Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Περιστεριώτης ο Τόμας

Στην απόκτηση του 32χρονου Άγγλου κεντρικού αμυντικού Γουέιν Τόμας προχώρησε η ομάδα του Ατρόμητου. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε από το μικροσκόπιο του Γιώργου Δώνη στις προπονήσεις και ο τεχνικός των φιναλίστ κυπέλλου "άναψε" το πράσινο φως για την απόκτηση του.
Την Παρασκευή 8/7 ανακοινώθηκε η απόκτηση του : «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γουέιν Τόμας (Wayne Thomas)."
Σήμερα το μεσημέρι και αφού προπονήθηκε κανονικά το πρωί βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει για την Αγγλία προκειμένου να τακτοποιήσει τα πράγματά του και θα επιστρέψει την Τρίτη στην Ελλάδα. Την Τετάρτη 13 Ιουλίου θα επιστρέψει στο Καρπενήσι.
Στα αγωνιστικά ο Ηλίας Αναστασάκος ανέβασε ρυθμούς, ενώ ο νεαρός Αντώνης Αθανασίου θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις το Σάββατο. Ο Αθανασίου δέχτηκε ένα χτύπημα την Πέμπτη στην προπόνηση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καρπενησίου για ακτινογραφία από τον γιατρό Πέτρο Κάπραλο και τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό, χωρίς να είναι κάτι το ανησυχητικό.  Ενοχλήσεις στον αστράγαλο ένοιωσε ο Αντρέας Τάτος και αποχώρησε προληπτικά από την απογευματινή προπόνηση. 


Επίσκεψη στην Παναγία του Προυσού
Δεν θα πραγματοποιηθεί πρωινή προπόνηση το Σάββατο 9 Ιουλίου. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο θα επισκεφτούν το μοναστήρι της Παναγίας του Προυσού. Το απόγευμα θα διεξαχθεί κανονικά προπόνηση.