Τετάρτη 29 Απριλίου 2026

Όλο το Καρπενήσι στο πόδι για το μεγάλο όνειρο


Η πόλη μας ζει και αναπνέει για μια στιγμή που πριν από λίγα χρόνια έμοιαζε με άπιαστο όνειρο. Η γυναικεία ομάδα Futsal του Καρπενησίου, μετά τον  θρίαμβο με 2-4 μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού, ετοιμάζεται να σφραγίσει την πρόκριση στον Μεγάλο Τελικό του Πρωταθλήματος!
Αυτό το Σάββατο 2 Μαΐου στις 15:00, το Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου δεν θα είναι απλώς ένα γήπεδο· θα είναι η καρδιά μιας ολόκληρης πόλης που χτυπά δυνατά για τα κορίτσια της. Μετά το εντυπωσιακό «διπλό» στην Αθήνα, η ομάδα μας κρατά την τύχη στα χέρια της, διεκδικώντας πλέον με αξιώσεις την παρουσία της σε δύο τελικούς (Πρωτάθλημα και Κύπελλο)!

«Οι παίκτριές μας είναι έτοιμες»
Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξο. Οι παίκτριές μας, με την ψυχολογία στα ύψη και την ποιότητά τους να ξεχειλίζει, είναι έτοιμες να δώσουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους. «Η ομάδα ζει και αναπνέει για αυτό το ματς», λένε χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του συλλόγου.

Κάλεσμα για «Βροντερό Παρών»
Οι αθλήτριες, το επιτελείο και η διοίκηση της ομάδας απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε Ευρυτάνα, σε κάθε φίλαθλο, σε κάθε οικογένεια.
Πότε: Σάββατο 2 Μαΐου, 15:00
Πού: Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου (2ος Ημιτελικός)
Είσοδος: Ελεύθερη 

Δεν είναι απλώς ένας αγώνας. Είναι η επιβράβευση της προσπάθειας αυτών των κοριτσιών που έβαλαν το Καρπενήσι στον χάρτη του κορυφαίου γυναικείου αθλητισμού.
Το Σάββατο δεν λείπει κανείς. Γινόμαστε ο 6ος παίκτης, γεμίζουμε το γήπεδο και σπρώχνουμε την ομάδα μας στον τελικό!