To Ράλλυ Ακρόπολις είναι το τελευταίο σε σειρά από τρία σκληρά χωμάτινα ράλλυ. Είναι η πρώτη φορά που ο εθνικός μας αγώνας διεξάγεται το καλοκαίρι από τότε που επέστρεψε στο καλεντάρι του WRC το 2021.
'Iσως στην τελευταία έκδοση του ράλλυ με επίκεντρο τη Λαμία για το άμεσο μέλλον, το φετινό Ακρόπολις θα ξεκινήσει και πάλι από την Αθήνα, κατευθυνόμενο προς το Λουτράκι την Παρασκευή, και από εκεί προς τη Λαμία μέσω των ειδικών διαδρομών Στείρι και Θήβα στη Βοιωτία. Το Σάββατο ο αγώνας μεταφέρεται στη Φθιώτιδα και τη Φωκίδα, ενώ την Κυριακή η ολοκαίνουργια διαδρομή του Σμοκόβου περνά για πρώτη φορά από το 1997 από τη Θεσσαλία.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε μήκος έκδοση του αγώνα τα τελευταία 12 χρόνια, περιλαμβάνοντας κλασικές ειδικές όπως η Παύλιανη, οι Καρούτες και ο Ταρζάν, αλλά όχι το Ελευθεροχώρι.
Διαβαστε την συνεχεια εδω