Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Heaven-Red Pistols 5-5

Ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι το Heaven Club με τους Red Pistols ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 5-5. Παρά το γεγονός ότι το Heaven δεν προηγήθηκε ποτέ, κατάφερε με αντεπίθεση στο φινάλε να πάρει τον βαθμό.
Το ματς ξεκίνησε στις 9 την Πέμπτη 12 Ιουλίου και άνοιξε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Casmir Cup.
Το Heaven Club ήταν αρκετά κακό και νευρικό στο πρώτο μέρος. Στα τελευταία δέκα λεπτά έκανε την αντεπίθεση διαρκείας και πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Απών ήταν ο Λάκης Αναστασόπουλος, ενώ Πάνος Κοντογιάννης και Βαγγέλης Αθανασόπουλος δεν αγωνίστηκαν καθόλου.
Οι Red Pistols ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίχρονο, παίρνοντας διαφορά ασφαλείας και ήταν αρκετά αποτελεσματικοί. Αρκετοί ποδοσφαιριστές τους είναι συμπαίχτες στην Μυρίκη, δείγμα της ομοιογένειας. Προπονητής της είναι ο coach του ΑΟΜ Βασίλης Φούκας.

Τρια γκολ ο Κουρλός


Ο 24χρονος επιθετικός Δημήτρης Κουρλός πέτυχε τρία τέρματα και ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης. Δυο γκολ είχε ο συμπαίχτης του Τάκης Σαΐτης, όσα και ο Γιώργος Κορέντζελος των «κόκκινων πιστολιών».

Άνετο προβάδισμα


Με τον Γιώργο Κορέντζελο σε κέφια οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν με 1-4 και όλα έδειχναν ότι θα έπαιρναν τους πρώτους τρεις βαθμούς τους.

Ανεβασμένο το Heaven


Οι τυπικά γηπεδούχοι βελτιώθηκαν και κατάφεραν να «σώσουν» την παρτίδα. Ισοφάρισαν αρχικά σε 4-4, όμως ο Γιάννης Ζαλοκώστας πραγματοποίησε το 4-5. Τελικά ο Δημήτρης Κουρλός από όμορφη ασίστ του Τάκη Σαΐτη (Φώτο) πέτυχε το τελικό 5-5.

Σκορ Ημιχρόνου: 1-4
Τελικό Σκορ: 5-5

Συνθέσεις Ομάδων

Heaven (Πάνος Κοντογιάννης): Φακίτσας, Σαπούνης, Ντουφεκιάς, Γιαννακόπουλος, Κουρλός 3(Καρβέλης, Σαΐτης 2, Καρδαμπίκης)

Red Pistols (Βασίλης Φούκας): Στερόπουλος, Μπουμπουρής Α., Γκορόγιας 1, Κορέντζελος 2, Ράικος(Μπουμπουρής Γ., Λιάγκας 1, Ζαλοκώστας 1)

Διαιτητής: Ηλίας Γαλάνης









Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος