Οι “πράσινοι” θα μεταβούν αύριο, Δευτέρα, 14/7, στο Καρπενήσι όπου θα παραμείνουν μέχρι και το Σάββατο, 26/7, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους!
Με δυο προπονήσεις, που πραγματοποιήθηκαν πρωί-απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της Π.Α.Ε., στον Άγιο Σπυρίδωνα, ολοκληρώθηκε χθες (Σάββατο, 12/7) το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των παιχτών του Λεβαδειακού, ενόψει της σεζόν 2025-2026, στην οποία η ομάδα θα λάβει και πάλι μέρος στο πρωτάθλημα της “Stoiximan Super League” όπως και στο κύπελλο επαγγελματιών Ελλάδας το οποίο έχει και νέο φορμάτ!
Σήμερα (Κυριακή, 13/7) οι “πράσινοι” ξεκουράζονται καθώς κάνουν χρήση του ρεπό που τους έδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος, αλλά ταυτόχρονα ετοιμάζουν και τα πράγματά τους μιας και αύριο (Δευτέρα, 14/7) θα μεταβούν στο Καρπενήσι.
Η πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα είναι η βάση τους για τις επόμενες 12 ημέρες αφού εκεί θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
Το Καρπενήσι είναι ένα πολύ γνώριμο μέρος για τους “πράσινους” καθώς εκεί πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους τα τελευταία χρόνια!
Κατά την διάρκεια της παραμονής τους εκεί θα δώσουν και φιλικά ματς με ομάδες που θα βρίσκονται επίσης εκεί το ίδιο χρονικό διάστημα!
Τα φιλικά ματς
Αρχικά την Κυριακή, 20 Ιουλίου, συμμετέχοντας σε τουρνουά με την ομάδα του Παναιτωλικού, με την οποία συναντιούνται για πολλοστή φορά (φωτο κι από το περσινό φιλικό) και με την ομάδα της νεοφώτιστης στην κατηγορία Α.Ε. Κηφισιάς.
Την Παρασκευή, 25 Ιουλίου, νέο φιλικό ματς και πάλι με αντίπαλο την ομάδα του Αγρίνιου.
Το Σάββατο, 26 Ιουλίου, η ομάδα θα επιστρέψει στη βάση της.
Το μεγάλο φιλικό με Μπολόνια (2/8)
Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή, 1η Αυγούστου, η ομάδα θα μεταβεί στην Ιταλία για τον φιλικό αγώνα το Σάββατο, 2/8, με την Μπολόνια στο προπονητικό κέντρο των κυπελλούχων Ιταλίας («Niccolò Galli»).
Φιλανθρωπικό τουρνουά Βόλου (10-12/8)
Το τριήμερο, Κυριακή 10, Δευτέρα 11 και Τρίτη 12 Αυγούστου, οι “πράσινοι” θα συμμετάσχουν στο φιλανθρωπικό τουρνουά που θα διεξαχθεί και φέτος στο “Πανθεσσαλικό” στάδιο του Βόλου και το οποίο έχει σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Κυριακή 10 Αυγούστου
Ημιτελικοί
1.Α.Ε.Λ. – Λεβαδειακός
2.Ν.Π.Σ. “Βόλος” – Πανσερραϊκός
Τρίτη, 12 Αυγούστου 2025
Μικρός τελικός
Ηττημένη αγώνα 1 – Ηττημένη αγώνα 2
Μεγάλος τελικός
Νικήτρια αγώνα 1 – Νικήτρια αγώνα 2
Οι “πράσινοι” θα επιστρέψουν στην βάση τους την Τρίτη, 12/8.
…και μετά κύπελλο!
Από εκεί κι έπειτα η προετοιμασία της ομάδας θα μπει στην… “τελική ευθεία” μιας και η πρώτη “επίσημη” υποχρέωσή της στην σεζόν είναι προγραμματισμένη για το σαββατοκύριακο, 19-20/8, που έχει οριστεί από την Ε.Π.Ο. να διεξαχθούν οι αγώνες της Α’ φάσης – προκριματικός γύρος, του Κυπέλλου Ελλάδας που, όπως προαναφέραμε, στη σεζόν 2025-2026 θα διεξαχθεί με νέο φορμάτ
https://starsports.gr/2025/07/11/i-prokiryxi-tou-kypellou-elladas-betsson-2025-2026/