Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2026

Μπασκετικές Προβλέψεις(6/11)

 

Αγαπητοί αναγνώστες κι αναγνώστριες με επιτυχία συνεχίζεται η πορεία της στήλης μας και σήμερα θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα.


Ο Ολυμπιακός προέρχεται από το 2/2 της διπλής αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα και φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης. Η απώλεια - σοκ του Μοντέρο για τους επόμενους μήνες και η τιμωρία του Ντόρσεϊ που εξακολουθεί να υφίσταται έχουν δυσκολέψει το ροτέισιον της ομάδας στα γκαρντ. Αναμένεται όμως στην αναμέτρηση με τους Σέρβους να επιστρέψει ο Φουρνιέ,ενώ είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τους ερυθρόλευκους το νέο απόκτημα,ο Τζον Κόντσαρ, ένα παιδί με πολύ αθλητικότητα κι έφεση στα αμυντικά καθήκοντα και το ριμπάουντ. Ο κόουτς Μπαρτζώκας προετοιμάζει το σύνολό του για μία ακόμη καλή εμφάνιση, ενώ ψάχνει και στην αγορά για ένα περιφερειακό παίκτη που θα πλαισιώσει τους υπάρχοντες.

Ο Ερυθρός Αστέρας προσπαθεί να βρει τον καλό του εαυτό. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα του Βελιγραδίου έχει πολλές δυνατότητες αλλά μέχρι στιγμής παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοση της. Ο κόουτς Ναβάρο δοκιμάζει σχήματα και πεντάδες, χρειάζεται όμως λίγος χρόνος για να φανεί ποιο μπορεί να είναι το ταβάνι στη φετινή περίοδο. Με μπροστάρη τον Κρις Τζόουνς,ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση,θα προσπαθήσουν οι Σέρβοι για το καλύτερο στη Sunel Arena. 

Περιμένουμε να παρακολουθήσουμε έναν ενδιαφέρον αγώνα, όπως μας έχουν συνηθίσει οι δύο αντίπαλοι,με τον Ολυμπιακό να έχει το προβάδισμα,όντας πιο έτοιμος και πιο ποιοτικός τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - 5.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85...

  

 

 

Eπιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)