Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Φιλοδοξούν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις

Η κατάκτηση του κυπέλλου Ευρυτανίας την Τετάρτη ανήκει στο παρελθόν. Όλοι στο στρατόπεδο το Απεραντιακού θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις και να πλησιάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στην ζώνη της παραμονής.
Η ομάδα της Ευρυτανίας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Την Κυριακή θα τεθεί αντιμέτωπη σε μια δύσκολη έδρα και κόντρα σε μια ομάδα, που «καίγεται» για βαθμούς. Ο Απεραντιακός για την 22η αγωνιστική του 4ου ομίλου αγωνίζεται κόντρα στην Ένωση Μακρακώμης-Σπερχειάδας στην γειτονική Σπερχειάδα. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 4 το μεσημέρι και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Σπερχειάδας.
Ο Απεραντιακός βρίσκεται στην 13η θέση, έχοντας 18 βαθμούς. Το όριο της παραμονής βρίσκεται στους 25 βαθμούς, 7 περισσότερους, από όσους έχει ο Απεραντιακός.
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Χρήστος Ανδρονικίδης από τον Πειραιά, με βοηθούς τον Δημήτρη Ζησιμόπουλο και τον Τιμολέων Γεωργακόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο.

Εκτός ο τιμωρημένος Δημήτρης Μπισμπίκης
Την Παρασκευή το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απεραντιακού για το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση. Οι προπονήσεις (Πέμπτη και Παρασκευή) έγιναν στο αθλητικό κέντρο, αφού το γήπεδο της Σπερχειάδας διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα. Ο Κώστας Πασσάς δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο 19χρονο αριστερό μπακ Δημήτρη Μπισμπίκη. Ο φορμαρισμένος οπισθοφύλακας συμπλήρωσε 4 κίτρινες την περασμένη Κυριακή κόντρα στο Μουζάκι. Το τελευταίο διάστημα πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Η Ένωση
Μακριά από την ζώνη της παραμονής βρίσκεται και η Ένωση, η οποία κινδυνεύει και αυτή με υποβιβασμό. Το Κυριακάτικο παιχνίδι αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες. Ο Λάκης Παπανικολάου δεν έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο έμπειρο μέσο Ανδρεά Επίσκοπο, ο οποίος αποβλήθηκε στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας. Η Ένωση Μακρακώμης-Σπερχειάδας καταλαμβάνει την 12η θέση με 22 βαθμούς.

Η πρώτη νίκη του Απεραντιακού
Κόντρα στην Ένωση την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου ο Απεραντιακός επικράτησε με 3-0 και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας του στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Στο 49΄ ο Ζήσιμος και ο Αρουτίδης στο 54΄ και στο 90΄ πέτυχαν τα 3 γκολ της νίκης. Να θυμίσουμε ότι ο Απεραντιακός τον Αύγουστο σε φιλικό επικράτησε εκτός έδρας της Ένωσης με σκορ 1-2.

Οι δυο ομάδες είχαν αγωνιστεί με τους εξής ποδοσφαιριστές :

Απεραντιακός (Δημήτρης Παναγιώτου) : Τσάμης, Μπουμπουρής, Τλούπας, Μπισμπίκης Θ., Κατσίκας, Θαμνόπουλος, Αρουτίδης(90΄ Γιαννόπουλος), Κεφαλίδης, Γεωργακόπουλος(82΄ Μπισμπίκης Δ.), Νταβαρίνος Α., Ζήσιμος(89΄ Ντότσικας)

Α.Ε. Μαρκακώμης/Σπερχειάδας (Λάκης Παπανικολάου) : Κοκονδύνης, Τσιλίκας(63΄ Μπέσσας), Φαρμάκης, Ζάρρας, Παπαϊωάννου, Ζαροδήμος(79΄ Λυτάκης), Τσαμαδιάς(75΄ Καλύβας), Χουλιάρας, Ψυχογιός, Επίσκοπος, Νάτσης

     Οι σκόρερ της Ένωσης
Βέλλιος
3
Επίσκοπος
3
Ψυχογιός
2
Πλατανιάς
1
Ντεμίρης
1
Ζάρρας
1
Αυτογκόλ
1