κολόκας και ο αριστερός μέσος Νίκος Ράικος (Φωτογραφία). Πήραν τις θέσεις του τιμωρημένου Νίκου Νικολάου, Γιάννη Ηλιάδη και Γιάννη Δαράβαλη (Αγωνίστηκε στην επανάληψη).

Προληπτικά εκτός ο Ταμάμης
Ο εξαιρετικός μεσοεπιθετικός Νίκος Ταμάμης έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε από τον κ. Παπανικολάου. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο όριο καρτών, καθώς έχει 3 και προφυλάχτηκ,  για να είναι έτοιμος στο επόμενο ματς με την Ελλασόνα.

Ντεμπούτο Κοντογεώργου-Καρατσίκη

 












Ο πορτιέρο της Λαμίας  Αποστόλης Κοντογεώργος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Ο βασικός γκολκίπερ Νίκος Καρανάσιος έμεινε εκτός αποστολής, καθώς ταλαιπωρούνταν από ίωση. Θέση βασικού για πρώτη φορά στην Δ΄ Εθνική πήρε και ο  Ηρακλής Καρατσίκης του Αίολου, ο οποίος αγωνίστηκε για 45 λεπτά στην επίθεση των φιλοξενούμενων.

Αντίπαλος ο «Κάτσα»-Υπό το βλέμμα του πατέρα του

 












Ο Ευρυτάνας μέσος Δημήτρης Κατσαδούρος αντιμετώπισε αρκετούς παλιούς συμπαίκτες του στον ΑΠΟΚ και φίλους του από το Καρπενήσι, καθώς αγωνίζεται στην πρωτοπόρο ομάδα της Λαμίας. Είχε εγκάρδιους χαιρετισμούς και ομιλίες με αρκετά άτομα της αποστολής του Αίολου. Στην κερκίδα βρέθηκε και παρακολούθησε το ματς ο πατέρας του Κώστας, ο οποίος είναι έφορος της ΕΠΣ Ευρυτανίας.



Αρκετοί εκτός
Για ακόμη μια αναμέτρηση της Λαμίας αρκετοί παίκτες έμειναν εκτός αποστολής από τον Λάκη Παπανικολάου. Το ματς παρακολούθησαν από την κερκίδα οι : Θάνος Στεργίου, Γιάννης Γκούρλιας, Βαγγέλης Λαϊνάς, Μάρκος Τσιτούρας, Χρήστος Παπαγεωργίου και Γιώργος Καταραχιάς.


2 τιμωρημένοι
Δεν έπαιξαν από τους γηπεδούχους ο τιμωρημένος αρχηγός Ντίνος Τσαμαδιάς και ο νεαρός μπακ Κώστας Τσιλίκας (Αποβλήθηκε στο ματς με τον Ρήγα Φεραίο).

Ο ποιοτικός Καλύβας


Αν και 40 χρονών ο Μιχάλης Καλύβας της Λαμιάς έδειξε στοιχεία ποδοσφαιρικής κλάσης. Είχε αρκετές περίτεχνες ενέργειες αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Σκόραρε στο 16ο λεπτό για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και «σέρβιρε» το 2ο και 3ο γκολ σε Τόλυ Παϊζάνο και Κώστα Μαλισσόβα.

Στα χαρτιά από Σάμο


Ο ρέφερι Γιώργος Σφέτσιας ανήκει στον σύνδεσμο της Σάμου, ωστόσο διαμένει στην Καρδίτσα και δεν έχει αλλάξει ακόμη σύνδεσμο. Βοηθούς είχε τους Τρικαλινούς Ράπτη και Ρούσση.

ΠΑΣ Λαμίας


Οι εμφανίσεις της Λαμιώτικης ομάδας αναγράφουν στην πίσω μεριά του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΣ και όχι ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ. Πρόκειται σίγουρα για τυπογραφικό λάθος, αφού το όνομα της ομάδας είναι ΠΑΣ Λαμία.

Α΄ Μέρος

Κακό ξεκίνημα
Δεν ξεκίνησαν καλά οι δυο ομάδες και μετά από αρκετές διακοπές εξ αιτίας τραυματισμών οι δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό.



Εκτός ο Σπυριδάκης

 












Μόλις στο 7ο λεπτό ο στόπερ Δήμος Σπυριδάκης αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο τραυματίας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής στην προσπάθεια του στην μεσαία γραμμή γύρισε το πόδι του και υπέστη διάστρεμμα. Την θέση του πήρε ο Γιάννης Μπέσσας, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.







1-0 με Καλύβα
Ο εξαιρετικός μέσος Μιχάλης Καλύβας στο 16ο λεπτό σε μια ανυποψίαστη φάση με όμορφο σουτ εκτός περιοχής άνοιξε το σκορ. Αυτή ήταν η πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων και το πρώτο σουτ με στόχο το τέρμα του Αίολου.



2ος τραυματισμός 












Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο πρώτο μέρος και αποχώρησε από την αναμέτρηση. Στο 19ο λεπτό ο παίκτης του Αίολου Βασίλης Κολόκας έπεσε στο έδαφος μετά από μονομαχία με τον Μίμη Μπενίσκο και σφάδαζε στους πόνους, καθώς είχε χτυπήσει στον ώμο. Μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες για τον τραυματισμό, που είχε στον ώμο. Την θέση του πήρε ο αρχηγός Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος επέστρεψε από τιμωρία.





Χωρίς άγχος
Οι Φθιωτοί μετά το 1-0 απέβαλλαν τον άγχος και είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης. Από στημένες φάσεις κυνήγησαν το δεύτερο τέρμα και το κατάφεραν ένα λεπτό πριν το 45΄.

Συστάσεις σε Παπανικολάου
Στο 34ο λεπτό ο ρέφερι Σφέτσιας έκανε συστάσεις στον πάγκο της Λαμίας και στον Λάκη Παπανικολάου, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε προς τον άρχοντα της συνάντησης.


Έσωσε ο Πολυτσέρης


Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά η κεφαλιά του Κύπριου στόπερ Τόλυ Παϊζάνου αποκρούστηκε σωτήρια στην γραμμή από τον αμυντικό Ζάχο Πολυτσέρη του Αίολου.



Διπλασιασμός με Παϊζάνο


Ο έμπειρος αμυντικός Τόλυ Παϊζάνος στο 44ο λεπτό με δυνατή κοντινή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μιχάλη Καλύβα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έδωσε σημαντικό προβάδισμα νίκης. Ο ίδιος 2 λεπτά αργότερα έχασε νέα ευκαιρία ξανά με το κεφάλι να χριστεί σκόρερ, έπειτα πάλι από στημένο του Καλύβα. Πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα.



Δεν απείλησαν


Οι φιλοξενούμενοι του Προφήτη Ηλία δεν κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις προς την εστία του Κοντογεώργου. Μοναδική επικίνδυνη επίθεση ήταν αυτή του 39ου λεπτού, όπου μετά από έξοχη ενέργεια του Κώστα Χρυσαφόπουλου (Φωτογραφία), ο αριστερός μπακ Χρήστος Στυλιανός τον ανέτρεψε και ο Σφέτσιας καταλόγισε παράβαση λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων.

Οι καλύτερες φάσεις
16΄: Ο Καλύβας με όμορφο σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κατελούζου και άνοιξε το σκορ (1-0).
20΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλύβα μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.
21΄: Ο Μαδούρας σέντραρε από δεξιά και η κεφαλιά του Μαλισσόβα από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αίολου.
38΄: Ο Καλύβας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Παϊζάνος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά από κοντά, ο Κατελούζος απέκρουσε ασθενώς και στην συνέχεια προ της γραμμής ο Πολυτσέρης απομάκρυνε σωτήρια.
43΄: Σέντρα-σουτ του Καλύβα από πλάγια δεξιά απέκρουσε δύσκολα ο γκολκίπερ Κατελούζος στην δεξιά του γωνία.
44΄: Ο Καλύβας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Παϊζάνος εξ επαφής με κεφαλιά μέσα από την καρδιά της άμυνας του Αίολου πέτυχε το 2-0.
45΄+1΄: Ο Καλύβας εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και η κοντινή κεφαλιά του Παϊζάνου πέρασε πάνω από τέρμα των φιλοξενούμενων.

«Τα είπαν» με Καλύβα
Γνωρίζονται αρκετά χρόνια και είχαν συζήτηση κατά την διάρκεια του ημιχρόνου. Μιλάμε για τον Μιχάλη Καλύβα της Λαμίας και τους αδερφούς Τάκη και Ανδρέα Κατσακιώρη. Ο Καλύβας κατάγεται από την γειτονική Κάψη Φθιώτιδας.



Β΄ Μέρος

Ολοκλήρωσε τις αλλαγές
Ο Σπύρος Κολόκας με 2πλη αλλαγή πριν την έναρξη της επανάληψης ολοκλήρωσε πολύ νωρίς τις αλλαγές του. Πέρασε στο ματς τους Χρήστο Κατσαρή και Γιάννη Δαράβαλη στις θέσεις των Ζάχου Πολυτσέρη και Ηρακλή Καρατσίκη. Υπήρξαν έτσι και εσωτερικές αλλαγές στην ομάδα.


Υπεροχή
Οι γηπεδούχοι έριξαν την απόδοση τους, είχαν την εδαφική υπεροχή, όμως δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες.


Πρώτο σουτ στο 55΄


Ο Αίολος απείλησε για πρώτη φορά στο 55΄ με τον Άλεξ Μπακαλίδη, ο οποίος σούταρε χωρίς να βρει στόχο. Ο έμπειρος παίκτης ήταν ξανά ένας εκ των διακριθέντων της Ευρυτανικής ομάδας.

Πρώτη Κατσιγιάννη


Ο μέσος Γιάννης Κατσιγιάννης (Γεννηθείς το 1995) των γηπεδούχων πέρασε ως αλλαγή 78ο λεπτό και πραγματοποίησε την πρώτη του φετινή συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Το κερασάκι ο Μαλισσόβας


Πέντε λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης ο Κώστας Μαλισσόβας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Μιχάλης Καλύβας «σέρβιρε» ξανά και ο Μαλισσόβας εύκολα από κοντά πραγματοποίησε το 3-0. Ο παίχτης της Λαμίας έφτασε τα 4 γκολ, όσα έχει και ο Ταμάμης.




Οι καλύτερες φάσεις
50΄: Ο Καλύβας έδωσε στον Μαλισσόβα που σούταρε από τα όρια της περιοχής πάνω από την εστία του Αίολου.
51΄: Ο Αντωνίου πάσαρε στον Μπενίσκο, ο οποίος σούταρε δυνατά εκτός περιοχής, αλλά ο Κατελούζος απέκρουσε δύσκολα με τις γροθιές.
55΄: Σουτ του Μπακαλίδη από το ύψος του πέναλτι πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
60΄: Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Αίολου, ο Μπενίσκος προσπάθησε να σουτάρει, αλλά ανακόπηκε και νέο σουτ του Αντωνίου αποκρούστηκε σωτήρια από τον Τριανταφυλλόπουλο.
77΄: Μακρινό σουτ του Αντωνίου κατέληξε άουτ από το αριστερό δοκάρι των Ευρυτάνων.
85΄: Ο Καλύβας έκανε έξοχη προσπάθεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή σέντραρε, ο Μπενίσκος δεν μπόρεσε να σουτάρει από κοντά στο 1ο δοκάρι και στην συνέχεια ο Μαλισσόβας σε κενή εστία εύκολα με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
88΄: Σουτ του Μαλισσόβα εκτός περιοχής πέρασε λίγο πάνω από το τέρμα του Αίολου.
91΄: Ο Τσατρσαράς έδωσε στον Μπακαλίδη, που σούταρε εκτός περιοχής και Κοντογεώργος μπλόκαρε εύκολα.

Πανηγύρισαν
Μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι της Λαμίας πανηγύρισαν στο κέντρο του γηπέδου ακόμη μια νίκη (9η σε 10 αγώνες).

Έκοψε την πίτα της
Μετά την λήξη της αναμέτρησης η ομάδα της Λαμίας έκοψε μέσα στα αποδυτήρια την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Τυχεροί για τους Λαμιώτες στάθηκαν οι : Γιάννης Αντωνίου, Γιώργος Κουτρομάνος, οι οποίοι κέρδισαν τα δυο φλουριά της βασιλόπιτας.


Κίτρινες Κάρτες
Τσαρτσαράς, Τριανταφυλλόπουλος, Ζαραβέλης

Διακριθέντες
Λαμία: Καλύβας, Παϊζάνος, Αντωνίου, Μπέσσας
Αίολος: Μπακαλίδης, Τσαρτσαράς

Δηλώσεις Προπονητών

Λάκης Παπανικολάου (Λαμία): «Δώσαμε σήμερα το πρώτο επίσημο παιχνίδι του πρωταθλήματος για την καινούργια χρονιά. Μπήκαμε με το δεξί. Νομίζω ότι ήταν δίκαια η νίκη μας, παρόλο που δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Φαίνεται ότι μας επηρέασε αρκετά η διακοπή του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να είμαστε σήμερα λίγο νωθροί και να μην μπορούμε να βρούμε εύκολα τα πατήματα μας. Παρόλα αυτά δεν έχω παράπονα, τα παιδιά δούλεψαν αρκετά μέσα στο γήπεδο, τρέξανε, μοχθήσανε, πήρανε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στους παίκτες του Αίολου, γιατί κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια. Να ευχηθώ προσωπικά στο Σπύρο τον Κολόκα ότι το καλύτερο. Επειδή πιστεύω και στον άνθρωπο Κολόκα, καθώς περάσαμε μαζί από αυτή την ομάδα της Λαμίας, είμαι σίγουρος ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό και θα προσπαθήσει όχι μόνο να κατέβει ο Αίολος στο πρωτάθλημ, αλλά να έχει και καλά αποτελέσματα.»

Σπύρος Κολόκας (Αίολος): «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά και υγεία σε όλους. Παίξαμε σήμερα με μια ομάδα, που ήταν πολύ καλύτερη από εμάς, φαίνεται και από την διαφορά βαθμολογίας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε και να μην εγκαταλείψει το πρωτάθλημα ο Αίολος και ότι μας βγει στο τέλος. Συγχαρητήρια στην Λαμία και πιστεύω ότι αυτή στο τέλος θα είναι πρώτη. Θα είμαι πολύ χαρούμενος εάν την δω και πολύ παραπάνω.»





Συνθέσεις Ομάδων

Λαμία (Λάκης Παπανικολάου) : Κοντογεώργος, Μαδούρας, Στυλιανός, Σπυριδάκης(7΄ λ.τρ. Μπέσσας), Παϊζάνος, Κατσαδούρος, Καλύβας, Κουτρομάνος(65΄ Καββαδίας), Μπενίσκος, Αντωνίου(78΄ Κατσιγιάννης), Μαλισσόβας

Αίολος (Σπύρος Κολόκας): Κατελούζος, Πολυτσέρης(46΄ Δαράβαλης), Τσαρτσαράς, Κατσίκας, Κολόκας(21΄ λ.τρ. Τριανταφυλλόπουλος), Ζαραβέλης, Χρυσαφόπουλος, Ράικος, Καρατσίκης(46΄ Κατσαρής), Μπακαλίδης, Ντουφεκιάς

Διαιτητής : Γιώργος Σφέτσιας (ΣΔΠ Σάμου)
1ος Βοηθός : Γιώργος Ράπτης (ΣΔΠ Τρικάλων)
2ος Βοηθός : Φάτ Ρούσση (ΣΔΠ Τρικάλων)





























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος