Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Ξεκίνησαν Κρασιάς-Συγκελόπουλος

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Δευτέρα 8/8 οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΚ. Πλέον προπονούνται στο προπονητικό κέντρο (βοηθητικό γήπεδο), ύστερα από την ολοκλήρωση του φεστιβάλ «Εν Όρεσι».
Οι Καρπενησιώτες ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς.
Στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας συμμετείχαν οι: Μπακαλίδης, Αναστασόπουλος, Θεοδοσιάδης, Ρεσίτης, Τσιλιμέκης, Κατσίκας, Βόγλης, Κουτσουπιάς, Ζαραβέλης, Μπόνιας, Πασσάς, Σταμούλης, Πολυτσέρης, Ξαγάρας, Γενιτσαρόπουλος Α., Νικολάου, Ζαλοκώστας και Ντουφεκιάς. Απουσίαζαν οι: Φλωράκης, Ντότσικας, Κουρλός και Γενιτσαρόπουλος Κ.
Για αύριο Τρίτη 9 Αυγούστου το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (06:30 το πρωί και 18:00 το απόγευμα).

Ατομικό για Κρασιά-Συγκελόπουλο


Δυο επιπλέον λύσεις θα έχει ο Πάυλος Σερμπέσης. Ο 57χρονος τεχνικός είδε το 40χρονο λίμπερο Γιώργο Κρασιά και τον 31χρονο αριστερό οπισθοφύλακα Βασίλη Συγκελόπουλο να πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα. Οι δυο ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Το πρώτο φιλικό την Τετάρτη με την Κασσιώπη


Την Τετάρτη 10 Αυγούστου στις 18:00 στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου ο ΑΠΟΚ θα υποδεχτεί την Κασσιώπη, που προετοιμάζεται στην περιοχή μας. Αυτό θα είναι το πρώτο φιλικό για την Καρπενησιώτικη ομάδα και ο Παύλος Σερμπέσης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές του. Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Δημήτρης Κολλημένος