Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Παρουσία Βασιλακόπουλου η εκδήλωση της Eurobank

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση την Παρασκευή 22/7 στις 6 το απόγευμα στο υποκατάστημα του αποκλειστικού χορηγού των Εθνικών ομάδων μπάσκετ, Eurobank στο Καρπενήσι.
Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης (Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ) και ο υπεύθυνος Εθνικών ομάδων και μέλος της ΕΟΚ Γιώργος Κολοκυθάς. Από την πλευρά της Eurobank τους παράγοντες, το τεχνικό τιμ και τους διεθνείς καλωσόρισε ο διευθυντή του υποκαταστήματος Σταύρος Πέχας.
Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Νικόλαος και ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης.
Τελευταίος πήρε τον λόγο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Ο 72χρονος παράγοντας άφησε αιχμές για την απουσία αρκετών διεθνών από την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ.
Οι διεθνείς που βρέθηκαν στην εκδήλωση «πολιορκήθηκαν» από  αρκετά παιδιά, με τα οποία ήρθαν σε επαφή, φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα.


Δηλώσεις

Σταύρος Πέχας (Διευθυντής υποκαταστήματος Eurobank στο Καρπενήσι) : «Καλωσορίζω την Εθνική Ομάδα στο Καρπενήσι για μια ακόμη χρονιά. Μετά από 10 χρόνια συνεργασίας έχουμε να θυμόμαστε πολύ μεγάλες στιγμές και υπάρχει η βεβαιότητα ότι θα δημιουργήσουμε κι άλλες ανάλογες αναμνήσεις στο μέλλον. Έχουμε στενούς δεσμούς με την ΕΟΚ και τις εθνικές Ομάδες που έχουν σφυρηλατηθεί μέσα σε αυτή τη δεκαετία μέσα από δύσκολες στιγμές, αλλά και πολύ μεγάλες επιτυχίες.»

Μητροπολίτης Καρπενησίου Νικόλαος : « Εύχομαι κάθε επιτυχία, να πάνε όλα καλά στην προετοιμασία, να έχουν όλοι υγεία, αλλά και δύναμη. Θέλουμε αθλητές που να μην είναι καλοί στο σώμα, αλλά και στο πνεύμα, γιατί διανύουμε μια εποχή στην οποία θα πρέπει να μιλάμε και για την ηθική πλευρά των πραγμάτων. Η Εθνική Ομάδα μπάσκετ μας έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες και είμαστε σίγουροι ότι θα μας κάνει περήφανους για μία ακόμη φορά.».

Κώστας Μπακογιάννης (Δήμαρχος Καρπενησίου) : «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς που η Εθνική Ομάδα βρίσκεται μαζί μας για μια ακόμη χρονιά, που την υποδεχόμαστε και τη φιλοξενούμε στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Ευχή όλων μας είναι να πετύχετε τους στόχους σας. Είναι τιμή για εμάς να βρίσκεται η Εθνική εδώ και εύχομαι και του χρόνου να βρίσκεστε κοντά μας».

Γιώργος Βασιλακόπουλος (Πρόεδρος ομοσπονδίας μπάσκετ) : «Προτιμούμε τις πράξεις στο παρκέ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλα τα παιδιά που βρίσκονται εδώ. Αναφέρομαι στους παρόντες και όχι στους απόντες. Είναι μια πολύ δύσκολη εποχή και έχει ξεχωριστή σημασία το ότι οι διεθνείς απάντησαν θετικά στην πρόσκληση της Εθνική Ομάδας. Σε μια δύσκολη εποχή και για τα αθλητικά αρκετοί είναι αυτοί που αναγκάζονται να ξενιτευτούν για να συνεχίσουν την καριέρα τους σε υψηλό επίπεδο. Μας συγκινεί αυτό το συναπάντημα και τους εύχομαι κάθε επιτυχία. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε μεγάλα λόγια, προτιμούμε τις πράξεις, στο παρκέ. Θα ήθελα φυσικά να ευχαριστήσω και τη χορηγό, με την οποία η συνεργασία άρχισε σε πέτρινα χρόνια και εξελίχθηκε στη μακροβιότερη χορηγία του ελληνικού αθλητισμού».