Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Για μια νέα αρχή στην Ελασσόνα

Να ξεκινήσει την δικιά του αντεπίθεση θέλει την Κυριακή η ομάδα του Απεραντιακού. Οι δυο απανωτές ήττες με Πετρωτό και Ρήγα Φεραίο έφεραν την ομάδα της Ευρυτανίας αρκετά κάτω από την γραμμή της παραμονής.
Το ματς της Κυριακής στην Ελασσόνα είναι μια ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή η ομάδα της Ευρυτανίας.
Ο Απεραντιακός την Κυριακή ταξιδεύει στην μακρινή Ελασσόνα, όπου και θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.
Η συνάντηση θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής. Η ΕΠΟ όρισε διαιτητή τον Κωνσταντίνο Πανυτσίδη από την Κοζάνη με βοηθούς τον Αστέριο Σύκο και την Παναγιώτα Στρίφα από τον ίδιο σύνδεσμο.
Η ομάδα της Ευρυτανίας βρίσκεται σε δυσμενή βαθμολογική θέση. Είναι στην 13η θέση με 11 βαθμούς, 6 λιγότερους από το όριο της παραμονής.

Αρκετές προπονήσεις στο γήπεδο του Αλεξάνδρα
Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί(Η προπόνηση θα γίνει στο Δημοτικό στάδιο). Οι προπονήσεις από την Τετάρτη μέχρι και χτες Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο του ξενοδοχείου Αλεξάνδρα στον δρόμο προς Ποταμιά. Τα γήπεδα στο Καρπενήσι(Δημοτικό στάδιο και Αθλητικό κέντρο) είχαν σκεπαστεί από αρκετό χιόνι.

Τιμωρημένοι Ντότσικας και Κατσίκας
Δυο προβλήματα λόγω τιμωριών «πονοκεφαλιάζουν» τον Δημήτρη Παναγιώτου. Δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον κεντρικό αμυντικό Χρήστο Κατσίκα και στον αριστερό μπακ Βασίλη Ντότσικα. Αμφότεροι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ρήγα Φεραίο συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους την Κυριακή.

Διάταση στον προσαγωγό ο Ζήσιμος
Συνεχίζει να έχει πρόβλημα τραυματισμού ο 19χρονος αριστερός μπακ-χαφ Ντίνος Ζήσιμος. Ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής υπέστη πριν από μερικές ημέρες διάταξη στον προσαγωγό και η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής είναι δύσκολη.

Δοκίμασε τον επιθετικό Πανουσάκη
Οι Απεράντιοι δοκίμασαν τον επιθετικό Γιώργο Πανουσάκη. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε Πέρυσι στο Χαϊδάρι και στην Β΄ εθνική, αλλά το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και από τότε δεν αγωνίστηκε σε καμία ομάδα. Προπονήθηκε με την ομάδα, αλλά τελικά δεν άφησε καλές εντυπώσεις και έτσι δεν προχώρησε η μεταγραφή του. Μάλιστα δοκιμάστηκε την Τετάρτη και δεν προπονητικό διπλό με τα Άγραφα(0-0 και είχε διάρκεια 40 λεπτά). Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη ποδοσφαιριστή. Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου.

Η Ελασσόνα
Σταθερό και δυνατό σύνολο παρουσιάζει φέτος η ομάδα του Κώστα Κολομητρούση. Η Ελασσόνα «φιγουράρει» στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 19 βαθμούς. Στο ματς της Κυριακής δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι τιμωρημένοι ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Βαλαώρας(Γιος του παλιού άσσου της ΑΕΛ Γιάννη) και Χρήστος Νάτσης.

Απέκτησε Παλάσκα και δυο μικρούς
Πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε η Ελασσόνα τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα προχώρησε στην απόκτηση 3 ποδοσφαιριστών. Στην Ελλασόνα μεταγράφηκε ο 25χρονος Θανάσης Παλάσκας, ο οποίος αγωνίζονταν στον Εθνικό Αστέρα. Ο ποδοσφαιριστής στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη, Πανιώνιο, Αιγάλεω και Νίκη Βόλου. Στην Ελασσόνα θα αγωνίζεται και ο 17χρονος αμυντικός Βασίλης Τέγος, που έπαιξε στους μικρούς της Λάρισας. Τελευταίο απόκτημα της Λαρισινής ομάδας είναι ο Λεωνίδας Κωστούλας από τον Τύρναβο.

Διπλό στον πρώτο γύρο με τέρμα του Βαϊτση
Σπουδαίο διπλό είχε πετύχει την 2η αγωνιστική στο Καρπενήσι η ομάδα της Ελασσόνας. Επικράτησε του Απεραντιακού με 0-1 χάρις σε γκολ του Τζόναθαν Βαϊτση στο 54ο λεπτό.

Οι δυο ομάδες είχαν αγωνιστεί με τους εξής ποδοσφαιριστές :

Απεραντιακός (Δημήτρης Τσιγαρίδας) : Τσάμης, Διαμάντης, Ζήσιμος(62΄ Σαϊτης), Τλούπας(67΄ λ.τρ. Μπισμπίκης Δ.), Κατσίκας, Ντότσικας(66΄ Φύκας), Κεφαλίδης, Μπουμπουρής, Πλατάκης, Γεωργακόπουλος, Νταβαρίνος Α.

Ελασσόνα (Κώστας Κολομητρούσης) : Νούσιας, Γκρέτσης, Λιόλιος(70΄ Ξεφτέρης), Θανάσης, Κοτούμπας, Φόλλας, Χάμος, Μολάς, Βαλαώρας(67΄ Σιαμαντούρας), Τζόλας, Βαϊτσης(77΄ Φλώρος)

Οι σκόρερ της Ελασσόνας

Βαΐτσης
3
Βαλαώρας
2
Χάμος
2
Κατσαβός
2
Τζόλας
2
Φλώρος
1
Λιόλιος
1
Φόλλας
1
Κουμπούρας
1