Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Κώστας Αρουτίδης : «Μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στην Ελασσόνα»

Την πίστη του και την αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή στην Ελασσόνα εξέφρασε με δηλώσεις του ο 26χρονος επιθετικός του Απεραντιακού Κώστας Άρουτιδης.
Ο πρώτος σκόρερ του Απεραντιακού με 5 τέρματα μίλησε στο “Evrytania Sport” . Παρόλα τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να ανακάμψει, κάνοντας μια νέα αρχή στο παιχνίδι της Κυριακής στην Ελασσόνα.

Evrytania Sport : Κώστα θα θέλαμε να μας πει δυο λόγια για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής στην Ελασσόνα. Πιστεύεις ότι μπορείτε να αποσπάσετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα;
Κώστας Αρουτίδης : Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Έχουνε μείνει 12 τελικοί. Την Κυριακή αρχίζει ο πρώτος τελικός. Έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα, τώρα είμαστε αναγκασμένοι να τρέξουμε. Η Ελασσόνα είναι δύσκολη ομάδα, εμείς όμως πάμε μόνο για το διπλό, δεν μας συμφέρει κανένα άλλο αποτέλεσμα. Στην χειρότερη περίπτωση θέλουμε την ισοπαλία και σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμαστε την ήττα. Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα .Έχουμε καλό υλικό, καλούς ποδοσφαιριστές.

Evrytania Sport : Υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα δηλαδή για το παιχνίδι της Κυριακής.
Κώστας Αρουτίδης : Ναι υπάρχει πολύ αισιοδοξία. Έχουμε καλή ομάδα, με πολλούς αξιόλογους παίκτες. Πιστεύω ότι μπορούμε ένα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Evrytania Sport : Υπάρχουν δυο τιμωρημένοι την Κυριακή ο Κατσίκας και ο Ντότσικας, ενώ ο Ζήσιμος είναι αμφίβολος. Θα σας επηρεάσουν αυτές οι απουσίες;
Κώστας Αρουτίδης : Σίγουρα είναι παίκτες που βοηθάνε την ομάδα. Έχουμε όμως ενισχυθεί και με μεταγραφές. Όλα τα παιδιά βοηθάνε πολύ. Όλοι μαζί μπορούμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Evrytania Sport : Οι τελευταίες δυο ήττες σας έχουν επηρεάσει αρνητικά;
Κώστας Αρουτίδης : Μας έχουν επηρεάσει σίγουρα πάρα πολύ. Ειδικά η ήττα στο Πετρωτό, όπου χάσαμε 3 σίγουρους βαθμού,ς σε ένα ματς δικό μας. Είμαστε αυτόχειρες θα έλεγα, αυτοκτονήσαμε τότε εκεί. Μετά στο παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο μπήκαμε σαφώς επηρεασμένοι από την ήττα στο Πετρωτό. Από εδώ και πέρα χρειάζεται τρέξιμο.