Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Επέστρεψε από την Τσεχία η Μπουμπουρή

Στην Τσεχία βρέθηκε η Καρπενησιώτισσα διαιτητής Κωνσταντίνα Μπουμπουρή. Διεύθυνε δυο διεθνείς αγώνες εθνικών ομάδων γυναικών κάτω των 17 ετών, για την 2η φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ενώ σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν 4η.
Συγκεκριμένα ήταν 4η διαιτητής στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής (2ος Όμιλος) Τσεχία-Ιταλία (1-1) στο στάδιο Zruč, Zruč-Senec στις 9 Απριλίου.               (Τελ. Ενημέρωση 20/4)
Σφύριξε τον αγώνα Ισπανία-Ιταλία 6-1 (2η αγωνιστική), που έγινε στις 11/4 στο γήπεδο της πόλης Rokycany, όπως και το ματς Ιταλία-Βέλγιο (0-1, 3η αγωνιστική), το οποίο διεξήχθη στις 14 Απριλίου στην ίδια πόλη, καταλογίζοντας 3 κίτρινες συνολικά (Όλες στο Ιταλία-Βέλγιο).
Και στους δυο αγώνες πρώτη βοηθό είχε την Ελληνίδα Στέλλα Γώγου και δεύτερη την Dagmar Zakova από την Τσεχιά.
Νικήτρια του ομίλου αναδείχτηκε η Εθνική ομάδα της Ισπανίας με 6 βαθμούς.
Η Ευρυτάνισσα ρέφερι πήγε αρκετά καλά και στα δυο παιχνίδια, αποσπώντας θετικές κριτικές από τους παρατηρητές των αγώνων. 
Η διεθνής ρέφερι ορίστηκε από την Uefa να διευθύνει τους αγώνες της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον Ιούνιο. Ενώ θα παρακολουθήσει το 7ο σεμινάριο (11-13 Μαΐου) διεθνών διαιτητών γυναικών στην Νιόν της Ελβετίας.  
Πρόκειται για την σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα της Κωνσταντίνα Μπουμπουρή.