Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Η γενική συνέλευση της ΕΠΟ

Με 54 ψήφους υπέρ και με 4 κατά εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ο διοικητικός απολογισμός της Παρασκευής 22 Ιουλίου. Μόνο οι : ΕΠΣ Ηρακλείου, ΕΠΣ Κιλκίς, ΕΠΣ Κυκλάδων και ΕΠΣ Λάρισας καταψήφισαν τον απολογισμό.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Σοφοκλής Πιλάβιος δέχθηκε σφοδρή επίθεση από τους Νίκο Τζώρτζογλου (Πρόεδρος ΕΠΣ Ηρακλείου) και Βασίλη Χατζηαποστόλου(Πρόεδρος ΕΠΣ Κιλκίς), τόνισε ότι η ΕΠΟ δεν είναι μέρος του προβλήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά θέλει να το λύσει. Δήλωσε επίσης ότι έστειλε ένα μήνυμα, αναστέλλοντας την λειτουργία της ΕΠΟ για περίπου 20 μέρες τον Ιούνιο.
Όσον αφορά στις προτάσεις να αλλάξει το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ, ο κ. Πιλάβιος ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει («όσο είμαι εγώ πρόεδρος, 57 Ενώσεις θα ψηφίζουν).
Ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Θόδωρος Κουρίδης, από την πλευρά του, ήταν εκείνος που πήρε τελευταίος το λόγο, αποδίδοντας την παραίτησή του από την επιτροπή ιδιότητας και μεταγραφών σε προσωπικούς λόγους.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι πρόεδροι των ΕΠΣ Δράμας Θεόδωρος Φωτίου και ΕΠΣ Λακωνίας Παναγιώτης Καρράς ζήτησαν την αναστολή των καθηκόντων του κ. Θανάση Κανελλόπουλου από εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Γεωργιάδης, καθώς εμπλέκονται αμφότεροι στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια.

Υπερψηφίστηκαν οι 3 μικροί
Η μείωση των μικρών από 4 σε 3 στο περιφερειακό πρωτάθλημα υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία των ενώσεων, κάτι που αναμενόταν. Για την νέα περίοδο θα ισχύσει για τους ποδοσφαιριστές, που έχουν γεννηθεί από την 1/1/1991 και ύστερα.

Φώτο : www.sport24.gr