Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Αλέξανδρος Τρούκης: «Το Βελούχι έχει παιδιά με πάθος και θέληση να διαπρέψουν»

Στο ''Evrytania Sport'' παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Τρούκης. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα του Α.Ο. Καρδίτσας, ο οποίος και φέτος είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του.
Αν και η ομάδα του δεν ξεκίνησε καλά στα δυο πρώτα παιχνίδια θεωρεί ότι στην συνέχεια με το πείσμα και την σκληρή δουλειά η Καρδίτσα ανέκαμψε και έκανε το 3/3. Δεν οριοθετεί ως στόχο τον πρωταθλητισμό, καθώς κοιτάζει το κάθε ματς ξεχωριστά πρώτα από όλα.
Πιστεύει ότι η Ελασσόνα, ο Αμπελωνιακός, η Αναγέννηση και ο Α.Ο. Καρδίτσας, που βρίσκονται στην πρώτη 4αδα, μαζί με τον Πυργετό θα έχουν τον πρώτο λόγο για την άνοδο. Με την παρουσία του Τάσου Γκουτζίδη στην τεχνική ηγεσία οι ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων» πίστεψαν στις δυνάμεις τους και απέκτησαν καλύτερη ψυχολογία.
Γνωρίζει αρκετά πράγματα για την ομάδα του ΑΠΟΚ, χαρακτηρίζοντας δύσκολο το παιχνίδι απέναντι σε μια παθιασμένη ομάδα.
Ο Αλέξανδρος Τρούκης είναι 27 ετών και αγωνίζεται επί σειρά ετών στον ΑΟΚ. Έχει παίξει και στα 5 ματς πρωταθλήματος, δεχόμενος 7 συνολικά τέρματα. Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στην μεταγραφή του στο Βελούχι, η οποία δεν ολοκληρώθηκε τελικά.

Αναλυτικά η συνέντευξη

Evrytania Sport: Αλέξανδρε σε καλωσορίζουμε στην σελίδα μας. Σχολίασε μας την πορεία του ΑΟΚ τις 5 πρώτες αγωνιστικές.
Αλέξανδρος Τρούκης: «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση φίλε Δημήτρη. Το ξεκίνημα μας δεν ήταν αυτό ακριβώς, που περιμέναμε τις δυο πρώτες αγωνιστικές, αλλά στην συνέχεια με πολύ πείσμα και δουλειά ανακάμψαμε. Όλα ήταν θέμα ψυχολογίας και όχι ποιότητας, καθώς αυτή θεωρώ ότι υπάρχει.»

Evrytania Sport: Θεωρείς ότι μπορείτε να κάνετε το βήμα παραπάνω φέτος; Ποιες ομάδες ξεχωρίζεις για τίτλο; Μίλησε μας για το επίπεδο του ομίλου.
Αλέξανδρος Τρούκης: «Δεν θα ήθελα να αναφερθώ μακροπρόθεσμα. Ο στόχος μας είναι να κοιτάμε ένα-ένα τα ματς και στο τέλος θα γίνει ταμείο. Αν έρθει κάτι καλό, καλώς να έρθει. Η πρώτη τετράδα, συν τον Πυργετό πιστεύω θα έχουν τον πρώτο λόγο. Το επίπεδο ανέβηκε φέτος, καθώς θεωρώ ότι όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά.»

Evrytania Sport: Πως είναι το φετινό υλικό της Καρδίτσας; Τι έχει αλλάξει μετά την πρόσληψη του Τάσου Γκουτζίδη;
Αλέξανδρος Τρούκης: «Φέτος η διοίκηση κατάφερε να κρατήσει όλο τον περυσινό κορμό και να τον ενισχύσει σημαντικά το καλοκαίρι, κρατώντας το επίπεδο της ομάδας σε υψηλά στάνταρ. Ο κ. Γκουτζίδης έχει αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας. Θεωρώ πως η ψυχολογία είναι το «Α και το Ω» σε μια ομάδα και ο κ. Τάσος μας βοηθάει πάρα πολύ σε αυτόν τον τομέα, πέραν της δουλειάς, που κάνει εντός γηπέδου.»

Evrytania Sport: Την Κυριακή αγωνίζεστε με τον ΑΠΟΚ. Τι γνωρίζεις για τον αντίπαλο; Πως τον είδες στα φιλικά του καλοκαιριού και ποιος είναι ο στόχος σας από αυτό το παιχνίδι;
Αλέξανδρος Τρούκης: «Γνωρίζω πολλά για την ομάδα του ΑΠΟΚ, καθώς το καλοκαίρι ήμουν πολύ κοντά στο να συνεργαστούμε, αλλά και από τα φιλικά. Αποτελείται από αξιόλογους ποδοσφαιριστές, ντόπια παιδιά, που έχουν πάθος και θέληση να διαπρέψουν. Είναι μια πολύ σκληρή ομάδα με λίγα λόγια, έναν προπονητή που ξέρει πολλά από την συγκεκριμένη κατηγορία, καθώς και μια διοίκηση από ανθρώπους, που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και αυτό, που κάνουν. Όπως είπα και πιο πάνω βλέπουμε ένα-ένα όλα τα ματς και στοχεύουμε πάντα στο καλύτερο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πιστεύω. Τέλος θα ήθελα να σας συγχαρώ για το πολύ όμορφο site σας και την πολύ όμορφη δουλειά, που κάνετε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθεια σας.»

Συνέντευξη: Δημήτρης Κολλημένος