Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Μάκης Κουτρούλιας : «Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από το Καρπενήσι»

Φόρεσε την φανέλα του Βελουχίου την περίοδο 2007-2008, όπου τότε η Καρπενησιώτικη ομάδα παρέμεινε για 2η συνεχή χρονιά στην κατηγορία. Την Κυριακή επιστρέφει στο Καρπενήσι σαν αντίπαλος. Ο λόγος για τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό του Οικονόμου Τσαριτσάνης Μάκη Κουτρούλια.
Ο Καρδιτσιώτης ποδοσφαιριστής μίλησε στο “Evrytania Sport”, για την Κυριακάτικη αναμέτρηση της ομάδας του στο Καρπενήσι. Αισιοδοξεί ότι ο Οικονόμος θα φύγει νικητής από το Καρπενήσι και θα συνεχίσει την πορεία του προς τον τίτλο.
Επίσης μας μιλάει για την χρονιά, που έζησε στο Καρπενήσι και είναι αρκετά χαρούμενος που θα βρεθεί και πάλι στην Ευρυτανική πρωτεύουσα.
Ο Μάκης Κουτρούλιας ήταν από τα βασικά στελέχη της τότε ομάδας του ΑΠΟΚ. Στην συνέχεια μετακόμισε στην Κρήτη και στην Ιεράπετρα, όπου αρχικά αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Ιεράπετρας και στην συνέχεια στον ΟΦ Ιεράπετρας. Το καλοκαίρι επέστρεψε στον 4ο όμιλο και παίζει στον πρωτοπόρο Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Evrytania Sport : Μάκη σε καλωσορίζουμε στην σελίδα του “Evrytania Sport”. Την Κυριακή η ομάδα σου δίνει ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απεραντιακό στο Καρπενήσι.
Μάκης Κουτρούλιας : Παναγιώτη και εγώ καλώς σε βρίσκω, συγχαρητήρια για την καινούργια σου προσπάθεια. Όσον αφορά το παιχνίδι, θα είναι ένα δύσκολο ματς. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση σαν ομάδα. Θα είναι δύσκολο όμως, γιατί δεν ξέρουμε πως θα είναι οι συνθήκες, λόγω καιρού και γηπέδου. Η ομάδα του Απεραντιακού προσπάθησε να κάνει κάτι καλό, με ένα νέο προπονητή και γενικά παλεύει όλα τα ματς.  Το ίδιο θα κάνει και με εμάς. Πιστεύω ότι με την κατάλληλη προσπάθεια και με σοβαρότητα θα το κερδίσουμε το ματς.

Evrytania Sport : Έχει κριθεί ο τίτλος κατά την γνώμη σου; Έχει γείρει υπέρ της ομάδας σου της Τσαριτσάνης;
Μάκης Κουτρούλιας : Δεν θα το έλεγα ότι έχει κριθεί. Έχουμε μια σημαντική διαφορά, αλλά υπάρχουν ακόμα ματς. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με σοβαρότητα και όταν και μαθηματικά τερματίσουμε τότε μπορούμε να πούμε ότι έχουμε φτάσει στο πρωτάθλημα.

Evrytania Sport : Έχεις φορέσει μια χρονιά την φανέλα του Βελουχίου. Πως νοιώθεις τώρα που έρχεσαι σαν αντίπαλος στο Καρπενήσι απέναντι όμως τώρα σε μια άλλη ομάδα;
Μάκης Κουτρούλιας : Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από το Καρπενήσι. Έχω ζήσει έναν χρόνο σε αυτή την πόλη, πέρασα ευχάριστα με την ομάδα, με τον κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος γενικά, θέλω να βρω παλιούς φίλους και παλιούς συμπαίκτες αν τύχει. 

Επιμέλεια : Παναγιώτης Κολλημένος
Φωτογραφία : www.oikonomos.gr