Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Στο «τιμόνι» του Απεραντιακού ο Κώστας Πασσάς

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Απεραντιακού υπήρξε σήμερα το απόγευμα. Η συνεργασία της ομάδας με τον Δημήτρη Παναγιώτου τερματίστηκε κοινή συναινέσει.
Το ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Κώστας Πασσάς. Ο 54χρονος τεχνικός πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα.
Η ομάδα της Ευρυτανίας στα τελευταία παιχνίδια δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και ήδη έχει βρεθεί με το 1,5 πόδι στο τοπικό πρωτάθλημα της Ευρυτανίας. Η διοίκηση της ομάδας έλυσε την συνεργασία της με τον Δημήτρη Παναγιώτου και ανέθεσε τις τύχες της ομάδας στον Κώστα Πασσά.
Ο Αγρινιώτης τεχνικός είχε υποβάλλει στην διοίκηση του Απεραντιακού την Κυριακή το βράδυ προφορικά την παραίτηση του. Προπόνησε μέχρι την Τετάρτη κανονικά τους ποδοσφαιριστές, ώστε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του στον πάγκο της ομάδας.
Ο Κώστας Πασσάς είχε συνεργαστεί ξανά με την ομάδα του Απεραντιακού την περίοδο 2004-2005, όπου οδήγησε τον Απεραντιακό στον τελικό κύπελλου, αλλά και στα μπαράζ. Τα τελευταία δυο χρόνια ο Πασσάς δούλευε στην ομάδα του Αίολου, όμως το Δεκέμβριο απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία του ιστορικού συλλόγου. Έχει καθοδηγήσει την Μυρίκη στην Δ΄ εθνική και συγκεκριμένα την χρονιά 2003-2004.

Δημήτρης Παναγιώτου : «Ήταν μια σημαντική εμπειρία η συνεργασία μου με τον Απεραντιακό»
Λίγες ώρες μετά την επίσημη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Απεραντιακού ο απερχόμενος προπονητής Δημήτρης Παναγιώτου έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στο "Evrytania Sport"

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους παίκτες για την συνεργασία, την οποία είχαμε αυτούς τους 3,5 μήνες περίπου. Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Πιστεύω από την πλευρά μου στο σημείο, το οποίο είχα την ομάδα βοήθησα αρκετά, γιατί ήρθα την 6η αγωνιστική, όταν η ομάδα είχε έναν βαθμό και σε 11 αγωνιστικές, που έμεινα εγώ στον πάγκο πήρε 11 βαθμούς. Βέβαια όμως δεν ήταν αρκετοί για να μπει στο παιχνίδι της διεκδίκησης της παραμονής. Εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα, εμένα ήταν μια σημαντική εμπειρία, γιατί σε έναν προπονητή είναι καλό να μην δουλεύει σε ομάδες της κορυφής, αλλά να πάει και σε μια ομάδα, που είναι προς τον πάτο της βαθμολογίας. Γιατί και από εκεί βλέπει κάποια πράγματα διαφορετικά στο ποδόσφαιρο. Για μένα ήταν μια πολύτιμη εμπειρία, αυτή της φετινής συνεργασίας μου με τον Απεραντιακό. Έλυσα τα χέρια του προέδρου, του είπα εάν θέλει να κάνει περικοπές και λύθηκαν όλα ομαλά και το οικονομικό και όλα.»