Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Η προετοιμασία του Ηρακλή Κηφισιάς στο βόλεϊ(Παγκορασίδες)


Στο Καρπενήσι προετοιμάζονται εδώ και λίγες ημέρες οι παγκορασίδες του Ηρακλή Κηφισιάς στο τμήμα πετοσφαίρισης. Διαμένουν στο Hotel Spa Montana.
Ο Ηρακλής αναδείχτηκε δεύτερος φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παγκορασίδων ΕΣΠΑΑ (Νίκησε 3-0 στον μικρό τελικό τον Α.Ο. Αγίου Στεφάνου) και έχει παράδοση στον χώρο του βόλεϊ, κατακτώντας τον τίτλο για τελευταία φορά το 2008. Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκε ο Ηλυσιακός και δεύτερος ο ΑΟΝ Βύρωνος.
Ενώ τον κατέκτησε φέτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις Νεανίδες και διαθέτει μια αξιόλογη γυναικεία ομάδα, που αγωνίζεται στην Α1΄. 


Προπονητής του Ηρακλή είναι ο πολύ γνωστός στον χώρο Στέφανος Πολύζος (58 ετών), ο οποίος έχει περάσει από τον πάγκο πολλών ομάδων(Γυναικεία ομάδα Βριλησσίων, Ανδρική και γυναικεία ομάδα Ολυμπιακού κτλ.), ενώ έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Ανδρών  (250 συμμετοχές) και διέγραψε σπουδαία καριέρα με την φανέλα του Ολυμπιακού.
Στο Καρπενήσι βρίσκονται 10 αθλήτριες, όλες κάτω των 14 ετών και αποτελούν το μέλλον του αθλήματος. Οι προπονήσεις, που διεξάγονται είναι διπλές, ενώ παρούσα είναι η έφορος Άρτεμις Οικονομάκη.
Η φετινή ομάδα του Ηρακλή αποτελούνταν από τις: Πολίτη Ε., Παπαδοπούλου Κ., Φλωράκη Μ., Καραγκούνη Δ., Μολδοβανίδη Τ., Γρηγοροπούλου Ε., Λιόντα Π., Σταματίου Μ., Ανδρονίδη Μ., Οικονομοπούλου Ε., Παπαδατού Ε. και Κορναράκη Ε.
Ο Ηρακλής Κηφισιάς είναι ο μοναδικός σύλλογος της Α1΄, ο οποίος διαθέτει παράλληλα τα τμήματα υποδομής, που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα τους.


** Η φωτογραφία είναι από πανηγυρισμό της γυναικείας ομάδας