Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Νέα εκτός έδρας αποστολή στην Αράχωβα για τους «κιτρινόμαυρους»

Ξανά μακριά από το Καρπενήσι αγωνίζεται την Κυριακή 27/5  ο πρωταθλητής Ευρυτανίας Αίολος. Δίνει άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον πρωταθλητή Βοιωτίας Παρνασσό Αράχωβας.
Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας θα παίξουν την δεύτερη συνεχόμενη από τρεις αναμετρήσεις τους μακριά από το Καρπενήσι. Θα επιδιώξουν να εξαντλήσουν μέχρι το τέλος τις όποιες ελπίδες τους αναλογούν για την διεκδίκηση της 2ης προνομιούχου θέση.
Οι «κιτρινόμαυροι» γνώρισαν την Τετάρτη ξανά βαριά ήττα στην Εύβοια, ωστόσο δεν πτοούνται και συνεχίζουν με ψηλά το κεφάλι. Γνώριζαν από την έναρξη των μπαράζ ότι το έργο τους θα ήταν δύσκολο. Θα προσπαθήσουν ξανά να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, παίζοντας με σφιχτή άμυνα και με το γνώριμο παιχνίδι των αντεπιθέσεων.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/5 στο Δημοτικό Στάδιο Αράχωβας που διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα και θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα. Είναι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου των Play Off ανόδου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Την συνάντηση θα διευθύνει ο Αθηναίος Συμεών Κοσικίδης.

Προπονήθηκαν την Παρασκευή
Ρεπό πήραν την Πέμπτη 24/5 οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου. Προπονήθηκαν την Παρασκευή 25/5 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το Κυριακάτικο ματς.

Οι γνωστές απουσίες
Τα γνωστά προβλήματα, που αντιμετώπιζε και τις προηγούμενες δυο αγωνιστικές υπάρχουν στους πρωταθλητές Ευρυτανίας. Θα απουσιάσουν ξανά οι Νιγηριανοί Εμμάνουελ Τζόνι και Τζέιμς Αλί, ο στρατευμένος Πάνος Αζακάς και ο τραυματίας Μάκης Χρυσικός.

Επιστρέφει ο Μ. Νούλας


Διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής με την Αράχωβα είναι ο ικανότατος επιθετικός Μιχάλης Νούλας. Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί ξανά στο ματς της 3ης αγωνιστικής. Ήταν ο σκόρερ της πρεμιέρας κόντρα στον Αχιλλέα Δομοκού.

Ντέρμπι κορυφής στον Δομοκό
Στο άλλο παιχνίδι του 7ου ομίλου ο Αχιλλέας Δομοκού υποδέχεται στο γήπεδο του τον Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου. Οι δυο ομάδες έχουν αποκτήσει ως τώρα ελαφρές προβάδισμα ανόδου και εάν υπάρξει νικητής θα κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης.


Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες
 
7ος Όμιλος play off ανόδου (27-5-2012 17:00)

Παρνασσός Αράχωβας-Αίολος Δημοτικό Γήπεδο Αράχωβας
Διαιτητής: Συμεών Κοσικίδης(ΣΔΠ Αθηνών)
1ος Βοηθός: Γέωργιος Δανέζης(ΣΔΠ Αθηνών)
2ος Βοηθός: Μιχαήλ Δόσης(ΣΔΠ Αθηνών)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Πέτρος Κόνιαρης(ΣΔΠ Ανατολικής Αττικής)

Αχιλλέας Δομοκού-Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου Δημοτικό Γήπεδο Δομοκού
Διαιτητής: Αντώνιος Βαλιώτης(ΣΔΠ Λάρισας)
1ος Βοηθός: Πέτρος Τσακνάκης(ΣΔΠ Λάρισας)
2ος Βοηθός: Θεόδωρος Καράμπουλας(ΣΔΠ Λάρισας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Θωμάς Σακαρίκος(ΣΔΠ Θεσσαλίας)



Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος