Κυριακή 26 Απριλίου 2026

Σφύριξε Μουζάκι-Σέλλανα ο Δροσίνης


Στο Μουζάκι η τοπική ΑΕΜ φιλοξένησε τον ΑΟ Σελλάνων σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική των playoffs της Α' ΕΠΣΚ.

Η "κιτρινόμαυρη" ομάδα πραγματοποιώντας ακόμη μια θετική εμφάνιση, κατάφερε αυτή τη φορά να τη συνδυάσει με τρίποντο, το πρώτο στο μίνι πρωτάθλημα τίτλου, υποχρεώνοντας μάλιστα τον αντίπαλο στην πρώτη του ήττα.

Η ΑΕΜ νίκησε δίκαια με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Γκαντιάς στο 28ο λεπτό, μείωσε στους 4 από την κορυφή και θα πάει την Τρίτη στο Προάστιο να παίξει ακόμη έναν τελικό.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, όπου βρήκαν και το γκολ νίκης, νωρίς στην επανάληψη ο Ιωάννου έφτασε κοντά στο δεύτερο τέρμα, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο ΑΟΣ ανέβασε "στροφές" πλησίασε στην ισοφάριση σε 2-3 περιπτώσεις, όμως τελικά έφυγε χωρίς βαθμό από το Μουζάκι.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μπρισίμη απέδειξε ότι μπορεί να παλέψει στα ίσια για τον τίτλο και θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για αυτόν τον στόχο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ΑΕΜ στα τελευταία λεπτά του αγώνα έπαιξε με δέκα παίκτες καθώς τραυματίστηκε ο Γιαννούλας και είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές.

Από την άλλη μεριά το σύνολο του Λάμπρου Καλογεράκη παραμένει στην κορυφή με συγκάτοικο πλέον τον Ατρόμητο Παλαμά και έχοντας δυο από τα τρία ματς που απομένουν στο Προάστιο έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Πηγή: www.karditsasport.gr