Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Με συμμετοχή Νίκου Κοντοπάνου αγώνας στο Μέτσοβο


Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Ανήλιο Χιονοδρομικό κέντρο στο Μέτσοβο, ο τέταρτος αγώνας του Ελληνικού πρωταθλήματος Ποδηλασίας Enduro MTB. H διοργάνωση δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχες μεγάλες Ευρωπαϊκές. Ο αγώνας ήταν ταυτόχρονα και προκριματικός της UCI για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Enduro ΜΤΒ!
Πέντε καλοσχεδιασμένες ειδικές διαδρομές από τις όποιες οι τρεις ήταν χαραγμένες φέτος, γεμάτες με berm, drop, άλματα και πολλά τεχνικά εμπόδια, που σε συνδυασμό με τις μεγάλες κλίσεις, ανέβαζαν την ταχύτητα και την αδρεναλίνη στα ύψη. Δυσκολότερη όλων ήταν η τελευταία ειδική, η οποία περνούσε από απόκρημνα σημεία, είχε βράχια, ρίζες, rock garden, ανοιχτά κομμάτια, πετάλι και συνολικό μήκος πάνω από 4 χιλιόμετρα.
Η αποστολή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις για μια ακόμα φορά αποσπώντας τρία μετάλλια. Ο Λευτέρης Τιτιρέκης  στην κατηγορία Masters κατέλαβε την δεύτερη θέση. Ο Ιγνάτιος Λασκαρίδης κατέλαβε την δεύτερη θέση στην κατηγορία Veterans και ο Παναγιώτης Γιαννούλης κατέλαβε την πέμπτη θέση στην πρώτη του εμφάνιση στην κατηγορία e-bikes. Τέλος, ο Βασίλης Βουρσούκης κατέλαβε την 16η θέση και ο Μάνος Χατζέλης την 18η στην κατηγορία Men.

Πηγή:  www.stonisi.gr