Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Εντυπωσίασε ξανά ο Γιάννης Αντωνίου του ΕΟΣ Καρπενησίου

Την Παρασκευή και το Σάββατο 25-26/ Φεβρουαρίου διεξήχθησαν μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι προκριματικοί αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος Χιονοδρομίας γιγαντιαίας και τεχνικής κατάβασης κατηγορίας Α.Γ.Ε.Ν (Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων Νεανίδων), με συμμετοχή 75 αθλητών και 35 αθλητριών  στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.  
Η μοναδική συμμετοχή του ΕΟΣ Καρπενησίου στην μεγάλη πλέον κατηγορία ήταν του αθλητή Γιάννη Αντωνίου, ο οποίος την Παρασκευή 25/2/2011 κατέλαβε την 8η θέση στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση GS. Άτυχος ήταν το Σάββατο στην τεχνική κατάβαση SL όπου δεν κατάφερε να τερματίσει και στην 2η διαδρομή εγκατέλειψε τον αγώνα.
Την Κυριακή 27/2/2011 αθλητής του ΕΟΣ συμμετείχε στον διεθνή αγώνα FIS στην Popova Sapka της FYROM, με συμμετοχή 25 αθλητών από την FYROM, την Σλοβενία, την Αυστρία, την Σλοβακία, το Μαυροβούνιο, την Αλβανία και την Ελλάδα. Παρά την κόπωση των προηγούμενων αγώνων και του ταξιδιού, ο χιονοδρόμος κατάφερε να πετύχει μία μεγάλη επίδοση  κάνοντας 76,26 βαθμούς στην τεχνική κατάβαση SL. Mια επίδοση μοναδική για την ηλικία του, η οποία του επιτρέπει να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα νέων, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2012 στο Innsbruck της Αυστρίας.