Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Πράξη δεύτερη στα ημιτελικά : οι σειρές μεταφέρονται στην Δυτική Ευρυτανία

Το Σάββατο 30 Απριλίου συνεχίζονται τα Play Off στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις για την 2η αγωνιστική των ημιτελικών αγώνων. Οι δυο ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα. (Με ορισμό διαιτησίας).
Στην Παλαιοκατούνα ο τοπικός Άγιος Προκόπιος υποδέχεται τον ΑΠΟΚ. Στον πρώτο ημιτελικό το Βελούχι είχε επικρατήσει με το ευρύ 6-1.
Στο Ραπτόπουλο η Δόξα θα κοντραριστεί με τον Κατσαντώνη Αγράφων. Στο πρώτο ματς στο Καρπενήσι τα Άγραφα επικράτησαν με σκορ 2-1.
Εάν Άγραφα και ΑΠΟΚ επικρατήσουν και πάλι προκρίνονται στους τελικούς αγώνες, αφού «ζευγαρώνουν» τις νίκες τους. Σε διαφορετικό αποτέλεσμα θα χρειαστεί και 3ο παιχνίδι στο Καρπενήσι στο  γήπεδο της ομάδας που έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των ημιτελικών αγώνων μπαράζ της Α΄ κατηγορίας :


Σάββατο 30-4-2011 17.00

Γήπεδο Ραπτοπούλου : Ραπτόπουλο-Άγραφα
Διαιτητής : Πάνος Κέκελος (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί : Βασίλης Σπυράτος-Πάνος Φωτόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

Γήπεδο Παλαιοκατούνας : Άγιος Προκόπιος-ΑΠΟΚ Βελούχι
Διαιτητής : Γιώργος Δροσίνης (Ευρυτανίας)
Βοηθοί : Βασίλης Λάμπρου-Κώστας Νικολάου (Ευρυτανίας)

Τα τελευταία νέα των 4 ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι
Την Παρασκευή το απόγευμα ολοκληρώνει την προετοιμασία της ομάδας του Βελουχίου. Ο ΑΠΟΚ ταξιδεύει στην Παλαιοκατούνα για να αγωνιστεί με τον Άγιο Προκόπιο και με στόχο να επικρατήσει για προκριθεί στους τελικούς. Η ομάδα του Καρπενησίου θα έχει αρκετές απουσίες. Κώστας Μπόνιας και Γιάννης Φλωράκης είναι ακόμη τιμωρημένοι από το ματς στο Κερασοχώρι, όπου και αποβλήθηκαν. Ο Δημήτρης Τσιλιμέκης παραμένει ακόμη τραυματίας, ενώ ο 32χρονος επιθετικός Σάκης Τσιλίκας θα απουσιάσει για επαγγελματικούς λόγους. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του 34χρονου ικανότατου επιθετικού Παναγιώτη Γαλανού και του Ρουμάνου μέσου Ρέμμους Πάτρου. Αντίθετα στην διάθεση του Γιάννη Ελεφάντη έχει τεθεί ο αρχηγός Γιώργος Κρασιάς και ο Δημήτρης Ζαλοκώστας που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Άδεια από τον στρατό έχει και πάλι ο 21χρονος μέσος Χάρης Ζαραβέλης. Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν την Μεγάλη Δευτέρα μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη στο Δημοτικό στάδιο και ακολούθησε ρεπό μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα. Την Τρίτη και την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στο Δημοτικό στάδιο και την Πέμπτη και την Παρασκευή στο γήπεδο του γυμνασίου, το οποίο είναι ξερό, για να προσαρμοστούν στις συνθήκες του Σαββατιάτικου αγώνα. Όλες οι προπονήσεις έγιναν κάτω από τις οδηγίες του Γιάννη Ελεφάντη. Να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο διάστημα ο Γιάννης Ελεφάντης απουσίαζε αρκετές φορές στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.  

Άγραφα
Μια δυσάρεστη έκπληξη επεφύλασσαν οι προηγούμενες ημέρες στους ανθρώπους των Αγράφων. Ο 39χρονος φορμαρισμένος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Σερπάνος υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αγκώνα και θα χάσει όλους τους υπόλοιπους αγώνες των μπαράζ. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του μεσοεπιθετικού Κώστα Καλύβα, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε. Ενώ ο 26χρονος γκολκίπερ Γιώργος Καλύβας συνεχίζει να έχει μικροπρόβλημα τραυματισμού στον ώμο. Ο Δημήτρης Αντωνίου προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του την Μεγάλη Τρίτη στο γήπεδο του ξενοδοχείου Αλεξάνδρα. Δυο προπονήσεις έγιναν την Τρίτη του Πάσχα και την Τετάρτη στο ίδιο γήπεδο. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη με προπόνηση στο γήπεδο του Μικρού Χωριού, το οποίο είναι ξερό, για να προσαρμοστεί η ομάδα στις συνθήκες του Σαββατιάτικου αγώνα.

Ραπτόπουλο
Δυο προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα του Ραπτοπούλου. Ο Άκης Ανδρεάκης δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση θα έχει τον 25χρονο Νίκο Ρηγόπουλο και τον 28χρονο Γιώργο Κορέντζελο. Οι δυο ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν στον πρώτο ημιτελικό με τα Άγραφα και ενδεχομένως να μην βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αντίθετα ετοιμοπόλεμος είναι ο επιθετικός Γιώργος Παππάς, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια.

Άγιος Προκόπιος
Πολλές απουσίες θα έχει η ομάδα του Αγίου Προκοπίου στον Σαββατιάτικο ημιτελικό. Ο αριστερός μπακ Περικλής Πλακιάς συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και είναι τιμωρημένος. Βέβαια ο Πλακιάς δεν δέχτηκε κίτρινη κάρτα στο ματς με τον ΑΠΟΚ, όμως ο ρέφερι τον ανέγραψε στο φύλλο αγώνα. Θα απουσιάσει ο 31χρονος μέσος και αρχηγός του Αστέρα Γιάννης Λαθύρης, ο οποίος τραυματίστηκε σε προπόνηση που έγινε στην Παλαιοκατούνα τις προηγούμενες ημέρες. Ο 29χρονος Μάκης Κωστής δεν θα είναι αυτή την φορά στην διάθεση του Λάκη Αναστασόπουλου. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιάννη Κρασιά και του Θωμά Τσίπρα εξαιτίας των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. 


* Μπορείτε επίσης να συμμετέχετε στην ψηφοφορία του “Evrytania Sport”, για το ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το ζευγάρι του τελικού των μπαράζ.