Δευτέρα 9 Μαρτίου 2026

ΑΠΟΚ Βελούχι: «Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας»


Σε μια κίνηση διαμαρτυρίας, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΚ Βελούχι βάζει τίτλους τέλους (;) στη φετινή πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, "καταγγέλλοντας" τη διοργανώτρια αρχή για άνιση μεταχείριση και αθέτηση των συμφωνηθέντων. 

Η ανακοίνωση του συλλόγου που απευθύνεται στην ΕΠΣ Ευρυτανίας και έχει ως τίτλο: 'ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ"

"Σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΑΠΟΚ αποφασίσαμε να στείλουμε το παρόν στο σαιτ Evrytania Sport, για να ενημερωθούν οι απανταχού φίλοι του συλλόγου μας. Μιας και δεν ξέρετε τι θα πουν οι λέξεις ισονομία και διαφάνεια και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ σας ενημερώνουμε ότι στις 26 Οκτωβρίου 2025 στο σάιτ του Evrytania Sport κάναμε μια δήλωση. Έπρεπε να την κάνουμε πράξη τότε. Από 2 Φεβρουαρίου 2026 μας στείλατε το πρόγραμμα μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Στις 6 Μαρτίου 2026 μετά από έναν μήνα αναβάλλατε το παιχνίδι Φραγκίστα-Τυμφρηστός, επειδή δεν μπορούσε να αγωνιστεί μια εκ των δυο ομάδων.
Ξεχάσατε να βάλετε τη λέξη τροποποίηση. Τώρα μπορείτε λοιπόν χωρίς εμάς και αφού δεν κρατήσατε ούτε τη συμφωνία που κάναμε πριν 1,5 χρόνο (Παρουσία όλων) λόγω ειδικών αναγκών να παίζουμε μόνο Κυριακή και μας βάλατε με το έτσι θέλω Σάββατο να παίξουμε. Φτιάξτε τη βαθμολογία χωρίς εμάς και δώστε το κύπελλο όπου και όπως θέλετε. Εμείς εξάλλου έχουμε 14 πρωταθλήματα, 19 κύπελλα και 12 παρουσίες στη Δ΄ Εθνική."
Το Δ.Σ. του ΑΠΟΚ