Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2025

Σημαντική ενίσχυση με Παπαβασιλείου στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου


Μία σπουδαία προσθήκη για τη θέση του τερματοφύλακα ολοκλήρωσε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον 31χρονο Κύρο Παπαβασιλείου, ενισχύοντας με εμπειρία και αξιοπιστία τη νευραλγική αυτή θέση ενόψει της επιστροφής της στην Α’ ΕΠΣΑ.

Ο Παπαβασιλείου διαθέτει μακρά πορεία στις εθνικές κατηγορίες και όχι μόνο με σταθερές παρουσίες και πρωταγωνιστικό ρόλο σε συλλόγους της Γ’ Εθνικής και των τοπικών κατηγοριών. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Διγενή Λακκώματος και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα του Αετού Βαρβάρας, του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου, του Αγροτικού Αστέρα και της Αμβρυσσέας Διστόμου, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, στον Αστέρα Ακροποτάμου, στον ΠΟ Μουδανιών και στον ιστορικό Κιλκισιακό.

Με παραστάσεις από πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου και συμμετοχές σε ομάδες με υψηλές απαιτήσεις, ο έμπειρος πορτιέρο φέρνει σιγουριά, προσωπικότητα και καθοδήγηση στα μετόπισθεν των «γλάρων».

Η Θύελλα Αγίου Δημητρίου επιστρέφει φέτος στα "σαλόνια" της Α' ΕΠΣΑ, μετά την κατάκτηση του τίτλου στον 3ο όμιλο της Β' κατηγορίας, και ο Παπαβασιλείου αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους πυλώνες της προσπάθειας για μια σταθερή και ανταγωνιστική παρουσία στο νέο πρωτάθλημα.

 Πηγή:soccerlive.gr