Τετάρτη 14 Μαΐου 2025

Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία – Το “αντίο” με πέναλτι του Ζαλοκώστα


Η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία έκλεισε τη σεζόν με ψηλά το κεφάλι. Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, οι νεαροί ποδοσφαιριστές επικράτησαν με σκορ 1-0, σε έναν αγώνα που είχε περισσότερο συναισθηματικό χαρακτήρα παρά βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ζαλοκώστας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο ίδιος κέρδισε το πέναλτι, δείχνοντας αποφασιστικότητα και πάθος – χαρακτηριστικά που σημάδεψαν τη φετινή του πορεία παρά τις δυσκολίες.

Παρά τον υποβιβασμό, η εμφάνιση αυτή λειτούργησε ως μια μικρή «κάθαρση» για την ομάδα, η οποία έδειξε μαχητικότητα μέχρι τέλους. Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και οι άνθρωποι του συλλόγου έζησαν έντονα τις τελευταίες στιγμές της σεζόν, με τη νίκη να λειτουργεί ως ένα αξιοπρεπές “αντίο” στην κατηγορία.

Έτσι, κλείνει ένας κύκλος και για την Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία, με την ελπίδα η νέα σελίδα να φέρει ανασυγκρότηση, ανανέωση και επιστροφή στις επιτυχίες.

Η διαιτητική τριάδα αποτελούνταν από τους: Βασίλη Κορμανο, Σεραφείμ Οικονόμου και Δημήτρη Γιαννιώτη από την Ευρυτανία.

 



 

Πηγή: www.lamiara.gr