Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Δεν κατεβαίνει ο Βόλος στην Δ΄ σύμφωνα με τον πρόεδρο του.


Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Μποτσιβάλης ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, την στιγμή, που ο δικαστικός αγώνας της δικαίωσης της ομάδας του βρίσκεται σε εξέλιξη.
Χαρακτηριστικά ο κ. Μποτσιβάλης δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό : «Από τη στιγμή που ο δικαστικός αγώνας των ανθρώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζεται, δεν πρόκειται η θεσσαλική ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Τη Δευτέρα θα πάμε στην UEFA, μετά έχουμε το CAS. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν πρόκειται να δηλώσει συμμετοχή στη Δ’ Εθνική. Ποτέ… Θα συνεχίσουμε τον δικό μας αγώνα και ας είναι άνισος. Δεν μας ενδιαφέρει τι προσωπικά μπορεί να έχει ο Αχιλλέας Μπέος με τη δικαιοσύνη. Ας πολεμήσει και αν έχει δίκιο να το βρει».

Η κατάσταση σε Αναγέννηση και Τρίκαλα
Όσον αφορά την Αναγέννηση Καρδίτσας γίνονται προσπάθειες από την Λέσχη Φίλων Αναγέννησης Καρδίτσας 1904 "Κανάρια", ώστε να μαζευτεί ένα σεβαστό χρηματικό ποσό, που θα βοηθήσει τον ΑΣΑ να δηλώσει συμμετοχή στην Δ΄ Εθνική.
Για τον Α.Ο. Τρίκαλα ενδιαφέρον για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας έχει δείξει η Ανθή Μακρή, η οποία μάλιστα ζητά από τον μέχρι πρότινος μεγαλομέτοχο Βαγγέλη Πλεξίδα να της δώσει το βιβλίο εσόδων-εξόδων του ΑΟΤ.

**Οι δηλώσεις συμμετοχής για αυτές τις 3 ομάδες λήγουν στις 10 Οκτωβρίου και οι μεταγραφές στις 14 του μηνός.