Μια ξεχωριστή εμπειρία περιμένει τα κορίτσια στο Καρπενήσι, καθώς το UEFA Playmakers, το πρωτοποριακό πρόγραμμα ποδοσφαίρου εμπνευσμένο από τη μαγεία της Disney, έρχεται στην πόλη!
Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Απριλίου, από 16:30 έως 17:30, στο γήπεδο του Γυμνασίου Καρπενησίου, σε συνεργασία με την ομάδα Καρπενήσι Futsal και τη Γυναικεία Ποδοσφαιρική Ομάδα Καρπενησίου.
Μέσα από παιχνίδια εμπνευσμένα από αγαπημένους χαρακτήρες της Disney, όπως η Μοάνα και η Έλσα, τα κορίτσια θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κόσμο του ποδοσφαίρου μέσα από διασκέδαση, φαντασία και δημιουργικότητα.
Η συμμετοχή είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα κορίτσια και τους γονείς που επιθυμούν να πάρουν μέρος. Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής: 698 1759 544 – Δημήτρης Κολλήμενος
Το πρόγραμμα αποτελεί μια πρωτοβουλία της UEFA, σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), με σκοπό να ενισχύσει τη συμμετοχή των κοριτσιών στον αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρο, μέσα από ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον.
Μη χάσετε αυτή την ευκαιρία – ελάτε να παίξουμε με τους ήρωες της Disney και να ανακαλύψουμε τη μαγεία του ποδοσφαίρου