Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Κρέντη-Μυρίκη 1-2

Με δυο καταπληκτικά τέρματα του Κώστα Σταμούλη στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Μυρίκης έκανε την μεγάλη ανατροπή και επικράτησε της Κρέντης εκτός έδρας με σκορ 1-2.
Η Μυρίκη του Βασίλη Φούκα παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της 4αδας μετά την επική ανατροπή, που έκανε στο τελευταίο 10λεπτο της αναμέτρησης. Η νίκη ήρθε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο δεύτερο μέρος οι «κόκκινοι» βελτίωσαν την απόδοση τους και έφτασαν στην επικράτηση.
Η Κρέντη του Χρήστου Καλαμπάκα αγωνίστηκε χωρίς πολλούς βασικούς ποδοσφαιριστές. Πήρε κεφάλι στο σκορ στο 1ο μέρος, όμως όλα ανατράπηκαν στα τελευταία λεπτά. Για 20 λεπτά περίπου οι γηπεδούχοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο εξ αιτίας αποβολής του Νίκου Βούρτσα.
Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση και οι δυο ομάδες, αφού ο Κολοκώτσιος απέβαλλε πλην του Βούρτσα Ν.  και τον Τσιλιμέκη.
Η Μυρίκη παρέμεινε μόνη στην 5η θέση έχει 17 βαθμούς και βρίσκεται μόλις έναν βαθμό κάτω από την 4η θέση. Η Κρέντη παρέμεινε στην 8η θέση με 11 βαθμούς.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο γήπεδο του Κερασοχωρίου και ήταν στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας. Το ματς ήταν κακό ποιοτικά και δεν είχε καλό ρυθμό, αφού διακόπτονταν συνέχεια από σφυρίγματα για φάουλ.

Α΄ μέρος


Μπροστά στο σκορ η Κρέντη
Η ομάδα του Χρήστου Καλαμπάκα προηγήθηκε με αυτογκόλ και πήγε προηγούμενη στο ημίχρονο στα αποδυτήρια.

Οι καλύτερες φάσεις
21΄ : Ο Βούρτσας Γ. σέντραρε παράλληλα και ο Μάκκας Ε. δεν βρήκε εξ επαφής την μπάλα, με τον Λυρούδια να μπλοκάρει.
24΄ : Σουτ του Σιταρά πέρασε άουτ.
29΄ : Ο Μπισμπίκης έβγαλε την μπαλιά για τον Βούρτσα Γ., που βρέθηκε απέναντι στον Λυρούδια, σούταρε, αλλά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων απέκρουσε σε κόρνερ.
32΄ : Ο Βούρτσας Γ. εκτέλεσε κόρνερ, οι αμυντικοί της Μυρίκης μπερδεύτηκαν, συγκεκριμένα Λέντζος και Ζαχαράκης πήδηξαν μαζί στον αέρα με τον δεύτερο με κεφαλιά προς τα πίσω να πετυχαίνει άθελα του αυτογκόλ (1-0). Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ του Τσιγαρίδα πάνω στον Λέντζο.
39΄ : Ο Βούρτσας Ν. εξύβρισε τον Ράπτη της Μυρίκης (Τον αποκάλεσε ηλίθιο) και αποβλήθηκε από τον διαιτητή Κολοκώτσιο, αφήνοντας την Κρέντη με 10. Οι γηπεδούχοι θεώρησαν υπερβολικά αυστηρή την απόφαση του ρέφερι.

Β΄ μέρος

Μεγάλη ανατροπή με δυο καταπληκτικά γκολ του Σταμούλη
Ο 21χρονος Κώστας Σταμούλης της Μυρίκης ήταν ο πρωταγωνιστής στην επανάληψη. Με δυο πανέμορφα τέρματα χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Οι καλύτερες φάσεις
61΄ : Ο Τσιλιμέκης αντίκρισε 2η κίτρινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα σε αντίπαλο και αποβλήθηκε. Η αριθμητική ισορροπία επανήλθε ξανά.
64΄ : Κεφαλιά του Λιάγκα από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Κρέντης.
69΄ : Ο Σιταράς βρέθηκε τετ α τετ με τον Ντάλλα, αλλά απώλεσε μοναδική ευκαιρία, πλασάροντας πάνω από το τέρμα των γηπεδούχων.
72΄ : Ο Λιάγκας έβγαλε σέντρα και το γυριστό σουτ του Καρβέλη από κοντά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
75΄ : Σουτ του Καρβέλη από καλή θέση μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
79΄ : Ο Σταμούλης με πραγματικό «κεραυνό» από απόσταση περίπου 40 μέτρων έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Ντάλλα και ισοφάρισε σε 1-1 με ένα καταπληκτικό τέρμα.
82΄ : Πλασέ του Καρβέλη πέρασε άουτ.
84΄ : Ο νεαρός Μπισμπίκης από δεξιά βρέθηκε τε τα τετ με τον Λυρούδια, πλάσαρε αδύναμα, με τον τερματοφύλακα των «κόκκινων» να μπλοκάρει.
92΄ : Ο Σταμούλης από τα όρια της μεγάλης περιοχής με χαμηλό σουτ στην δεξιά γωνία του Ντάλλα χάρισε την νίκη στην ομάδα του, «γράφοντας» το τελικό 1-2.


Κίτρινες κάρτες
Μπύρος Σ., Φούκας

Δηλώσεις προπονητών

Χρήστος Καλαμπάκας (Κρέντη) : « Έγινε ένα παιχνίδι ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες. Είχαμε βασικές ελλείψεις στον κορμό μας, στην άμυνα και στα χαφ. Προσπαθήσαμε και προηγηθήκαμε στο σκορ. Στην συνέχεια μείναμε με 10 παίκτες και πιστεύω ότι αυτό μας στοίχισε. Οι αντίπαλοι έβαλαν δυο καθοριστικά και όμορφα γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Προχωράμε μπροστά και θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλή παρουσία στα επόμενα ματς. Πλέον βγήκαμε και εκτός διεκδίκησης της 4αδας, ενώ με νίκη θα μπορούσαμε να ήμασταν και εμείς μέσα στην διεκδίκηση της 4αδας. Συνεχίζουμε και θα κάνουμε τον απολογισμό μας στο τέλος.»

Βασίλης Φούκας (Μυρίκη) : «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σκληρό και κακό ποιοτικά. Δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό στο παιχνίδι μας και βρεθήκαμε να χάνουμε από ένα αυτογκόλ στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος πιέσαμε τον αντίπαλο και καταφέραμε στο τέλος να ανατρέψουμε το σκορ και να κερδίσουμε το παιχνίδι με δυο υπέροχα γκολ. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά και να ευχηθώ στον αντίπαλο καλή συνέχεια

Συνθέσεις ομάδων

Κρέντη (Χρήστος Καλαμπάκας) : Ντάλλας Α., Ντάλλας Σ.(63΄ Τσέτσος), Μπύρος Σ., Τσιγαρίδας(54΄ λ.τρ. Περούλας Γ.), Ντάλλας Ι., Μάκκας Ε.(93΄ λ.τρ. Καζάκος Π.), Μπισμπίκης, Μπύρος Ε., Μάκκας Κ.(Σ), Βούρτσας Γ., Βούρτσας Ν.

Μυρίκη (Βασίλης Φούκας) : Λυρούδιας, Παχής(60΄ Λιάγκας Η.), Τσιούμας(83΄ Φούκας), Λέντζος, Κολόκας, Τσιλιμέκης, Ράπτης, Σταμούλης, Σιταράς, Ζαχαράκης, Καρβέλης

Διαιτητής : Λάμπρος Κολοκώτσιος (Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Ηλίας Γαλάνης (Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Γρηγόρης Πολυχρόνης (Ευρυτανίας)