Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Φραγκίστα-Παλαιοκατούνα 2010 4-0

Μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα της Φραγκίστας. Επικράτησε με το εμφατικό 4-0 της γειτονικής Παλαιοκατούνας.
Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 29/5 στις 17:30 στο γήπεδο Φραγκίστας για την 2η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣΕ. Αποδείχτηκε παράσταση για έναν ρόλο, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι.
Το συγκρότημα του Βασίλη Παπαδήμου εξασφάλισε και μαθηματικά την 1η θέση. Πέτυχε το 3 στα 3, φτάνοντας τους 9 βαθμούς, ενώ συγχρόνως διπλασίασε τις νίκες του απέναντι στην Παλαιοκατούνα.
Από την άλλη η ομάδα του Κώστα Λαθύρη παρέμεινε στην 2η θέση, με μόλις 1 πόντο και αναζητά την «παρθενική» της νίκη. Η Αναγέννηση έκανε την χειρότερη της εμφάνιση ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Πρωταθλήτρια η Φραγκίστα
Πανηγυρικό τόνο είχε η νίκη της Φραγκίστας. Μετά από 3 χρόνια απουσίας από την Α΄ Κατηγορία η 3η πιο ιστορική Ευρυτανική ομάδα επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία του νομού, καθώς αναδείχτηκε άνετα πρωταθλήτρια του 2ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας.

Α΄ μέρος

Προβάδισμα από νωρίς
Η ομάδα του Βασίλη Παπαδήμου προηγήθηκε πολύ γρήγορα στο σκορ, μόλις στο 6ο λεπτό, βάζοντας τις βάσεις για την νίκη. Το δεύτερο γκολ του Άγγελου Σάλτη έδωσε σαφές πλεονέκτημα στους Φραγκιστιανούς.

Οι καλύτερες φάσεις
6΄: Ο Κακαβίτσας με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0
29΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάλτη Α. και 2-0 για την Φραγκίστα

Β΄ μέρος

Φρενήρης ρυθμός των «βυσσινί»
Άνετα και ωραία η Φραγκίστα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα άλλες δυο φορές και έφτασε στην επικράτηση με το εντυπωσιακό 4-0.

Οι καλύτερες φάσεις
63΄: Ο Γούλας με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0
79΄: Ο Γιώργος Κακαβίτσας με πλασαριστό σουτ εντός περιοχής πέτυχε το 2o προσωπικό του τέρμα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-0).

Συνθέσεις Ομάδων

Φραγκίστα (Βασίλης Παπαδήμος) : Σάλτης Κ., Γαλανός Ε., Γερονίκος Ι., Λάμπρου, Τουφεκούλας, Μακρής, Γαλανός Χ. (65΄ Μπισμπίκης Θ.), Σάλτης Α., Γερονίκος Π., Γούλας (86΄ Μπισμπίκης Β.), Κακαβίτσας

Παλαιοκατούνα (Κώστας Λαθύρης) : Χρηστίδης, Μπίκας, Κονδύλης (65΄ Λανταβός), Αλαφροπάτης, Σαρρής, Στεφάν, Κώτσιας, Πέτρου, Αθανασίου (74΄ Κρίντας), Ίλιεβ, Κουτσοκώστας (55΄ Μπλέντζος)

Διαιτητής : Λάμπρος Κολοκώτσιος (Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Γιώργος Δροσίνης (Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Κώστας Νικολάου (Ευρυτανίας)