Με εμφατικό τρόπο πέρασε από την έδρα της Αναγέννησης Δυτικής Φθιώτιδας ο Αίολος 2025, επικρατώντας με σκορ 0-4, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Β’ Φθιώτιδας.
Ρεπορτάζ + φωτογραφίες: Δημήτρης Ντελέζος
Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν από νωρίς τις βάσεις της νίκης, ανοίγοντας το σκορ στο 11ο λεπτό με τον Βασίλειο Τριανταφυλλόπουλο για το 0-1. Στο 28’ ο Χριστόδουλος Μισύρης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, ο Κωνσταντίνος Νεοφώτιστος πήρε… φωτιά και με δύο προσωπικά γκολ στο 55’ και στο 70’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4, «κλειδώνοντας» τη νίκη για τον Αίολο 2025.
Έτσι, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε μία άνετη επικράτηση, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά τους στην αναμέτρηση.
Πηγή: www.lamiasports.com
