Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Διπλό ανόδου ο Ευβοϊκός

Αήττητος συνεχίζει στα play off ανόδου ο Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου, ο οποίος πέρασε στην πρώτη θέση του 7ου  Ομίλου. Νίκησε εκτός έδρας με 2-1 τον Αχιλλέα Δομοκού, βάζοντας σε περιπέτειες τους Φθιωτούς.
Το ματς έγινε την Κυριακή 27 Μαΐου στο Δημοτικό Γήπεδο Δομοκού, άρχισε στις 5 και ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των play off ανόδου στην Δ΄ Εθνική.
Επανεμφανίστηκε από πλευράς γηπεδούχων ο (πρώην πλέον) τραυματίας Νίκος Λέντας, ενώ καθοριστική αποδείχτηκε για τους νικητές η είσοδος του Ανέστη Αργύρη.
Το αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του πορτιέρο Κώστα Μπόλμπαση συνιστά ακόμη μεγαλύτερη της επιτυχία της ομάδας του Γιάννη Καρβέλη.

Τα στοιχεία του αγώνα
32΄: Μπαλιά του Καλύβα στον Καυκιά, ο τελευταίος πλάσαρε μόλις άουτ.
37΄: Ο Μπασίνας ελίχτηκε αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και με άπιαστο σουτ έκανε το 0-1.
50΄: Ο Μπόλμπασης ανατρέπει εκτός περιοχής τον Λέντα και αποβάλλεται από τον διαιτητή Βαλιώτη ως τελευταίος παίχτης. Ο Καλύβας εκτέλεσε το φάουλ, με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Γιάνναλου Α.
53΄: Ο Καλύβας μετά από προσπάθεια του και σουτ, ύστερα από λάθος εκτίμηση του αντίπαλου πορτιέρο έκανε το 1-1.
71΄: Κόρνερ του Μπασινά, πλασέ του Αυλωνίτη απέκρουσε σε κόρνερ ο Κοκονδύνης.
72΄: Το νέο κόρνερ εκτελείται ξανά από τον Μπασινά, γυριστή κεφαλιά του Αργύρη και 1-2.
93΄: Πλασέ του Καλύβα από πλεονεκτική θέση κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Συνθέσεις Ομάδων

Δομοκός (Σπύρος Λέντας): Κοκονδύνης, Καρκάνης(46΄ Αδάμ), Λιασίδης, Σαϊνης, Αλεξίου(46΄ Μπουσάι), Καυκιάς(87΄ Αναστασίου), Καλύβας, Παπαΐωάννου Ι., Λέντας, Χανής, Παπαΐωάννου Χ.

Ευβοϊκός (Γιάννης Καρβέλης): Μπόλμπασης, Τσούτης, Ρουμπής, Αυλωνίτης, Γιάνναλος Τ., Νόνας, Μπασινάς(83΄ Κούτρας), Τσομώκος, Τριαναφύλλου(50΄ Γιάνναλος Α.), Μακαντάσης, Σπανός(56΄ Αργύρης)

Διαιτητής: Αντώνιος Βαλιώτης(ΣΔΠ Λάρισας)