Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Τα Μαύρα Πιστόλια-Μοϊκάνα 2-2

Σε χαμηλά επίπεδα κυμάνθηκε το σκορ του αγώνα μεταξύ της ομάδας Μαύρα Πιστόλια και της ομάδας Άσε με μάνα σηκώνω Μοϊκάνα. Παρέμειναν ισόπαλες 2-2.
Ο αγώνας έγινε την Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 8 στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 1ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Τα Μαύρα Πιστόλια στηρίχτηκαν στην εμπειρία του Άλκη Κατή και αποτελούνταν κυρίως από άπειρους ποδοσφαιριστές. Αρκετές ευκαιρίες σπατάλησε ο Λεωνίδας Κόγιας.
Οι «Μοϊκάνοι» παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν δυο φορές δεν κατάφεραν να κρατήσουν την πολύτιμη για αυτούς νίκη. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην επανάληψη. Απουσίαζε ο προπονητής-παίχτης Σπύρος Κολόκας.

Καλή παρουσία από τους «1»














Πολύ καλά στοιχεία έδειξαν οι δυο πορτιέρο Ντίνος Κόγιας και Άκης Κεραμάρης, με τις εστίες τους να παραβιάζονται μόνο δυο φορές έκαστος. Ο τελευταίος νίκησε ουκ ολίγες φορές τον Άλκη Κατή.

Προπονητής-παίχτης ο Μάκκας


Ο αντιπρόεδρος και παλαιός ποδοσφαιριστής του Βελουχίου Βαγγέλης Μάκκας είναι ο προπονητής-παίχτης στα Μαύρα Πιστόλια. Στην ομάδα αγωνίζεται και ο γιός του Χρήστος, που έπαιξε στον Απεραντιακό (2009-2010).

Κανείς 2 γκολ
Κανένας ποδοσφαιριστής δεν πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του. Ένα τέρμα σημείωσαν οι: Άλκης Κατής, Λεωνίδας Κόγιας, Θωμάς Ζαλοκώστας και Αλέκος Τσιτσάνης.

Προηγήθηκαν οι «Μοϊκάνοι»


Ο Θωμάς Ζαλοκώστας άνοιξε το σκορ και ο Άλκης Κατής με δυνατό σουτ ισοφάρισε ενδιάμεσα. Ωστόσο με γκολ του 23χρονου Αλέκου Τσιτσάνη οι τυπικά φιλοξενούμενοι πήγαν μπροστά στο ημίχρονο με 1-2, προηγούμενοι για δεύτερη φορά.

Ισοφάριση με Κόγια


Ο 17χρονος Λεωνίδας Κόγιας λίγο πριν το φινάλε έφερε το παιχνίδια στα ίσια για το τελικό 2-2. Είχε απολέσει όμως νωρίτερα σημαντικές ευκαιρίες.

Σκορ Ημιχρόνου: 1-2
Τελικό Σκορ: 2-2

Συνθέσεις Ομάδων

Μαύρα Πιστόλια (Βαγγέλης Μάκκας): Κόγιας Κ., Κατής 1, Αρωνιάδας, Κόγιας Λ. 1, Μάκκας Χ.(Μάκκας Ε., Γκορόγιας)

Μοϊκάνα (Νίκος Μπάρλας): Κεραμάρης, Τσιτούρης, Μπάρλας, Λιάπης, Ζαλοκώστας Θ. 1(Ζαλοκώστας Γ., Ιωάννου, Τσιτσάνης 1)

Διαιτητής: Βασίλης Λάμπρου










Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος