Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ωριμάζουν οι συνθήκες για την επιστροφή Αναστασόπουλου στον ΑΠΟΚ

Οι εβδομάδες κυλούν και ακόμη δεν έχει παρθεί τελική απόφαση για το θέμα του προπονητή στην ομάδα του Βελουχίου. Ο Γιάννης Ελεφάντης, όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και την θέση του είναι πολύ πιθανό να πάρει ο Λάκης Αναστασόπουλος. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί εντός των προσεχών ημερών.

Οι λόγοι διαζυγίου με Ελεφάντη
Όπως είχε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ το “Evrytania Sport” γίνονταν αρκετές συζητήσεις για την ανανέωση συνεργασίας με τον 34χρονο Γιάννη Ελεφάντη. Ο νεαρός τεχνικός όμως δεν είναι σίγουρο, εάν θα μπορέσει τον Φθινόπωρο να  βρίσκεται στο Καρπενήσι εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων του στην Αθήνα. Κατόπιν τούτου η διοίκηση του Βελουχίου σε συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε τις περασμένες ημέρες αποφάσισε να μην συνεχιστεί η συνεργασία με τον Ελεφάντη. Σε καμία περίπτωση οι διοικούντες του συλλόγου δεν ήθελαν να βρεθεί η ομάδα χωρίς προπονητή λίγο πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Επικρατέστερος διάδοχος ο Αναστασόπουλος
Αρκετά ονόματα πιθανών διαδόχων του Ελεφάντη έπεσαν στο τραπέζι και συζητήθηκαν . Επικρατέστερο όνομα είναι αυτό του 38χρονου Λάκη Αναστασόπουλου. Οι δυο πλευρές είναι θετικές στο να συνεργαστούν ξανά. Ο Αναστασόπουλος αποτελούσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος τις χρονιές που ο ΑΠΟΚ παρέμενε στο περιφερειακό πρωτάθλημα (97-98 & 06-09). Πέρυσι ο Αναστασόπουλος καθοδήγησε τον Άγιο Προκόπιο σαν παίκτης-προπονητής και έκανε εξαιρετική χρονιά. Αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Α΄ κατηγορίας και οδήγησε τον Αστέρα στα Play Off στην πρώτη του χρονιά σαν προπονητής. Το διοικητικό συμβούλιο των πρωταθλητών Ευρυτανίας θα συνεδριάσει ξανά Τρίτη ή Τετάρτη και θα πάρει την τελική απόφαση. Οι άνθρωποι της ομάδας θα επιδιώξουν να προσλάβουν και έναν γυμναστή για άμεσο βοηθό του νέου προπονητή. Στο τραπέζι έπεσε επίσης και το όνομα του νεαρού και αξιόλογου προπονητή της Μυρίκης Βασίλη Φούκα, καθώς και πληθώρα ονομάτων εκτός Ευρυτανίας.

* Καμία εξέλιξη δεν έχει υπάρξει στα μεταγραφικά του συλλόγου, αφού πρώτο μέλημα είναι το θέμα του προπονητή. Ωστόσο συζητήσεις και επαφές γίνονται με αρκετούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές.