Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Νικητής του διαγωνισμού τριπόντων ο εκπληκτικός Γιώργος Καμπερίδης

Μετά την ολοκλήρωση του μικρού τελικού και πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός τριπόντων μεταξύ 11 αθλητών. Νικητής αναδείχτηκε με σημαντική διαφορά ο Γιώργος Καμπερίδης του Sporting.
Οι μπασκετμπολίστες των ομάδων συγκεντρώθηκαν στις 7.30 και προπονήθηκαν για λίγο διάστημα στα τρίποντα και ο διαγωνισμός ξεκίνησε περίπου στις 7.45. Ο κάθε αθλητής μέσα σε 1 λεπτό θα έπρεπε να σουτάρει 10 τρίποντα (2 από 5 διαφορετικά σημεία) και αυτός που θα πετύχαινε τα περισσότερα θα αναδεικνύοντας ο νικητής.
Από τον διαγωνισμό απουσίαζαν οι Γυμναστές, που έχουν αποβληθεί από το τουρνουά και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όπως και ο Λάμπρος Γούλας της Γρανίτσας που ενώ δηλώθηκε δεν έδωσε το παρών.
Ο Γιώργος Καμπερίδης ευστόχησε σε 8 από τις 10 προσπάθειες και κατετάγη πρώτος την άτυπη 2η θέση κατέλαβε ο Χρήστος Βγενόπουλος του ΤΕΙ Καρπενησίου με 5 εύστοχα σουτ. Όλοι οι αθλητές ευστόχησαν έστω μια φορά.

Οι συμμετέχοντες και τα ποσοστά τους
11 αθλητές συμμετείχαν στον διαγωνισμό και είχαν κατά σειρά τις αντίστοιχες εύστοχες προσπάθειες :
Θωμάς Χονδρός (Αστέρας B.C.) : 2/10
Κώστας Χειλάς (Cinema B.C.) : 2/10
Σεραφείμ Φουρλιάς (Γ.Σ. Άτλαντας 2008) : 4/10
Μιχάλης Λάππας (Krenti Bulls) : 1/10
Νίκος Γρίβας (Μακρακώμη B.C.) : 2/10
Φώντας Ζαχαρόπουλος (ΠΑΚ) : 2/10
Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (Παρέα B.C.) : 3/10
Βασίλης Λέρης (Πρωτέας) : 3/10
Γιώργος Καμπερίδης (Sporting B.C.) : 8/10
Χρήστος Βγενόπουλος (ΤΕΙ Καρπενησίου) : 5/10
Βαγγέλης Κουτσούμπας (ΣΦΚ Α.Ο.) : 4/10

Χρησιμοποίηση Ball Boys
Δυο ball boys χρησιμοποιήθηκαν για την διεξαγωγή του διαγωνισμού τριπόντων. Μάζευαν και έδιναν τις μπάλες στους διαγωνιζομένους. Από τα μεγάφωνα του γηπέδου η Λίλα Κλαουδάτου αριθμούσε τις εύστοχες προσπάθειες.

Ξεσήκωσε το κοινό «Τακαρέλ»
Ο Κώστας Χειλάς του Cinema ξεσήκωσε το κοινό τις προσπάθειες του. Μάλιστα ο  Χειλάς, γνωστότερος και ως «Τακαρέλ» είχε δυο εύστοχες προσπάθειες.

Η απονομή στον Καμπερίδη
Ο Γιώργος Καμπερίδης του Sporting, που ήταν ο νικητής του διαγωνισμού 3ποντων παρέλαβε το αναμνηστικό κύπελλο από τον ιδιοκτήτη της σελίδας μας, “Evrytania Sport” Παναγιώτη Κολλημένο. Επίσης παρέλαβε και την κάρτα δώρου, όπου θα παραλάβει από το κατάστημα Casa Di Sport του Βασίλη Φούκα ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Diadora αξίας 60 ευρώ. Το δώρο είναι προσφορά του καταστήματος Casa Di Sport και  του “Evrytania Sport”.



























Ρεπορτάζ : Παναγιώτης Κολλημένος
Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος & Δημήτρης Κολλημένος