Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Η απάντηση της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά μπάσκετ

Στην τήρηση των αρχικών όρων που συμφωνήθηκαν την Τρίτη 3 Μαΐου εμμένει η διοργανώτρια επιτροπή του πρώτου τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου.
Η οργανωτική επιτροπή εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για την πρόταση της ομάδας μπάσκετ των σπουδαστών του ΤΕΙ Καρπενησίου.



Αναλυτικά η ανακοίνωση :
Σε απάντηση του «Δελτίου Τύπου» της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου Σπουδαστών ΤΕΙ Καρπενησίου, που αναρτήσατε στο blog σας στις 28 Μαΐου 2011, θα θέλαμε να  σας επισημάνουμε τα εξής:
Ένας από τους βασικούς στόχους της νέας Δημοτικής Αρχής είναι η δημιουργία θεσμών που προάγουν τον αθλητισμό και τον κάνουν πιο προσιτό σε κάθε δημότη. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής αποφάσισε να διοργανώσει το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου.
Το Δελτίο Τύπου για την ενημέρωση του κοινού και την πρόσκληση ενδιαφέροντος, δημοσιεύτηκε στις 13 Απριλίου 2011, με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2011.
Σε κάθε ομάδα δόθηκε η δυνατότητα να δηλώσει έως και 15 άτομα, ώστε αφενός μεν να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες και αφετέρου να υπάρχει ευελιξία στα ρόστερς .
Την Τρίτη 3 Μαΐου 2011 και ώρα 15:00, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου η κλήρωση για τη δημιουργία ομίλων και τη διεξαγωγή των αγώνων του Τουρνουά, παρουσία της οργανωτικής επιτροπής, καθώς επίσης και εκπροσώπων από όλες τις συμμετέχουσες ομάδες.
Με το πέρας της κλήρωσης συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν οι όροι για την ομαλή διεξαγωγή του Τουρνουά. Μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε να δοθεί παράταση για τις αλλαγές στα ρόστερς των ομάδων μέχρι και την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011 και έπειτα να μην γίνει δεκτή καμιά μεταβολή.
Σύμφωνα με τα ανωτερω και κατόπιν επικοινωνίας με τους αρχηγούς των οχτώ (8) ομάδων που προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση, η Οργανωτική Επιτροπή επιμένει στην τήρηση των όρων που συμφωνήθηκαν από όλες τις ομάδες πριν την έναρξη του Τουρνουά και δηλώνει πως τοιουτοτρόπως θα πορευτεί μέχρι και την ολοκλήρωσή του. Εξάλλου, το αντίθετο θα ήταν άδικο και για τις ομάδες  που αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση.
Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες.

Οργανωτική Επιτροπή 1ου Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου