Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2026

Στο Καρπενήσι η Deree Soccer Academy

 

Deree Soccer Academy


Η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά! 💙

Χθες, οι αγωνιστικές ομάδες Κ17 & Κ15 της Deree Soccer Academy αναχώρησαν για το Καρπενήσι, όπου πραγματοποιούν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν.

Την αποστολή συνοδεύουν ο Επικεφαλής Προπονητής Παναγιώτης Καγκαράκης και οι Προπονητές Μιχάλης Παπαδόπουλος και Γιώργος Τζίτζης. 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές καθημερινές προπονήσεις, sessions στο γυμναστήριο και video analysis, με στόχο την καλύτερη δυνατή αγωνιστική και φυσική κατάσταση των αθλητών μας.

Η αποστολή φιλοξενείται στο Montana Hotel & Spa, με το γυμναστήριο του ξενοδοχείου να αποτελεί μέρος του προγράμματος προετοιμασίας.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, σε ιδανικές συνθήκες για μια απαιτητική και ουσιαστική pre-season.

Η δουλειά ξεκίνησε. Η νέα σεζόν είναι μπροστά μας!